Lite utomhusstädning

Lite utomhusstädning

Jag brukar i vanliga fall städa regelbundet i hagarna. Helst vill jag göra det varje eller varannan vecka, men med handen i paket går det ju inte så bra. Men nu har jag fått titta på när det mockas i ena hagen, och då passade jag på att fota lite. Hästarna är väldigt nyfikna så fort man gör något, och måste vara med och undersöka allt. Det är deras egen bajs som hamnar i skottkärran, men ändå luktar det sååå spännande. Tempen försöker välta skottkärran, så det gäller att hålla koll på den lille busen. Han gillar nämligen att stöka till!

Men fint blir det iallafall, och jag hoppas att jag kommer kunna göra nåt vettigt snart igen!

0

70 svar på ”Lite utomhusstädning

 1. Jag tror jag dör. Gud vilka bedårande hästar 🙂
  Jag minns min älskade vän som om jag kramade han igår. Kommer aldrig kunna glömma han. Han var så fin och mina barn hade älskar han

  1. Ja allt är spännande och måste nogsamt studeras? Han har inte lyckats välta skottkärran ännu, men det beror på att jag varit snabb med att hindra honom? Han är både smart och kreativ…?

  1. Tack, ja det är dom verkligen!? Hoppas att du kommer igång med att rida!?
   Ha en underbar helg du också!❤️

 2. Vad härligt, det är en sån speciell känsla med rena hagar, jag mockar runt ingången och första biten in i hagen varannan dag, men resten av hagen är lite när det känns för tyvärr ?

 3. haha jadu! Dem är alltid så otroligt nyfika när man mockar haha! När jag jobbade på 4H gård så hade vi en häst som sparkade omkull kärran med bakbenen haha!

 4. Kanske intressant att vara den som bara tittar på och inte gör något. 🙂 Djur är så roliga med deras nyfikenhet. Undrar verkligen vad de tänker ibland.

 5. Vilken buse! Otroligt vackra hästar och skönt att få mockat ☺️ Låter så himla härligt att ha häst, red som yngre men skulle gärna vilja prova igen som vuxen ??

 6. Jag förstår att det kändes jobbigt just nu för dig efter operationen. Vad skönt att höra att du får hjälp med att mocka ur hagen. Hur många skottkärror har hästarna vält för er? När jag hade häst blev jag tokigt av att behöva mocka ur boxen samtidigt som min halv blod välte skottkärran för mig.

  1. Tack! Än så länge har han inte lyckats välta någon kärra, men det är för att jag har haft koll på honom. Men han försöker! 😀 Förstår att du blev tokig när din lyckades! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *