Bloggen fyller 6 månader idag! En resumé!

Bloggen fyller 6 månader idag! En resumé!

Det känns både längesen och nyligen jag startade Vara på väg. Det var mitt i sommaren den 17:e juli, och jag minns känslan av förväntan när jag publicerade det första inlägget. Hur skulle det gå? https://varapavag.se/2018/07/17/antligen-ar-det-dags/ FB ville dock inte ha med min blogg att göra, och blockade mig snabbt i veckor från att dela den: https://varapavag.se/2018/07/18/upp-som-en-sol-ner-som-en-pannkaka/

Men nu ska jag blicka tillbaka på halvåret som har gått, och har tagit fram en topplista! Statistik kan presenteras på många sätt, och jag har valt att lista Fem i topp bland de nio ämneskategorierna, och de mest lästa inläggen inom dessa!?

⭐️På 1:a plats kategori Det okända med det mest lästa inlägget av alla jag skrivithttps://varapavag.se/2018/10/20/vad-gommer-sig-i…liga-hostmorkret/. Inlägget jag knappt vågade publicera av rädsla för en ”knäpp-stämpel”, fick också en uppföljare med ungefär lika många visningar: https://varapavag.se/2018/10/29/nar-det-spokar-pa-garden/ . Spökerier verkar uppskattas minsann!Båda inläggen har delats av läsare, och jag blir SÅÅÅ GLAD varje gång någon delar vidare det jag skriver! TACK för det!!❤️

2:a plats kategori Högtidsfirande. Inläggen om mitt julpyntande verkar ha varit ett uppskattat tema. Mest visningar hade: https://varapavag.se/2018/12/01/krangel-med-stakarna/ .

3:e plats kategori Tankar om livet och inlägget: https://varapavag.se/2018/11/25/framsteg-hopp-och-pessimism/

4:e plats kategori Skrivande och inlägget: https://varapavag.se/2018/12/21/ar-du-en-generos…jalvisk-bloggare/

5:e plats kategori Livsnjutning och kategori Hästar (går i varandra en del) och inlägget: https://varapavag.se/2018/12/27/livsnjutning-nar-den-ar-som-bast/ . Samma antal sidvisningar fick även inlägget: https://varapavag.se/2018/12/03/uppdatering-om-arbetsrummet/ i kategori Vardagligt. Det handlar om tapetsering av ett rum i min bostad.

?Inlägget som jag själv minns mest ärhttps://varapavag.se/2018/08/07/en-stund-av-vanda/ Jag skrev det under en väldigt känslosam stund i augusti, och det väcker både minnen och längtan.

Jag vill tacka alla som läser och kommenterar det jag skriver!❤️ Det betyder jättemycket för mig!?

Finns det något ämne du gillar att jag skriver om?

0

72 svar på ”Bloggen fyller 6 månader idag! En resumé!

 1. Så mycket du har hunnit med att publicera under ett halvår. Det är verkligen kul att titta tillbaka på statistiken och se vad som varit uppskattat tycker jag. Jag tycker om variationen av inlägg, men tankar om livet är alltid lite extra intressant.

 2. Grattis får man väl säga. Jag föredrar personliga inlägg, om ens tankar och åsikter liksom ❤️

  1. Tack så jättemycket!? Så glad jag blev!❤️ Ja det var drygt länge att först vara blockerad från att dela, och när det släppte togs inläggen bort istället. Mycket glädjedödande gjort av FB, för det finns oräkneligt mycket annat som får delas trots att det är hemskt på olika sätt.

 3. Vad roligt att dom inlägg som du knappt vågade publicera hamnade i topp. Jag gillar dina spökeri inlägg 🙂 roligt att några läsare har dela dina inlägg sånt blir man ju så glad över. Blev så sugen på att läsa dom igen 🙂

  1. Åh tack så mycket!? Så glad jag blev att du rentav vill läsa en gång till om spökerierna!? Ja det var verkligen helt oväntat! Har funderat på att dela med mig lite till i ännu ett inlägg?

 4. Vad glad jag blir för din skull att det gått så mycket uppåt, bloggandet går så fort. Tror jag har haft min blogg i över 1 år?

  1. Tack så mycket!? Jag skulle nog inte säga att bloggen har vuxit sig stor, men jag har ju några läsare iallafall att vara glad för?

 5. Du menar ett specifikt ämne nu, hmm, det övernaturliga är ju alltid intressant men å andra sidan så har jag ju en speciell kärlek för hästar, och UMS berör mig massor och.. och.. Nej, jag gillar ju så mycket HUR du skriver att jag kan inte bestämma mig för VAD jag gillar mest.

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!❤️ Så glad jag blev! Det var verkligen ett underbart svar att få läsa!??

 6. Ett stort GRATTIS till din blogg!! Att gör aen tillbakablick är alltid kul. Jag har själv bloggat sedan ett antal år och jag tröttnar nog aldrig. Hoppas du bloggar många år till.

 7. Mer övernaturligt! Älskar sånt! Läste de inläggen och blir så glad när jag känner välbekanta rysningar och att jag kommer lyssna en extra gång efter knarrande ljud haha
  Har en del egna berättelser som jag funderat på att skriva ner, kanske skulle ta och våga göra det efter att ha läst om den fina respons du fått!
  Och KUL i överlag hur bra det går för din blogg 😀

  1. Tack så jättemycket snälla du!? Så roligt att du gillar de övernaturliga inläggen! Jag tycker absolut att du ska skriva ner dina egna berättelser. Jag tvekade, men om jag vetat hur inläggen skulle tas emot hade jag aldrig gjort det. Så sätt igång och berätta!!?

 8. Tänk vad ett halvår kan gå fort! Men det känns nästan som att bloggen funnits längre. 🙂 Kul att få ha varit med nästan hela vägen.
  Är inte förvånad att Det okända var på första plats. Och jag läser gärna mer om det. 😀

  1. Tack så jättemycket snälla du!? Ja vi började väl läsa varandras bloggar när FB släppte in mig tillsist?
   Så roligt att du vill läsa om Det okända!? Jag har mera på lager att berätta om, så jag ska få det på pränt såsmåningom.

 9. Ååh vad roligt med en topplista! Grattis till ett halvår som bloggare, älskade ditt det spökar på gården inlägg, visst var det de som var sååå långt och så bra läsning. Åååh? ser fram emot ett till spökinlägg. Kram<3

  1. Tack så jättemycket snälla du!? Ja det var så långt att jag var rädd att ingen skulle orka läsa färdigt!? Så roligt att du vill läsa flera spökinlägg! Tanken är att det ska komma flera!
   Kram!!❤️

 10. Men vad kul, grattis till 6 månader. Det är verkligen en underbar känsla när ens läsare gillar det man gör! Jag gillar din variation men läser gärna mer personliga inlägg 🙂

 11. Woohooo grattis bloggen! ? Jätterolig ide! Tack för tipset, ska skriva ner denna ide och spara till framtiden 😀
  Jag ÄLSKAR spökinlägg!! Både verkliga och påhittade! Tycker sånt är så spännande 😀 Så fler såna får du gärna göra!
  Kram

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!? Så roligt att älskar spökinlägg!? Tanken är att jag ska skriva flera.
   Så glad jag blev att jag gav dig en idé!?
   Kram!

 12. Grattis då på 6-månaders dagen o grattis, kul att läsa att på så kort tid fått bra resultat med inlägg som du tvekade för att dela från första början hehe ??? Kör på and do your thing

  1. Tack så jättemycket och tack för svaret!? Det känns lite extra roligt att du nämner hästarna först, för som bloggare känner jag mig lite ensam om att skriva om hästar?

 13. GRATTIS till din blogg och att du har bloggat i 6 månader 😛 Jag förstår att inlägget om högtiden kom på 2:a plats för det är spännande att se hur folk firar 🙂

  1. Tack så mycket!? Ja jag skrev ju några inlägg om mitt pyntande inför julen, och märkte att det var ett ämne som var intressant?

  1. Tack så jättemycket snälla du!? Det blev glass i stora lass!? Så roligt att du minns spökinlägget!

 14. Vad kul GRATTIS! Jag gillar dina inlägg om hur det spökar på din gård, tycker det är intressant och spännande samt att jag själv har varit med om en del och tror på sånt. Så nej du är inte knäpp <3

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!? Så roligt att du gillar spökinläggen, och att du själv har varit med om saker!<3 Skriv gärna något inlägg om vad du varit med om!?

  1. Tack så mycket!? Ja motgångar kan vi alla vara säkra på att drabbas av då och då, men det gör ingen nytta alls att grotta ner sig i dessa?

 15. Grattis till halvåret! Jag är glad att jag hittade din blogg. Jag tycker nog alltid att det är intressant att gå in här. Många fina bilder också.

  1. Tack så jättemycket snälla du!? Så glad jag blev att du tycker det!❤️ Jag är glad att jag hittade din blogg!

 16. Stort grattis till bloggen! Jag gillar din blogg över lag men gillar framförallt dina inlägg med reflektioner och tankar kring livet 🙂 Du har berört mig många gånger och det behövs på internet som ibland kan bli ytligt och trist. Kram

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!? Jag blev verkligen sååå jätteglad av att läsa dina ord!❤️
   Ha en fortsatt underbar fredag!❤️

 17. Oh vad jag glädjs med dig, jag älskar din blogg som ger så många goda råd och tips. Man får fundera massor på hur man gör i vissa situationer och hur man kan göra annorlunda ❤
  Tack ❤

  1. Åh tack så jättemycket snälla rara du!❤️ Så glad jag blev av att läsa dina fina ord!❤️

 18. Härligt att ranka upp det såhär. Roligt även att kunna se vad för inlägg som mest var populära 😀

  Sv; ja, det ska jag inte sticka undan med foten att det var. Lite trist dock att se killen kämpa utanför med att skotta snö, men annars hade jag det rätt bra hehe 😀
  Tack snälla. Hoppas också på att sätta den här tentan på andra försöket 😀
  Ja, så himla skönt. Svalde sista vid 18:00. Så himla skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *