Celebert besök hemma hos mig :)

Celebert besök hemma hos mig :)

Det har varit en ovanlig vecka på gården. Det är nämligen inte ofta vi har besökare som stannar så länge. Men den här veckan har vi haft besök av Länka med kärleks lilla maskot Gunnel. Hon har varit ute på turné ett bra tag och hälsat på hemma hos olika bloggare, och nu var det min tur att få besök. Jag hade precis börjat plocka fram ingredienser för att laga mat, när jag hörde någon utanför. Jag visste att Gunnel skulle dyka upp vilken dag som helst, och nu kom hon mycket riktigt. Hon var så snäll och erbjöd sig genast att hjälpa till med matlagningen. Men först fick hon vara med på ett gruppfoto med grönsakerna. Se så fint hon poserar vid änden av gurkan😄

På tisdagar tittar jag på Hollywoodfruarna, och den vanan ändrar jag ogärna ens om jag får besök😆 Men Gunnel ville som tur var också se på fruarna, och hon fick en hedersplats framför rutan😄

 

Jag är ingen frukostmänniska, men en rejäl kopp kaffe är ett måste på morgonen. Jag såg på Gunnel att hon tyckte jag var snål som inte bjöd på frukost, men jag lugnade henne med att hon snart skulle få något att äta!😆

Här på gården kretsar mycket kring hästar, så Gunnel fick bekanta sig med dom alla. Hon hade absolut inte lust att mocka i stallet, för hon var rädd att smutsa ner sin röda fina päls. Men att servera hö och sällskapa lite vid måltiderna gick bra😆 Tempis som är en mycket matglad kille, blev dock väldigt skeptisk när Gunnel satt på nätet. Han frågade mig förskräckt om han skulle tvingas dela med sig till henne😂

Busfröken tog däremot Gunnels närvaro med större ro. Hon hade inget emot att bjuda på några strån, och var glad att få sällskap till maten😄

Gunnel fick syn på att vi har hallonbuskar, och ville genast frossa loss bland bären. Först blev jag lite orolig att hon skulle kaläta grenarna, men det blev några bär över åt mig också😂

Eftersom det är nyttigt att röra på sig, fick Gunnel följa med mig ut och promenera med Lilla Mannen. När vi kom tillbaka passerade vi trädgården, och där finns det äpplen på marken. Gunnel ville plocka åt sig ett gäng och ta med sig. Lilla Mannen tyckte dock inte att besökare ska få ta hans äpplen, och åt upp alla – mitt framför näsan på Gunnel. Gissa om hon gillar honom nu😂

När Gunnel tyckte att det blev lite för mycket friskluft gick vi in och pysslade lite. Hon ville vara med och göra ett halsband, men jag tyckte att hon rörde till det bland pärlorna. Så hon fick sitta på fönsterbrädan och titta på istället😆

Så på veckans sista dag bestämde jag mig för att rida igen. Ryggskottet känns fortfarande, men jag stod inte ut att låta bli längre. Så det blev en stark karamell och upp i sadeln! Gunnel tog mod till sig och ville få provsitta på Lillkillen. Så nu är hon mäkta stolt att hon har suttit på en fullblodsarab, som dessutom är stor som en bjässe!😄

Tiden går fort när man har roligt, och på söndagskvällen reste Gunnel vidare. Jag önskar min nya lilla vän en fortsatt trevlig resa!😃

68 thoughts on “Celebert besök hemma hos mig :)

 1. Det är ju så mysigt att få läsa de här inläggen om vad Gunnel hittar på. Hon får verkligen vara med om en massa roliga saker. Spännande att få sitta på en fullblodsarab och jag kan tänka mig att hon blev sur över äpplena. Tur hon fick lite hallon att mumsa på.

 2. Godmorgon! Vad kul hon dök upp! Sån rolig grej ni har alltså!
  Gott med mat.
  Inte börjat titta på Hollywood fruar denna säsong kanske borde göra det snart! 😂 hoppas du får en fin måndag!

  1. Javisst är den rolig! Mat är (nästan) alltid gott😆
   Ja Hollywoodfruarna kan man väl inte missa?!😂
   Ha en fin dag!

 3. Vilka härliga dagar Gunnel har haft 🙂 Vi kanske får starta något med att vi bloggare får resa runt på det sättet hihi… Är lite rädd för hästar, men hade varit mysigt ändå.

 4. Flera detaljer jag upptäcker här på din blogg nu :D. Dels har vi det gemensamma intresset för Svenska hollywoodfruar :D. Jag älskar den serien, favoriten är ju Maria helt klart :). Men på något vis gillar jag Gunilla med :).
  Sedan så såg jag stolen, och inser att det är precis sådana som Björn, sonens pappa har hemma hos sig. Så otroligt fina 🙂

  1. Jag älskar också den serien! Det låter kanske otroligt men jag gillar faktiskt Gunilla!😄 Förutom att producenten lär tala om hur fruarna ska agera, så tycker jag att hennes absoluta avsaknad av jantelagstänk är uppfriskande och underhållande!😂
   Så roligt att du kände igen stolarna. Jag tycker väldigt mycket om dom.

 5. Ohh så väl omhändertagen hon har varit hos er och så mysigt att ha Gunnel med både vid frukost och matlagning och tur hon inte vart uppäten av fina hästen, =D

 6. Så härligt Gunnel verkar ha haft det bland hästar och natur… hon verkar dock ha varit lite glupsk och hungrig den här veckan…😅

 7. Vad trevligt med lite besök ju. Håller med dig om att en stark kopp kaffe alltid behövs på morgonen för att vakna 😀 Vilka fina bilder med Gunnel och hästarna 🙂

 8. Men så härliga bilder! Jättefina hästar du har & så himla gott med hallon 🙂 Underbart att vara uppe på hästryggen igen & jag håller tummarna för att ryggskottet snart är helt borta! Ha en toppenvecka nu 😃

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!😃❤️ Ja det var underbart att komma upp i sadeln igen!🙏 Nu har jag tyvärr överansträngt mig och blivit sämre, så det drar ut på tiden att bli bra:/ Men men, den som väntar på nåt gott…
   Ha en fortsatt härlig vecka vännen❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: