En fin överraskning!

En fin överraskning!

Ibland händer det små roliga saker när man som minst anar det. Jag har befunnit mig i en rejäl trötthetsdvala ända sen i måndags, och plötsligt kvicknade jag till lite. Gissa om jag blev överraskad när blomsteraffären ringde och ville leverera blommor! Jag fyller inte år och har inte ens namnsdag! Det hann bli många funderingar och gissningar innan blomsterbudet dök upp. VEM i hela fridens namn kunde det vara som skickat blommor till mig?! 😀

Men jag fick svar tids nog. Det var min fina svägerska som ville ge mig lite omtanke. Jag har ju varit extra vissen på sistone, och hon ville muntra upp mig lite. Det lyckades bra kan jag säga! Förutom att jag äskar blommor så känns det alltid lika fint när någon tänker på en. Så jag har njutit av de vackra och juliga blommorna som luktar friskt och gott också! Jag har tagit massor av foton för att föreviga buketten, och några av dessa delar jag med mig av nu!

Jag önskar alla en trevlig helg! 🙂

0

70 svar på ”En fin överraskning!

 1. Vad skönt att du känner dig lite piggare och vad fint av din svägerska att tänka på dig och skicka blommor. Buketten är verkligen fantastiskt fin. Förstår att du njuter av den.

 2. Men åh så gulligt av henne! När man är i en svacka av något slag så är tankar och uppskattning från sina nära och kära så betydande & uppskattande! Jättefina blommor ?

 3. Åh det är såna där vänner man ska ha i sitt liv som visar sån uppskattning när man verkligen behöver den lite extra. Gud vad fina dom var! 🙂 <3

 4. Det er så utrolig hyggelig å få en sånn oppmerksomhet. Buketten var utrolig vakker, den fortjente du. Nå går det snart mot vår, kanskje ting løsner litt for deg.
  Klem

 5. Vilken fin bukett och vilken fin tanke av din svägerska. Man blir så himla glad när någon tänker på en på detta sättet… Jag skulle vilja skicka ett blomsterbud och planerar att göra det när jag får bättre csn i Januari =)

 6. Underbar överraskning och en sån fin bukett! Det var snällt och omtänksamt av din svägerska. 🙂 Det är så speciellt att få blommor när man inte förväntar sig det alls.
  Hoppas att du har en jättefin helg. Kram.

  1. Ja det var en fullständig och underbar överraskning!? Hon är verkligen en snäll och omtänksam människa❤️
   Hoppas att du har det bra! Kram!

 7. Vilken fin blombukett! Härligt när någon visar omtanke och att man bryr sig. Vet dock inte om jag hade lyckats hålla den vid liv, har inte gröna fingrar hehe kram <3

  1. Ja det värmer verkligen!? Det är lite synd att buketter inte är lika långlivade som krukväxter!
   Kram <3

 8. Vilken underbar svägeska som tänker på dig och uppvaknande med dessa härliga blommorna. Blir själv glad genom att bara kolla på bilderna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *