Äntligen är det dags!

Äntligen är det dags!

Tänk så jag har funderat på vilka ord som ska få bli mitt allra första inlägg i Vara på väg! Det kan ju aldrig bli ett nytt första inlägg, så det känns väldigt speciellt att sätta det på pränt. Idag har jag promenerat barfota ett par timmar på stranden och låtit havsvattnet svalka mina fötter. Det blev ganska många kilometer, men det var lite disigt så värmen kändes inte så tryckande. Skrivlusten fanns som alltid med mig, men den hade som vanligt den senaste tiden sällskap av en viss beslutsvånda. Vad ska jag skriva om först? Idag kände jag att jag tar det som det kommer. Jag ska ge kreativiteten lika stor frihet som fåglarna på stranden har. Till ljudet av vågorna som rullade in mot strandkanten bestämde jag mig för att nu börjar jag skriva. Nu är jag på väg!

0

18 svar på ”Äntligen är det dags!

  1. Tänk att det började vid havet, lite metaforiskt nästan, för vart tar havet slut och så mycket ett helt hav kan fylla så mycket kan det skrivna ordet ge. Och nu är du mer synlig än bara en droppe i havet

    1. Åh tack för den vackraste kommentaren jag har fått!❤ Det är så fint och poetiskt skrivet att jag blir rörd!❤?

  2. Wow, vilka härliga bilder på fåglarna. Där fånga du verkligen små ögonblick och man ser fortfarande att det är fåglar trots att de är på väg att flyga ut över vattnet. kramiz<3

    1. Åh tack så jättemycket!? Just de här bilderna betyder mycket för mig för att det var ett så speciellt ögonblick, så dina ord värmer! Kram!❤️

    1. Tack så jättemycket snälla du!? Ja havet är frihet för mig, och väcker alltid en längtan efter att alltid få vara fri. Det ger en slags smärtsam njutning för att jag inte som fåglarna bara kan stanna kvar!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *