Så blev jag lite bortskämd

Så blev jag lite bortskämd

Efter en tid av olika plågsamma händelser var det riktigt skönt att bli ompysslad och bortskämd igår. Jag fick som överraskning följa med på picnic😊 Det var inte så skönt ute så jag fick leta länge innan jag hittade varma kläder som var rymliga nog i ärmarna för att kunna dras över min paketerade högerhand. Hittade tillsist två gamla plagg och kunde åka iväg.

Tanken var att hitta någon plats i lä i skogen och kunna äta utomhus, men vi bestämde oss för att äta i bilen istället. Det gick lika bra, och vi stannade på en plats vid Omberg där vi har stått med husbilen en gång. Utsikten är fin där även om vädret inte är det bästa.

Så blev jag serverad en massa god mat bestående av pastasallad, rostbiff, skinka, crepes med skagenfyllning, juice och apelsinchoklad till efterrätt. Oj så gott det var, och jistanes så mätt jag blev!😄

När maten var uppäten var det tanken att det skulle bli en promenad, men det blåste verkligen kallt. Så istället blev det att åka och titta på utsiktsplatserna som vi brukar rida till.  Det kändes nästan lite konstigt att vara där utan hästarna, och att åka bil på en plats där man annars brukar rida. Men naturen var underbart vacker som vanligt, och jag längtar efter att bli färdigläkt så att jag kan rida där igen. Det var sååå skönt att komma iväg hemifrån, äta lite gott och njuta av vackra vyer!😊

71 thoughts on “Så blev jag lite bortskämd

  1. Roligt med picknick. Hur länge måste du ha handen i paket (=vara oriden?) Har alltid tyckt att det är den jobbigaste biten med att vara sjuk, då man inte får rida

    1. Ja det är det!😄 Jag får förhoppningsvis besked om det idag när jag åker till lasarettet igen. Har bara fått höra att det är många veckor.
      Ja ridningen är verkligen det värsta att inte få göra!

    1. Ja Omberg är min favoritplats, så jag är lyckligt lottad som bor så nära!☺️ Vi brukar kolla lite om det finns nåt ställe till salu nånstans på berget, för det är en dröm att få vakna och kliva rakt ut i den storslagna naturen😊

  2. Men gud vad mysigt med picknick! Låter som en riktigt mysdag det där. Förstår att det kändes konstigt utan hästarna, men snart så är du färdigläkt!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: