Avkoppling och rastlöshet

Avkoppling och rastlöshet

Jag vet att jag måste försöka koppla av, och på nåt sätt blir avkoppling synonym med vila. Enligt doktorns råd ska det vara aktiv vila. Huvudet är fortfarande så uttröttat att det är jobbigt och svårt att läsa, räkna, koncentrera mig och lyssna. Konditionen är inte alls vad den har varit, och motivationen att göra saker är ofta noll. Ibland mindre än så.

Så hur kan jag bli rastlös av att vila mig och ta det lugnt? När jag ändå inte varken vill eller orkar göra saker? Campinglivet är väldigt vilsamt med lata dagar på olika stränder. Kvällarna skulle inte kunna bli stillsammare. En friskare variant av mig själv skulle bli galen av uttråkning om det inte händer nåt. Är det alltså ett gott tecken att det har hänt att jag har känt mig rastlös ibland? Men varför blir jag i så fall inte mindre trött i hjärnkontoret? Och mindre glömsk?

Nåja, jag kan ju ligga här och vrida på mina tankar tills tuppen gal, men då lär jag bli ännu vimsigare imorgon…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: