Skärp till dig din snaskråtta!!

Skärp till dig din snaskråtta!!

Ja så säger jag till mig själv! Såhär i semestertider har verkligen frosseriet brakat loss. Jag som nästan aldrig köper godis har blivit en riktig snaskråtta, och dessutom slinker det ner både snacks och glass – ibland i rejäla mängder. Nu är jag på en mellanlandning hemma för att fixa med en del saker som behöver göras innan husbilen rullar iväg igen, och då fick jag möjlighet att ställa mig på vågen. Fy tusan det var inte roligt! Snasket har samlat ihop sig under skinnet, och det kunde jag väl ha räknat ut utan att få en siffra som bekräftelse. Nu är det ju ingen världskatastrof det handlar om, för figuren var i ganska hyfsad form när jag gav mig iväg med husbilen. Jag har inga gigantiska viktproblem, utan det handlar om min personliga komfort och att kläderna ska sitta bekvämt. Så nu får det bli ordning minsann. Tyvärr har jag inte ätit slut på “snaskförrådet” och har verkligen världens sämsta karaktär. Men jag får försöka låta bli att köpa nytt, och att röra mig lite mera igen.

24 thoughts on “Skärp till dig din snaskråtta!!

 1. Lätt hänt att man köper en glass eller två när det är så varmt ute. Har även hänt mig i sommar men bara att ta nya tag nu. Ska försöka vara utan onyttigt hela Augusti 🙂

 2. Tyvärr går det undan ibland när man äter godis, det kan bli mycket utan att man själv tänker på det tyvärr. Men det är bra att man stannar upp, kommer till en insikt innan det går för långt 🙂

 3. Jag hade också svårt att sluta äta godis förr, men nu äter jag knappt aldrig godis, men har problem med vikten ändå i och med att jag har mina sjukdomar och inte kan röra mig som jag skulle vilja. Låter kul att åka iväg med husbil. Ha en fin dag <3

  1. Ja om man har svårt att röra på sig kan det vara svårt att hålla vikten. Man vill ju kanske inte leva helt som en asket heller.
   Ja det är kul att vara ute med husbilen😊
   Ha en fin dag du också!❤

  1. Ja visst måste man unna sig lite gott när det är sommar!😄 Har sååå dålig karaktär, men snart ska jag skärpa till mig!😆😂

 4. Varit samma läge här, jag är inte heller stor och det kommer inte vara problem att gå ner de 3kg jag vill, men det är behovet som är stora proble med

  1. Så skönt när det är så😊 För min del blir det svårare i semestertider, för jag är inte ensam om att småäta😆

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: