Juletider hemma hos mig

Juletider hemma hos mig

Så har ännu en julafton passerat, men än är julen inte slut. För mig som vanligen sträcker julen förbi tjugondag knut, finns det många dagar kvar att njuta av ljusstakar och pynt!😆 Igår hade jag inte lust att blogga, så jag tittar in och visar lite julmys idag istället. Som många säkert redan vet så älskar jag att julpynta. I år blev det kanske liiite mindre pynt än vanligt pga bristande ork, men här kommer några bilder från mitt hem.

Julmat vet väl dom flesta hur den ser ut, men nu råkade jag komma ihåg att fota innan tallriken var rensad. Det händer ytterst sällan… Kan ju bara nämna att jag har noll lust och tålamod med att rulla köttbullar, så platta duger bra. Dom ska ändå tuggas sönder!😆

Gosiga sockar till kommande filmmys i soffan😁 Jag kan ju passa på att berätta att jag väldigt frusen om fötterna av mig.

Så bjuder jag motvilligt på en selfie i tomteluva. Den fick jag i julklapp i början av dagen tillsammans med ett par tomtebyxor, för att ha på mig under julafton. Jag tvingades tillsist ta av mig luvan när jag blev för kokvarm i svålen, och den gjorde inte gott för frisyren kan jag säga!😆

Här kommer en liten glimpse av tomtebyxan med min vän chokladasken i bakgrunden. Hur är det möjligt att man kan mosa i sig så mycket choklad när man redan är proppmätt sen flera timmar tillbaka?!😅

Här slappas det i soffan framåt småtimmarna, och magen är som en paddbuk😆 Jag somnade på rygg kan jag säga…

Så sist men inte minst – granen!!🎄 Jag har ju lovat att visa hur påklädningen blev, så håll tillgodo😁

Jag önskar alla en riktigt God Fortsättning på julen!

56 thoughts on “Juletider hemma hos mig

 1. Vilken mysig julafton vännen ❤ så mysigt du haft det och nu fick jag veta att du alltså älskar julen i sådana mängder att du håller i den bra länge mysigt 🥰. Själv kommer jag låta den stanna tills helgen innan jobbet början, vill ha den utslängd då så jag slipper fundera i storstädning när nya terminen drar igång. Gör du julfint i stallet också?
  Om det är bilder ovan på detta så kan det vara dem som inte syns för mig 😊

  1. Tack så mycket vännen❤️ Ja det gör jag, och vill gärna dra ut på den mysiga stämningen så länge som möjligt😄 Men jag förstår att det är skönt att slippa ägna sig åt städning när terminen drar igång. Jag har funderat ibland på att pynta i stallet, men det har hittills inte blivit av. Tur att bildstrulet försvann, och tack för att du hjälpte mig att kolla bilderna😄

 2. Så fint julpyntat du har det hemma! Älskar granen så galet fin 😀 super fin bild på dig också. Alltid roligt att få se ett ansikte bakom alla inlägg 😉
  God jul i efterskott!!

  1. Åh tack så jättemycket!😃 Ja jag önskar att jag vore lite mer bekväm med att vara med på bild, men tyvärr är jag riktigt kameraskygg😆

  1. Tack så jättemycket!😃 Ja jag vet att många vill ha bort pyntet snabbt, men det lyser ju upp mörkret så härligt!
   Ha det så bra! Kram

 3. åh så fint du pyntat, och du är inte ensam om att ha kvar julpyntet uppe ett tag. jag ska försöka att ta ner mitt 20 knut , kanske haha . jag brukar faktiskt ha det uppe ännu längre, för jag älskar verkligen julpynt förra året hade jag hade uppe till i mars nått tag tror ja haha XD <3

  1. Tack så jättemycket!😃 Så roligt att det finns nån mer än jag som har julpyntet framme länge😄 Det är ju så mysigt och lyser upp mörkret! Jag får erkänna att det inte är ofta jag får ner pyntet till tjugondag knut😆<3

 4. Men vad mysigt du har de trots att du inte kände att du hade ork till allt. Jag orkar inte med julen så länge utan de åker ner här i dagarna, när det är över är det över haha. Tycker köttbullen ser super god ut ja.
  Julgranen vart fantastiskt fin.

  1. Åh tackar så jättemycket!😃 Haha ja det verkar vara så att dom flesta tänker så att när det är över är det över. Men pyntet är ju sååå mysigt att se😆

 5. Åh så fint och mysigt du har det….jag håller också kvar julen länge och här kommer julgranen inte upp förrän den 22 eller 23 december så den kan stå länge…tycker att du är superfin i tomteluvan och choklad…det finns det väl alltid plats för ? 🙂

  1. Tackar så jättemycket!😃 Ja det gäller att inte vara för snabb med att få in och klä granen, för med lite otur kan den börja barra före julafton😄 Ja choklad har nog en egen snasktarm i magen😆

  1. Ja det verkar vara så att dom flesta tröttnar ganska snabbt på pyntet efter jul och vill ta bort det. Då återstår att se hur det blir hos dig i år😄

 6. Åhh va fint du pyntat hemma & otroligt vacker gran. Ja, det är så lätt att smaska i sig massa choklad & godsaker under julen. God fortsättning till dig också.

 7. Vilka underbara julbilder och jag håller med dig om köttbullarna. Bara de är goda så kvittar det hur de ser ut.
  Ser ut som att du fick en fin avslutning på dagen med soffmys och choklad ❤

 8. Vilket fint hem du har och så mysigt och juligt det ser ut. Granen är ju så vacker tycker jag precis så där glittrig som den ska vara. Man äter alltid för mycket på julen. Känns som det ända man gör är äter 😀

  1. Tack så jättemycket!😄 Ja jag älskar glitter, och på julen kan man ta ut svängarna lite med det glittriga😄 Ja jistanes vad man äter och äter…😅

 9. Så fint du hade pyntat i år 🙂 jag bara älskar vedspisen som ni har i köket. Tycker att det är så mysigt med en vedspis 😍 Så fin julgranen blev 🙂 jag plockade ner allt pynt i dag haha, blev lite trött på det 😛 choklad går ju alltid ner även fast man är proppmätt haha 🙂

  1. Tackar så jättemycket!😃 Ja det är nåt speciellt med gamla vedspisar! Haha det är många som har tröttnat på pyntet redan😄 Ja det finns alltid utrymme för choklad i en proppmätt mage😂

 10. Klart man ska njuta av julen så länge det bara går, det tycker jag! Är också en person som verkligen tycker det är himla roligt och mysigt att pynta, är det jul en gång om året ska man göra det till det bästa också 😀 Du är jättefin, och en luva på julafton blev det för mig med! Kram och god fortsättning <3

  1. Åh tack så jättemycket!😄 Så roligt att det blev en tomteluva för dig också på julafton, och någonting säger mig att du klär bättre i en sådan än vad jag gör😆 Jättekul att du också tycker om att pynta och dra ut på julen!😄
   Ha det så bra och stor kram! <3

 11. Här får allt pyntet vara kvar ett tag till. Har inte “julat” färdigt än. Efter nyår någon gång så ryker allt. Du bor så himla fint! Jag har också förundrats över det där hur mycket man kan äta under jul fast man egentligen är mätt för länge sedan.

  1. Tack så jättemycket!😃 Ja man vill ju gärna få ”jula” sig ett tag😄 Ja man verkar få tillgång till en extra julmage att fylla😆

 12. Du beskriver din jul verkligen som en underbar julafton 😀
  Förstår att de blev varmt i tomteluvan du bar på men du va söt i den 😉
  Riktigt fina och mysiga bilder du har tagit

  God fortsättning på dig <3

 13. Ni har fasligt mysigt måste jag erkänna 🙂 Jag tror detta blir mitt år, eller jag hoppas på det bara armen blir bra 🙂

  julen ska ut från oss snarast bara inte orkat ta itu med de 😛 hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: