Fullmåne och märklig förväntan

Fullmåne och märklig förväntan

Så är det fullmåne igen – Vargmåne – och jag känner en slags märklig förväntan. Att den är märklig beror på att jag inte ens vet vad det är jag förväntar mig. Det låter kanske konstigt men så är det. Hursomhelst var jag på väg ut till hagen igår för att servera hö, när jag både såg och kände denna måne som då var till 99% full. Den hade en så stark och magisk energi att jag blev stående en stund och bara tittade på den. Det var skymning och himlen var för stunden inte helt igenmulen. Medan himlen mörknade lyste månen allt starkare, och det syntes ringar av färger runtomkring den varav en orange ring hade det starkaste skenet. Jag försökte fota denna fängslande syn, men telefonen ville inte fånga upp allt jag såg.

Med risk att låta helkonstig nu, så kändes det som om jag hade någon slags kontakt med månen, och jag kände energin både omsluta mig och fylla upp mig. Det är svårt att beskriva, men jag kände mig verkligen som ett med månen, himlen, naturen och kanske rentav hela universum där och då. Hästarna fick sitt hö och jag stod kvar ett tag i hagen som badade i månskenet. Ljudet av hästarnas rofyllda tuggande och någon belåten frustning fyllde tystnaden, och jag njöt trots kylan av friden.

Jag fick en magiskt stark känsla av att något spännande är på gång. Den verkade inte särskilt logisk, för jag har snarare rätt så jobbiga saker att ta mig igenom. Det har varit tufft ett tag, och kommer på vissa sätt bli värre innan det blir bättre igen. Men känslan var så stark att jag fylldes av längtan efter vad för spännande saker som kommer att hända. Jag ska ta vara på denna märkliga förväntan och se vad den leder till. Ikväll är det 100% fullmåne, och jag känner även idag denna starka förväntan. Jag önskar att himlen klarnar upp till kvällen, men oavsett om den gör det ska jag ta vara på energin.

Känner du av på något sätt när det är fullmåne?

34 thoughts on “Fullmåne och märklig förväntan

 1. Håller med. Det är härlig syn att se fullmånen. Åå spännande vad det är som du känner en sån förväntan för.
  Inte kul med jobbiga saker först innan det blir bra. Men hoppas att det är värt det 🙏🏻🤗
  StyrkeKram❣️

 2. Så häftigt att du kände dig som ett med månen. Kan tänka mig att det var en härlig känsla som du fick där ute i hagen. Jag själv brukar ha väldigt svårt att somna när det nästan är och när det är fullmåne. Fina bilder på månen med molnen

 3. Jag vet inte om min kommentarer blev något…jag gör en till.
  Så häftig och magisk känsla du fick. Bilden var läcker på månen men jag kan tro den var unna mer läcker i verkligheten.
  Vet inte om eller hur jag påverkas av fullmåne
  Kram Kajsa

  1. Tack! Det kan så att du börjar känna av månen när du minst anar. Förr kände jag inte av den på samma sätt, förutom sömnsvårigheterna.

 4. Låter verkligen helt magiskt. Din känsla låter häftig och jag kan känna med dig. Det låter inte galet alls för mig och hag blir bara mer intresserad av vad du egentlugen kände ❤

 5. Jag kollade också upp mot himmelen igår och kollade på månen. Den lyste så starkt. Nästan magiskt kände jag. Försökte själv ta bild på månen men det blev inte bra bilder. 🙂 😂

 6. Vad intressant att du kände sån stark förväntan. Fullmånen brukar inte påverka mig på något särskilt sätt. Jobbigt att du har mycket framför dig som är tufft. Jag hoppas att du snart är igenom det och att känslan du fick av fullmånen är en försmak av kommande bättre tider.

  1. Tack så mycket! Ja vissa tider borde man kunna få snabbspola framåt, men om känslan är en försmak så kommer det bli bra.

 7. Jag förstår din upplevelse där i månskenet. Jag upplever samma magiska känsla av att vara ett med universum. Stod själv häromkvällen under en stjärnsprakande himmel med månen som speglade sig i havet och fylldes av förundran. Samma känsla som när jag ser dina vackra foton.

  Hoppas det löser sig med det jobbiga och att den förväntan du kände leder till något riktigt lyckosamt.

  Ha det så gott och kramen 🤗

  1. Tack snälla du för dina värmande ord!<3 Jag hoppas verkligen det.
   Så härligt att du också upplever den magiska känslan. Det är något väldigt speciellt med stjärnhimlen, månen och havet som fyller en med förundran, och i mitt fall även en sorts längtan efter något.

   Ha det så gott du också och varm kram!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: