Att kunna se tillbaka

Att kunna se tillbaka

Gissa vad jag plötsligt kom att tänka på! Nåväl, det är nog inte så lätt att pricka rätt, så jag ska genast berätta? Nu kan jag liksom så många andra gå tillbaka i bloggen och se vad jag skrev om samma datum för ett år sedan! Förutsatt att jag skrev något den dagen förstås. Bloggen fyllde nämligen ett år i somras, men eftersom jag inte varit så flitig med att uppdatera den senaste tiden gick födelsedagen obemärkt förbi. Alltså inget tårtkalas för Vara på väg?

Det har iallafall varit intressant att se tillbaka på vad jag gjorde och tänkte för ett år sedan. Förra året var verkligen bedrövligt på så många sätt, för livets käftsmällar verkade nästan tävla om att få klappa till mig på truten. Men även ett hemskt år har sina ljusa stunder, och jag biter mig hellre fast vid minnena av dessa. Så vad skrev jag om den 28:e september 2018? Jo, jag skrev ett inlägg om mina tankar om vänlighet. På väg hem från sjukhuset stannade jag till för att ta en promenad. Jag hade högerhanden i paket efter min störtdykning nerför trappan. Det var en strålande vacker dag, och jag hittade en liten skylt med ett mycket fint budskap i en blomrabatt. Jag länkar till inlägget nedan?

https://varapavag.se/2018/09/28/en-liten-tanke/

När jag ändå tittade på minnen i bloggen, passade jag också på att se tillbaka i fotoalbumet i min knökfulla telefon. Bland de drygt 20.000 bilderna hittade jag fotona jag tog under promenaden. Det är mängder av bilder fyllda av solsken, men jag minns hur stelfrusen jag var när jag gick omkring och fotade? Jag delar med mig av några bilder nedan.

Men nu är det dags att återgå till nuet! Jag önskar alla en härlig dag med en färsk bild på årets begynnande höst. Jag är min vana trogen, och har som varje år fotat utsikten genom sovrumsfönstret?

0

54 svar på ”Att kunna se tillbaka

 1. Godmorgon! Älskar verkligen hur man kan gå tillbaka och kolla på sina gamla inlägg! Så kul tycker jag! Massa bilder och massa minnen!
  Kanske både bra och dåliga ?

  Så fina bilder du hittat ?

  1. Tack så jättemycket!? Lyckligtvis är det inte särskilt känsloladdat att se tillbaka när ett helt år har gått?

 2. Ja, ibland är det positivt att se tillbaka och också se hur man har utvecklats (förhoppningsvis) och vad som hänt.

  1. Tack så jättemycket!? Ja just det här paketet var nog mindre roligt, för det var handen som var i paket efter operationen?

 3. Japp nubärvja här igen då 🙂

  Använder ofta den som dag bok
  Kul att se tillbaka
  Det va inget bra år heller för oss flera dödsfall i familjen

 4. Ja, visst är det kul att se tillbaka! Jag missade också min årsdag, får satsa på nästa år! ? Märkligt att vissa år blir så extra j*bliva, har också varit med om det.. men man får väl med sig något av det också. Superhärlig bilder ?

  1. Tackar så jättemycket!? Ja tiden nästan rusar iväg! Men precis som du säger så slungas man fort tillbaka i tiden när man läser ett gammalt inlägg. Ja tänk att vi har varit bloggvänner i ett helt år nu!? Så kul att du minns inlägget!

 5. Ohh vad roligt att både du och bloggen fyllt år, man får önska er stort grattis. jag var därför tvungen att tänka till hur gamal min blogg är och den är faktiskt 1o år, nu bloggade jag ju på en annan portal från 2009 till 2017, men det är ändå med Mirre och min vardagsblogg jag gjort sedan 2009, och med sweetwords och nouw sedan 2017

 6. Grattis till bloggen fyllt 1 år. Måste nästan kolla själv när jag startade min blogg. Blir ju även lite sugen och gå tillbaka själv i bloggen min 🙂

 7. Älskar att se tillbaka på gamla inlägg på olika medier, har appen Timehop pch den på inner dagligen vilket är så himla kul. Du får fira lite i efterhand tycker jag

  1. Det verkar vara en praktisk app för att kolla tillbaka!? Ja om inte annat får jag försöka komma ihåg att fira nästa år?

 8. haha visst är de underbart att se hur man utvecklats i sin blogg 😀
  älskar att titta tillbaka på hur man tänkte, skrev och formulerade sig på 😀
  Woow vilka härliga bilder, längtar redan efter sommaren hahaha

  kram

  1. Tack så jättemycket!? Javisst är det roligt, och särskilt om man råkar upptäcka att man faktiskt har utvecklats?

   Kram!

 9. Tycker verkligen de är så himla kul att kunna gå tillbaka och läsa inlägg från tidigare 😀 Stort grattis i efterskott till Vara på väg på ettårsdagen, så himla glad att ha hittat din blogg! 🙂 Älskar lappen du hittade, enkelt men framförallt väldigt fint och viktigt budskap. Hoppas du fått en fin dag vännen, kramar!

  1. Åh tack så jättemycket vännen!? Jag är också glad att jag hittat din fina blogg! <3
   Ja lappens budskap är verkligen så viktigt och fint.

   Ha en fortsatt härlig dag!
   Kramar <3

 10. Vilket underbart inlägg, så mycket framtidsutsikter på någotvis. Att inte blicka tillbaka på det jobbiga, utan se på de lyckliga stunderna och att se framåt ❤ Tack, jag behövde detta just nu.

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!❤️ Så glad jag blev! Ja det är iallafall för mig det bästa sättet att gå framåt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *