Den som väntar på något gott

Den som väntar på något gott

Idag blev det en bättre dag än vad jag hade väntat mig. Inte nog med att solen strålar över snön och det är sååå vackert ute – idag fick jag nämligen hem mitt loppisfynd som jag skulle ha fått hem i måndags. Det blev ett par extra dagars väntan för säljaren var sjuk, och det var ju ingen brådska. Men idag ringde telefonen, och säljares son undrade om han kunde komma med byrån. Han hade ganska kort väg att åka. Åh så uppspelt jag blev! Vid lunchtid dök han upp – glad och trevlig – och lämnade den efterlängtade byrån.

När jag skrev inlägget om mitt loppisbesök https://varapavag.se/2019/01/26/en-fyndig-dag/ fick jag frågor om jag kommer visa byrån, vilket jag lovade att göra. Så nu infriar jag mitt löfte. Den står just nu på en plats där den inte ska stå, för jag orkar inte flytta på sekretären som står på byråns blivande plats. Därför får jag ta nya foton när byrån har flyttat inom huset! Solen som sken in genom fönstren ställde till det lite med fotandet, men nu är det gjort. Jag är väldigt nöjd med mitt fynd, för jag älskar rokokomöbler. Ja jag tycker väldigt mycket om gamla möbler överhuvudtaget. Nu återstår det att se vad jag ska ställa på byrån!

Jag önskar alla en härlig dag!

0

106 svar på ”Den som väntar på något gott

 1. Wow vilken häftig möbel, har sett sådana här tidigare och gillar formen och stenplattan. Så vackert! Jag tror den passar sig jättebra i ditt hus, av det du tidigare visat =)

  1. Tack så jättemycket! 😀 Ja jag älskar såna här möbler, och huset har väldigt gammal stil 🙂

  1. Tackar så mycket! 😀 Ja det har du rätt i! Jag har faktiskt fått lite beslutsvånda om jag vill att den ska bli kvar där den ställdes provisoriskt! 😀

 2. Så underbart fin den är, och ännu finare blir den när solens strålar får skina över den. Älskar äldre möbler så mycket charm i dom. Vad ska du fylla den med?

  1. Tackar så jättemycket! 😀 Ja äldre möbler har verkligen så mycket charm! 🙂 Det är rätt så fullt i vitrinskåpen, så jag kommer att samla en del saker i den som jag använder vid dukningar av borden. T ex olika dukar, servetter, bordstabletter och dekorationer:)

 3. Då förstår jag verkligen att du är glad och att solen skiner mot dig idag! Den var verkligen jätte jätte jätte fin! Snäll son.

 4. Men jag som precis tänkte på ditt loppisfynd och att jag inte sett det ännu. Så himla fin byrå! Synd att du vart tvungen att vänta pga sjukdom, men det kan man ju inte riktigt rå för. Kramar!

  1. Åh så roligt att du tänkte på mitt fynd, och så tajmade jag inlägget så bra! 😀 Ja den är verkligen jättefin! Det var ingen fara att jag fick vänta lite, för då blev jag ju desto gladare när den kom! 😀

 5. Men gud vad charmig den var & så snyggt den kommer pryda ditt hem! Älskar färgen och speciellt bänkskivan där uppe eller vad man ska kalla det. Vilket klipp du gjort ?

  1. Tackar så jättemycket! 😀 <3 Ja om du bara visste så nöjd och glad jag är som gjorde detta klipp!! :D

  1. Tackar så mycket! 😀 Jag kunde knappt tro det var sant att man ens KAN göra ett sånt fynd på en loppis!! Jag blev helt överlycklig och är det fortfarande! Ja mitt hem är ganska speciellt. Det är mycket som är bevarat sen 1800-talet, och det som görs i ordning görs så att det ska passa in. Frågan är om allt är så bevarat för att de forna invånarna ställer till det om man tar in något modernt i huset. Jag kommer visa lite mera vartefter i olika inlägg. Än är inte ens allt i ordning, för det är ett ganska stort hus och vi har inte hunnit fixa med allt vi vill 🙂

 6. Så roligt att du fick hem byrån i dag. Ju längre man får vänta desto gladare blir man av att få hem sakerna 🙂 så fin byrån är, det ser ut som att passa väldigt fint hos dig 🙂

  1. Tackar så mycket! 😀 Ja så kände jag också! Jag var extra glad när jag hade fått vänta ett par dagar!

  1. Åh tack så mycket 😀 Så roligt att du ville se byrån, och att jag tajmade inlägget så bra! 😀

 7. Men åh, så vacker den är! Förstår verkligen att du är lycklig över ditt fynd! Ser fram emot att se den på sin rätta plats sen också 🙂

  1. Tackar så mycket!? Ja jag är verkligen jätteglad över detta efterlängtade fynd! Jag får visa flera bilder sen?

 8. Tänk dig så häftigt att just den där byrån kan ja varit någons allra käraste ägodel en gång i tiden. Känns nästan som att man kan se både unga flickhänder och en äldre dams händer som drar i handtagen där.
  Jag föredrar den framför den apotekarmöbeln du visade förut i ett inlägg den här känns mer.. kärleksfull och lugn typ (Jag låter galen I know)

  1. Ja vet du att jag har faktiskt tänkt på det!? Jag har också funderat på hur det såg ut i hemmet där byrån stod. Apoteksskåpet tillbringade åratal i ett par gamla människors hem, men det har ju ursprungligen varit fyllt med medikamenter i ett apotek?

 9. Oj vilken fin! Jag gillar verkligen dess bulliga form. Förstår att du är nöjd med det fyndet. Och så otroligt välbevarad den ser ut. Hur gammal är den?

  1. Tackar så mycket!? Ja jag är så otroligt nöjd! Jag vet tyvärr inte hur gammal den är. Den har stått hos riktigt gamla människor som jag förstod det, men nu såldes den. Kan inte begripa varför någon ens ville sälja den.

  1. Tackar så mycket!? Ja nu känner jag också lite så! Fick lite beslutsvånda var jag ställa den?

 10. Vilken fin byrå du hittade på loppiset! Den är ju liten och söt. Den kommer säkert passa jättebra där den ska stå sen. Det är härligt med soliga dagar 🙂

 11. Nä vänta nu! Är det där (!) den byår du lyckades fynda på loppis?? Alltså OMG! Teach me master är allt jag har att säga! Lär mig att fynda sådär!! WOW!!! <3

  1. Haha tackar så jättemycket!!? Jajjamän, denna byrå stod på en loppis bland en massa prylar och husgeråd av alla de sorter! Trodde knappt mina ögon, och köpte den blixtsnabbt! Jag får hålla en lektion i kvalificerat fyndande!?❤

 12. Jag förstår verkligen att du har väntat. Den var superfin och den passar bra där den står. Att gå på loppis är alltid roligt. Man vet aldrig vad man hittar för fint 🙂

  1. Tackar så jättemycket!? Ja det är spännande att se vad man kan hitta, men jag har aldrig tidigare hittat nåt så fint!?

 13. Wow, den var verkligen jättefin. Förstår att du köpte den. Snällt att få den hemkörd även om det tog ett par dagar extra. Att bli sjuk kan ju ingen hjälpa.

  1. Tackar så jättemycket!? Ja jag blev bara desto gladare när jag hade väntat ett par dagar, och den tillsist kom hem!?

 14. Det var ett väldigt fint loppisfynd du hittat . Fin byrå ? tråkigt att du fick vänta lite för att han hade varit sjuk men det e ju böttre sent än aldrig . Hoppas du fick lite rabatt el nått tycker man ju då ?

  1. Tackar så jättemycket!? Det var ingen fara, för jag var ännu gladare att få hem byrån när jag hade väntat ett par dagar!? Dessutom tog han så förvånansvärt lite betalt för byrån.

 15. Så snällt av hennes son att ställa upp att köra hem byrån till dig nu när hans mamma är sjuk.Å vilka barndomsminnen man får av att se bilderna på byrån.Förstår att du fastnade för just denna byrån

 16. MEN GUUUUD vilken fin byrå, är glad jag kikat runt i din blogg och hitta de där inlägget, alltså woow ? de är så i min stil fast jag hade nog målat den i vitt kanske hehe ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *