Precis det jag inte ville

Precis det jag inte ville

Medan natten till onsdagen sakta passerade, lyckades jag nästan övertyga mig själv om att jag skulle slippa opereras. Det tog sin tid, och jag somnade tre timmar innan klockan ringde.  Jag kom till lasarettet på morgonen, och två läkarbedömningar senare grusades min övertygelse. Högerhanden måste opereras  pga fingrar som inte fungerade. Det visade sig att ligament i fingrarna hade gått sönder då jag försökte bromsa färden nerför trappan.

Så idag har jag legat nersövd på operationsbordet, och nu är jag hemma igen – rejält bedövad med handen i ett tjockt paket. Tänk vad ett felsteg i en trappa kan orsaka. Det kommer bli en en hel del arbete med att få handen bra igen.

Nu är jag jättetrött, så det blir inte så mycket mera duttande med tummen på telefonen ikväll. Jag måste bli bättre på att använda vänsterhanden också.

0

63 svar på ”Precis det jag inte ville

    1. Tack snälla rara du!❤️ Ja jag hoppas verkligen att jag får ordning på handen snart, för jag klarar ju inte att ta hand om mina djur och gårdssysslorna. Kram❤️

  1. Fy bubblan vad trist att det behövde bli operation! Skönt att det gick fort och att du är hemma igen i alla fall. Hoppas du kan vila handen ordentligt nu så den blir bra fort. 🙂

    1. Tack!? Ja jag hoppas verkligen det. Det är bökigt att inte kunna göra något själv när man har djur och gårdssysslor som måste skötas.

  2. usch då! Krya på handen! Lovar att du vänjer dig! Jag var vänsterhänt när jag bröt vänster handled men numera så skriver jag med höger och gör nästan allt annat med vänster 🙂 Opererades 2 gånger… så gips i 12 vk^^

    1. Tack så mycket!? Det låter ju hoppfullt!? Det svåraste är att jag är förbjuden att hantera hästarna och göra stallsysslor pga risken att ligamenten slits av igen när läkningen pågår. Det är otroligt opraktiskt att inte kunna sköta sina egna djur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *