På julmarknad av en slump

På julmarknad av en slump

Jag har varit sugen på att gå på julmarknad ett bra tag, men det har inte blivit av. På lördagen skulle jag åka till en affär som säljer gamla möbler, vilket jag också gjorde. Jag letar ju som jag berättat om tidigare efter möbler till arbetsrummet, och den här affären säljer gamla fina vita möbler. Men förutom att kolla i affären så hamnade jag av en slump mitt i en liten julmarknad, så jag passade på att gå runt och titta en liten stund? Här kommer några bilder:

Jag köpte ett par hemstickade yllevantar som rymmer den tunna och icke värmande ”specialhandsken” jag har till högerhanden vid vissa tillfällen (fingrarna på handsken sitter ihop istället för att jag har dom klumpiga fingerfixerarna på mig). Dessutom köpte jag ett par mjuka och goa hemstickade mössor för 50kr/st! Så nu har jag tillfälligt arrangerat en egen liten julmarknad av mina fynd på ett bord hemma!??

På kvällen var vi på julkonsert i kyrkan, och den var en fröjd för öronen!? Det bjöds på väldigt vacker och stämningsfull sång och musik!

Jag hoppas att alla har haft en bra lördag!?

0

67 svar på ”På julmarknad av en slump

 1. Härliga vantar och mössor du hittade på julmarknaden. Och julkonsert i kyrkan kan verkligen vara stämningsfullt. Vi tänker gå i domkyrkan här den 16:e.

  1. Tack så mycket!? Ja den här julkonserten var helt magisk! Otroligt vacker, fin och mäktig sång och musik! Jag njöt av varenda minut!? Kan tänka mig att det låter fantastiskt i Domkyrkan!

 2. Men vad mysigt att hamna på en liten julmarknad ? Vad kul att åka iväg på julkonsert. Aldrig varit på innan, men lät riktigt trevligt och mysigt ❤

  1. Ja det var det verkligen!? Jag kan verkligen rekommendera att gå på julkonsert! Den här var fantastiskt bra!?

 3. Fina saker du fick handlat. Har inte varit på någon julkonsert i år. Hade så mycket planer och det blev inget med något 🙂

  1. Tack så mycket!? Det var ju synd, men än är det nog inte försent för det verkar komma nya julkonserter vartefter!?

 4. Vilken fantastiskt mysig lördag du hade! Oh, julmarknader och loppisar är mysiga, tycker jag. Man kan hitta massor med saker som man annars aldrig skulle hitta i en affär lika billigt. Ha en fortsatt trevlig andra advent! Kram ❤️❤️

  1. Ja det var den verkligen!? Ja man gör riktiga fynd ibland!? Ha en fortsatt trevlig andra advent du också!❤️ Kram!❤️

 5. Vilka fynd du gjorde. Jag älskar handstickade saker. Stickade mycket själv förut, men numera jag har inte riktigt ro till att sitta med det. Hittade du några möbler?

  1. Ja det var riktiga fynd!? Jag önskar att jag också kunde sticka, men jag skulle nog inte heller ha ro!? Jag hittade inte det jag behöver, så jag får leta vidare?

 6. Åh vad mysigt att gå på julmarknad, hoppas du hade snö. Ser iallafall ut att ha varit varma vantar och mössa du köpte 🙂 Vilken fin kyrka 🙂

 7. Åh vad roligt och mysigt med julmarknad! ? Själv har jag inte hunnit gå på någon ännu, men det kommer nog bli av redan nu till helgen!

 8. Hur blev det med möblerna till rummet,hittade du några som du gillade?Vad roligt att du äntligen fick tillfälle till att gå på julmarknaden tross att det inte var planerat.Gud vad härliga och sköna handskarna ser ut att vara

  1. Ja det var en mysig liten marknad!? Jag är så nöjd med mina stickade fynd!? Jag hittade tyvärr inte möbler som passade så jag letar fortfarande. I värsta fall får jag måla ett skrivbord om jag hittar en modell jag vill ha? Kan bli så jag får måla en av hyllorna jag har i mitt nuvarande arbetsrum också, men vill helst inte för den är så hög och skymmer väggen.

 9. Jag älskar att besöka julmarknader! Det är verkligen så himla roligt och mysig stämning. Vi var på julmarknad redan i november, här i Småland.

 10. Vilka fina julbilder, längtar verkligen till julen extra mycket nu när jag såg dom. Jag har självt länge velat gå på en julmarknad men det har aldrig blivit av. Men nu när jag har små barn skall jag faktiskt ta tag i det, ser nu att man kan hitta fina saker till bra priser. Tack för att du delade detta. Jag har faktiskt varit på en julkonsert och det är riktigt mysigt, kanske jag kommer iväg på det i år.

  Hoppas på fler bilder:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *