När man sneglar på grannen…

När man sneglar på grannen…

Jag som brukar vara så principfast med jultraditionerna! Vad i hela fridens namn har hänt med mig i år?! Först fuskade jag med lussekatter alldeles för tidigt! Så kom jag plötsligt på mig själv med att inventera julgranspynt redan! Det har väl aldrig hänt förr i november månad!😆

Vi har inte fått nån snö som skapar julstämning. Nej minsann, bara en bitande kyla och lite halkig frost i gräset. De senaste dagarna har jag nästan frusit häcken av mig, och mörkret är allt annat än stämningsfullt. MEN på väg in från stallet sneglade jag mot granngården, och där såg det minsann väldigt inbjudande ut i fönstren! Dom hade rotat fram alla sina ljusstakar och julstjärnor och placerat ut dessa så prydligt i fönstren.

Så nu är jag på efterkälken – eller kan man säga i kölvattnet – med pyntandet, och det är inte ens december än!😆 Jag brukar inte snegla på vad grannen gör, men det här tog priset! Jag for in i huset och började riva runt i skåpen. Det gällde att få koll på att allt fanns på plats för att gå all in! Nu brister den sista principen! Nu ska pyntet fram!😂

På bilden nedan ser du mitt pysselrum, och jag sitter i soffan och beskådar en del av grejerna till minigranarna som ska kläs!😆

Hur långt har du kommit med att julpynta?

40 thoughts on “När man sneglar på grannen…

  1. Jag håller hårt på reglerna. Julgardiner, stjärnor och ljusstakar kommer upp till 1:a advent sen kommer lite till lucia. Där efter julpyntar jag efter tycke och smak. Granen kommer upp på lillejulafton.

    Det komiska är att jag och min sambo har samma åsikter om julpynt mm utan att direkt ha diskuterat saken.

    1. Ja jag har varit väldigt strikt med reglerna att inte pynta förrän till 1:a advent under hela livet! Granen brukar jag klä dagen innan julafton. I nuläget har jag mest rotat fram saker, men inte placerat ut något. Kanske beror årets extra starka lust att komma igång, på någon omedveten lust att pigga upp mig efter alla bedrövelser som detta året har bjudit på! 😀

  2. Det där med pyntandet drar mer och mer. I går kväll hade två elljusstakar kommit upp hos grannar på ena sidan. Men vi hämtar nog ner stjärnor och ljusstakar från vinden på i morgon och sätter upp dem på fredag.

  3. Haha, nu gäller det att inte ligga efter 😜😂 Här pågår julpynt-arbetet för fullt. Man vill ju hinna innan första advent. Vill se bilder sedan 🙏🏻🙏🏻😍💖

    1. Ja ligga efter vill man absolut inte göra!😆😂 Så du är i full gång minsann!😄 Ja jag får lägga ut lite bilder vartefter!😄❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: