Äntligen är det dags!

Äntligen är det dags!

Tänk så jag har funderat på vilka ord som ska få bli mitt allra första inlägg i Vara på väg! Det kan ju aldrig bli ett nytt första inlägg, så det känns väldigt speciellt att sätta det på pränt. Idag har jag promenerat barfota ett par timmar på stranden och låtit havsvattnet svalka mina fötter. Det blev ganska många kilometer, men det var lite disigt så värmen kändes inte så tryckande. Skrivlusten fanns som alltid med mig, men den hade som vanligt den senaste tiden sällskap av en viss beslutsvånda. Vad ska jag skriva om först? Idag kände jag att jag tar det som det kommer. Jag ska ge kreativiteten lika stor frihet som fåglarna på stranden har. Till ljudet av vågorna som rullade in mot strandkanten bestämde jag mig för att nu börjar jag skriva. Nu är jag på väg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: