Mina vackraste

Mina vackraste

Mina vackraste

Det finns några som alltid gör mig glad och varm i hjärtat. Dom är lika fina på insidan som på utsidan. Alla som känner mig kan nog gissa att det här inlägget är tillägnat mina kära fyrfota vänner. Djur är så enkla att ha att göra med. Dom är alltid sig själva, lever i nuet, visar ärligt vad dom tycker, visar tillgivenhet och har aldrig några baktankar med någonting. Att umgås med djur är verkligen som ett balsam för själen. Om man dessutom vistas tillsammans i naturen blir upplevelsen av sinnesfrid komplett.

Jag delar sällan några filmer, men idag tänkte jag dela en liten kort filmsnutt från förra hösten. Hoppas verkligen att den funkar, för det har strulat maximalt att lägga in den i inlägget😩 Den varar bara någon minut, men för mig inrymmer den allt det vackra och fina jag känner när jag är tillsammans med min lilla flock❤️

Jag hoppas att filmsnutten kan vara till glädje för någon annan också i några sekunder. Jag har gjort två försök att dela länken pga strulet – ovanför och under texten. Ha en härlig dag!

A89EBEA8-48F8-4768-AC9E-81BBFDDE2DB7

73 thoughts on “Mina vackraste

 1. Så fint! Djur är verkligen fantastiska och man får ett sådant speciellt band till dom. Kunde tyvärr inte se filmen i mobilen men kollar i datorn sen.

  1. Tack så jättemycket, och så roligt att du tittade på filmklippet😄 Det är många som vill att man ska titta på deras Youtubefilmer som gärna är upp till 30 minuter långa. Men när man själv lägger ut ett klipp som är någon minut långt finns det sällan lust att titta.

 2. Jag håller helt med dig om djur. Hjälpte till i ett stall när jag var yngre och de va verkligen härligt att bara stänga mobilen och umgås med djuren😊

 3. Fina djur. Ja djur är verkligen balsam för själen. Saknar att ha djur men är inte jättesugen på att skaffa heller eftersom jag är pälsallergiker. 😥❤️

 4. Otroligt härlig video!
  visst är våran djur det bästa vi har. Dem känner av ens sinnesro utan att man behöver påtala det och dem kommer och myser när man behöver det som mest ❤️

 5. Vilken härlig video =) har man djur så är dom ens bästa vän och dom är faktiskt dom ända som kan trösta en och dom känner på sin när du inte mår bra eller ledsen och dom finns vid din sida hela tiden det tycker jag är helt fantastiskt =)
  Att ha djur är det bästa

  1. Tack så jättemycket!😄 Ja det är precis som du säger! Dom finns där och tröstar en i stunder som är svåra. Det är fantastiskt vilken känsla djur har❤️

 6. Håller verkligen med dig mina katter är för mig bland det bästa i mitt liv ❤️ och har läst på flera håll att djur är hälsosama för människor och att djur ägare generellt mår bättre än icke djurägare 😍 för mig ger mina katter både trygghet och gör mig lugn när ja är stressad och ger mig tröst när ja är ledsen 😍❤️

  1. Jag har också läst att det är så❤️ Jag har sett dokumentärer på tv också om hur djur kan få människor att må bra eller bättre❤️

 7. Tänk om alla människor kunde vara lika fria som djuren.
  De är sig själva och bryr sig inte om vad andra tycker om dem. De lever sitt. Jag brukar skämta om att jag önskar jag vore en katt i bland, en bekymmerslös katt som får mängder med kärlek och har inga som helst krav på att vara på ett speciellt sätt. Det vore riktigt skönt i bland.

 8. Vilken video! Så fina hästar! Önskar så att jag inte var allergisk, då hade jag velat hålla på med hästar, det känns så rogivande. Önskar dig en fin helg nu! kraM!

  1. Tack så jättemycket!😊 Så tråkigt att du är allergisk! Vet en person som gick igenom en slags behandling och blev av med allergin. Hon fick åka och ta sprutor ganska tätt under en tid.
   Ha en fin helg du också! Kram!

 9. Jag håller med dig. Ett liv utan våra älskade djur finns inte. De finns där för en när man är ledsen eller när man behöver en vän. I vått och torrt. Kram <3

 10. Ja att ha djur i ens närhet gör verkligen stor skillnad, har i princip alltid haft hund de är ju alltid så hängivna och vill gosa, man behöver aldrig känna sig ensam. Dessutom inser de när man verkligen behöver en ♥️

  1. Javisst gör det skillnad. Jag har också haft hundar större delen av livet. Det är bara senaste tiden jag inte haft någon efter att den siste gick bort. Men nångång blir det kanske att skaffa en hund igen❤️

 11. Jag håller med dig, de är verkligen helt underbara och finns inga bättre tröstare om man känner sig ledsen. Och så fina de är….dina fyrfota vänner❤️

 12. Djur är som du säger verkligen balsam för själen, så fantastiska! Haft katt i princip hela livet & skulle inte klara leva utan, gjorde det en period men var så väldigt tomt. De är verkligen en del av familjen! Härlig video vännen, så otroligt vackra hästar! Jag saknar verkligen ridning & hänga i stallet❤️

  1. Tack så jättemycket!😃 Ja när man har haft djur i princip hela livet, blir det väldigt tomt att vara utan. Dom blir verkligen familjemedlemmar❤️ Kan förstå att du saknar ridning och stallet. Vet inte hur jag skulle klara mig utan.

 13. Djuren och naturen gör verkligen så mycket gott för själen. Jag älskar hästar man mår så bra i närheten av dom. 🙂 Sen är dom ju så fina djur <3

  1. Ja det gör dom verkligen! Jag är också hundmänniska, och det är bara senaste tiden i livet jag inte har haft hund efter att den siste gick bort.

  1. Det är tråkigt om dina arbetskompisar inte uppskattar sina djur. Då kan jag tycka att det är bättre att hitta andra hem åt djuren. Vi människor kan välja att inte ha djur, men djuren kan inte välja sina ägare.

 14. Ja, ens djur är verkligen det finaste som finns. Finns dagar då jag verkligen inte orkar med min lilla tok, men för det mesta är han såklart mitt allt och tillbringar många glädjetimmar för min del <3

  1. Haha, ja valpar kan verkligen konsten att hålla igång en😂❤️ Minns hur slut jag var ett tag när min sista hund var valp. Han var värsta nattugglan, och kröp längst in under sängen, skällde på mig och bet på sängbenen. Allt för att få leksällskap om nätterna. Sen sov han som ett stock på jobbet, och alla trodde att han var så lugn. Jistanes vilken buse han var!😂

 15. Svar; intressant att läsa om ert problem med er hund samt vän när han kom på besök. Ginzo blir lika lycklig som du beskriver att dina hundar blev och det är svårt att ta ifrån honom det. Jag får verkligen ryta ordentligt och liksom putta iväg han för att markera, men ibland hjälper inte ens det. Min kompis däremot är rätt besvärlig och vill gärna prata med min hund som om han vore en chiwawa (stavning?) och det fungerar direkt inte. Och han lär sig heller inte utav sina misstag. En annan vän märker man att hon börjar få nog då hon inte uppskattar att Ginzo ständigt ska hoppa upp i hennes knä när hon sitter i vår soffa, men samtidigt som jag säger ifrån märker jag dessutom att hon gör miner åt honom, säger något åt honom och så vidare som gör honom himla osäker. Blir så svårt för mig att säga åt honom då eftersom det är min vän jag borde säga åt som beter sig så haha ^^,
  Men bara att kämpa vidare. Vi ska hem till min familj nu till helgen så att då blir det lite övning där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: