Upp som en sol, ner som en pannkaka

Upp som en sol, ner som en pannkaka

När man har fantiserat länge om något för att sedan planera, försöka lära sig och sedan komma igång känns det spännande och entusiastiskt. En ändlös massa tomma blad ska fyllas med innehåll vartefter inspirationen bjuder på nya berättelser, och för min del har förarbetet med att skapa min blogg gjort mig förväntansfull för första gången sedan jag insjuknade ordentligt. Den har gett mig något nytt att tänka på, och jag har ända sedan barnsben tyckt så mycket om att skapa saker – såväl text och berättelser som målningar, föremål, kläder, växter och allt möjligt jag fått lust med under åren.

Så det kändes skönt att äntligen ha publicerat det första inlägget, och igårkväll sökte jag medlemsskap i några delningsgrupper på FB. Jag fyllde glatt i de uppgifter som efterfrågades och kände att nu är jag på gång!

Men det blev upp som en sol och ner som en pannkaka. FB ansåg att jag gjorde något fel när jag sökte medlemsskapen i grupper som är till för att dela bloggar, och blockade mig från att dela mina inlägg. Detta trots att jag har blivit godkänd som medlem i några grupper. Är det inte gruppägarna och administratörerna som bestämmer vem som får dela inlägg, och vad som får delas i deras grupper? Glädjen över att komma igång med bloggen har förbytts i en jättestor besvikelse, för det är allt annat än roligt att bli blockad när man inte har gjort något fel. Just nu är jag inte så tålig heller, för jag är långt ifrån frisk och bloggen ska vara en hjälp för mig att bli bättre. Jag har förstås överklagat, men har inte fått något svar. Jag hoppas FB tar sitt förnuft till fånga, för man ska inte straffas när man inte har gjort något fel!

Nedan syns en av stränderna där jag tillbringar sommaren. Platsen heter Sandhammaren.

Havet vid Sandhammaren.
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *