Hoppas att det funkar nu!

Hoppas att det funkar nu!

Jag vet inte om någon har märkt det, men bloggen har ny adress. Det var allt möjligt som krånglade med den förra som blev fel redan vid starten, så hela installationen är nu flyttad till en annan domän.

Det jag själv har märkt efter flytten är att prenumeranterna som jag hade hunnit få försvann, och länkar jag lagt upp tidigare slutade att fungera. Så det kanske finns några som tror att jag tröttnade på att skriva och kastade in handduken efter endast några stycken inlägg.

Men riktigt så snabbt ger jag inte upp om det krånglar, utan jag fortsätter att sprida mina tankar, upplevelser och bilder i cyberspace! 🙂

Om du råkar vara en av mina förlorade prenumeranter så fyll i formuläret i bloggen igen! 🙂

Ha en bra dag högt uppskattade läsare!?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *