En oväntat njutbar dag

En oväntat njutbar dag

Hur roar man sig med ryggskott? Det låter kanske lite svårt, men det är inte helt omöjligt. Nu är det inga stora utsvävningar jag pratar om, utan enklare nöjen i väntan på att kunna rida igen. För ridning är ju säkert inte oväntat mitt största nöje.  Jo, det finns något som nästan alltid funkar, nämligen att äta. Det är jag specialist på. Tuggmusklerna brukar funka bra nästan oavsett övriga omständigheter!? Så lördagen blev trots allt en njutbar dag.

När frukosten hade sjunkit undan blev jag serverad paj bestående av jordgubbar och blåbär serverad med riktigt tjock vaniljsås.  Det var sanslöst gott, och jag åt så mycket att jag borde ha varit mätt resten av dagen. Men det var jag förstås inte?

När pajen hade sjunkit undan lite åkte vi iväg en sväng med bilen. Nu har medicinen mot ryggskottet hjälpt såpass att det går lättare att ta sig i och ut bilen samt att gå. Så tanken var att ta en liten promenad någonstans, för det är bra för ryggen. Men gissa var vi hamnade? Jo på ett matställe!? Så det blev en mycket stadig portion av rökt lax med kokt potatis och limesås. Den glömde jag fota, så det får räcka med mitt intygande om hur gott det var? Men efter denna stadiga måltid rullade vi bort till Omberg för att ta några steg.

Vi stannade kvar och tittade på solnedgången. Jag fastnade för ovanlighetens skull på några foton. Det blev lite mörka bilder, så jag fick välja ut de minst mörka att visa?

Efter denna utflykt var det tanken att se på film. Men mör, trött och mätt som jag var slocknade jag ovaggad på soffan under min lurviga filt?

Jag önskar alla en riktigt härlig dag!

0

52 svar på ”En oväntat njutbar dag

  1. Ja den var riktigt smaskig!? Ja nu äntligen hjälper tabletterna skapligt? I början kunde jag knappt röra mig alls.

 1. Aldrig haft ryggskott innan tror jag! Pepper pepper ta i träd Hahha!
  Men vilken god frukost det måste man testa haha!
  Så fina bilder också!
  Önskade jag vart frisk så jag kunde ge mig ut och fota ❤️

  1. Tack så mycket!? Jag hoppas du blir frisk snart så du hinner ut och fota innan alla löven har trillat ner på marken❤️

  1. Tack så jättemycket!? Ja det var skönt och välbehövligt, och Omberg är en så otroligt vacker plats! Ja paj är något man lätt blir sugen på?

  1. Tack så jättemycket!? Haha, nej så stark är jag inte? Jag var precis som du i början. Hade så ont att jag varken kunde räta på mig, stå, sitta, ligga eller gå. Men jag fick jättebra tabletter, och har vilat och mjukat upp mig till leda?

 2. men så underbart med paj med jordgubbar och blåbär till frukost, jösses så gott det lät en sån frukost hade jag verkligen inte tackat nej till 😀 <3

  1. Ja det var riktigt smaskigt, men det blev som efterrätt till frukosten? Vill inte sockerchocka mig så fort jag vaknar?

 3. Ohh så vackert med solnedgång och jobbigt att du fortsatt har ryggskott, hoppas att det snart går över. Det där lät ju inte gott eller vaddå

  1. Tack så jättemycket!? Ja orken att äta är stabil och pålitlig, och särskilt när det står något gott till buds!?
   Kram!

 4. Jag trodde först att vaniljsåsen var potatismos 😀 men det låter supergott med både paj och lax. Tur du inte tog bild på laxen för då hade det nog börjat vattnas i munnen på mig 😉 älskar lax 🙂

 5. Men alltså den där pajen hade man ju verkligen inte tackat nej till, så himla gott! Är något svag för sötsaker haha ? Mina tuggmuskler funkar nog alldeles för bra ? Håller alla tummar för att ryggskottet snart blir bättre men så skönt att du fått mediciner som hjälper iallafall, Superhärliga bilder förresten! Önskar dig en fin vecka nu vännen, kramar ☺️

  1. Tack så jättemycket vännen!? Här har du en till som är väldigt svag för sötsaker? Ja tack och lov att det finns medicin med rejält drag i?
   Jag önskar dig också en fin vecka! Kramar!<3

 6. Så roligt att du är igång med bloggandet igen. Här har ju hänt massor nu. Rökt lax är ju bara så gott och ombergsbilderna så fina. Krya på dig nu så ryggskottet försvinner.

  1. Tackar så jättemycket snälla du!? <3 Ja lax är så gott på alla möjliga sätt. Det eländiga ryggskottet tar sin tid på sig men försvinner så sakteliga?

 7. Hoppas du blir bra snart så du kan göra det du tycket är roligast. Paj är ju så gott, och kan varieras så bra tycker jag. Får nästan bli det här ikväll med

  1. Tack snälla du!? <3 Ja paj kan man göra på helt otroligt många sätt. Hoppas det vankas paj hemma hos dig också till kvällen?

  1. Tack så mycket!? Ja det var både skönt och välbehövligt. Ja uttråkning kan vara väldigt aptitfrämjande? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *