En strålande dag!

En strålande dag!

Finns det något bättre än att ge sig ut i solen en gnistrande vacker dag? Ja det skulle ju vara att ge sig ut en varm dag förstås!? Idag har jag promenerat i ett mycket efterlängtat solsken! Det var så bitande kallt att det nöp i kinderna, men man blir ju varm av att röra på sig. Jag kände mig faktiskt lite småfrusen när jag traskade iväg, men efter en stund kändes det bättre.

När jag kom tillbaka var det dags att fylla vatten i hästarnas varmvattenbaljor. När det blir kallt ute försvinner smidigheten att vrida på kranar och fylla badkar och baljor. Då blir det att bära vattenkannor istället. Numera får jag dubbelt så mycket motion och styrketräning eftersom jag bara kan bära en kanna åt gånger. Jag kanske blir slank som en jakthund innan den här vintern är över!?

När jag var klar blev det strömavbrott och grannen ringde till elbolaget. Inte kul när det är så kallt! Vattenpumpen funkade förstås inte, och första tanken var att hästarna inte skulle få vatten ikväll. Jag var också väldigt kaffesugen, telefonens batteri var nästan tomt och internet släckt förstås. Men strömmen kom lyckligtvis tillbaka efter ett tag!?

Hoppas att du har fått njuta av lite solsken dag! Om inte får du lite av mig från dagens promenad!?

0

70 svar på ”En strålande dag!

  1. Ja det är jättevackert, och det blir ännu vackrare när snön kommer!? Ja det är lite bökigt att kånka ut vatten, och den armen jag använder lär bli mycket starkare än den andra!?

 1. Så vackra bilder och så skönt de måste ha varit med sol. Vi har haft super kallt och alldeles grått och dimmigt ❤

 2. Hur bär du dig åt när du bärr ut vattnet till hästarna?Använder du dig av båda armarna eller enbart den friska?Tänkte det är ju väldigt tungt att bärra runt på vattnet.Skönt att strömmen kom tillbaka

  1. Jag använder bara den friska, så jag får bära en kanna i taget. Det går ju lite fortare när man kan bära en i varje hand. Det ryms 10L i en kanna. Men jag är ganska stark och rätt så muskulöst byggd efter alla år med mockning, bära höpåsar, vattenkannor, vattenhinkar mm, samt träningen jag höll på med tills jag blev sjuk?

 3. Ja det är verkligen kallt ute men ändå skönt om man rör på sig. Vilken tur att strömmen kom på igen så du fick lite kaffe. 😉 Fin och härlig dag har du haft 🙂

 4. Men nej vilka underbara bilder & så himla härligt med solen ? Kalla, soliga vinterdagar är verkligen så vackert! Skönt att de löste sig med strömmen tillslut ?

  1. Tack så mycket snälla du!?? Nej jag har tyvärr ingen skrinda, men det är en jättebra idé! Har en säckkärra, men det funkar inte så bra med kanna på den!? På sommaren kör vi ut vattendunkar till beteshagen med fyrhjulingen, men dom här hagarna ligger så nära att det blir mera bökigt att använda den.

 5. Skönt att solen tittade fram! Den tittar fram nu bakom alla moln i Dominikanska men tror dock det ska komma lite regn om en stund. Ser så ut

  1. Jag avskyr egentligen hela vintern, och tycker som du om kyla!? Men det var härligt med solsken! Ja det var helt fel dag för ett strömavbrott!?

 6. Blir alltid lika avundsjuk på din talang för att fotografera! 😀 Dom är verkligen fina och kan tänka mig se dessa bilder ifrån en foto kalender för året 😀 Du har verkligen ett öga för att fotografera 🙂

  1. Åh tack så jättemycket snälla fina du!?❤️ Så glad jag blir!? Jag fotar ju bara med mobilen, men har fått kameratips av Mirre så vem vet om jag blir med kamera till jul!?

  1. Ja det är lite besvärligt när det händer! Jag får väl erkänna att jag avskyr kylan, och inte har jag vant mig heller!?

 7. måste erkänna att man e lite avis på ditt boende och natur som du har runt om dig, försöker övertala min stadsman att flytta till landet men går inte så bra här haha

  spelar nästan ingen roll hur mkt man rör sig eller tar på sig så fryser man som en tok iaf

  1. Åh tack!? Jag hoppas verkligen att du lyckas övertala din stadsman, för det är så härligt att bo på landet!?

  1. Tack så mycket!? Ja det blir lite panikartat, för dom dricker mycket vatten. Själv kan man ju köpa några flaskor i affären om det kniper!?

 8. Så fina bilder! Härligt när vi får sådana dagar.
  Det var då tur att strömmen kom tillbaka efter en stund. Du bor jupå landet. Har ni ofta strömavbrott?

  1. Tack så jättemycket!? Nej vi har inte strömavbrott så ofta tycker jag. För ett antal år sen bodde vi på landet på en annan plats, och där var det ofta strömavbrott minns jag.

  1. Ja solen är både underbar och efterlängtad!!? Klart att jag njöt lite för dig också!?❤️ Nu har dock vädret slagit om och blivit dåligt igen!? Kram❤️

  1. Tack så jättemycket!❤️ Ja såna dagar är väldigt vackra! Man uppskattar solen extra mycket under den tiden av året då man inte ser den så ofta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *