Vad får mig att skratta?

Vad får mig att skratta?

Har du något som alltid får dig att skratta? Det har jag, nämligen mina fyrfota busfrön! Hästar är precis som vi människor individer och har olika personligheter. Dom har också precis som vi har olika relationer med varandra inom flocken. Lilla Mannen och Tempis är båda väldigt lekfulla, och älskar att busa med varandra. Det är omöjligt att låta bli att bli glad när dom leker, för det riktigt syns hur roligt dom har! Dom springer hit och dit och jagar varandra, tvärvänder, står på bakbenen, gör gladsparkar och en massa annat bus! Lilla Mannen flänger runt som en bordercollie, och jistanes vad det kan gå undan i svängarna!? Tempis är inte riktigt lika snabb, men ihärdig och envis! Han brukar alltid reta Lilla Mannen för att få igång honom igen, om han får för sig att det är färdiglekt innan han känner sig klar. 

Idag delar jag med mig av vad som får mig att bli glad och skratta! Bildkvalitén är inte den bästa för mobilkameran var seg av någon anledning. Hästarna är lortiga och blöta för dom har rullat sig ordentligt. Men jag delar bilderna ändå, för att för mig är dom det finaste som finns!❤️

0

88 svar på ”Vad får mig att skratta?

 1. Jag förstår att hästarna får dig att skratta. När jag tittar på bilderna där, så förmedlar de en lekfull glädje. Hästarna ser ut att vara riktigt busiga och det är bara naturligt att det får någon att bli på bra humör. 🙂
  Det är jättefina hästar du har. <3

  1. Tack så jättemycket!❤️ Ja dom är verkligen både glada och busiga!? Det som är så härligt är att jag kan känna hur dom känner sig, och deras glädje och positiva känslor är oemotståndligt smittsamma!❤️

   1. Du är öppen och empatisk, det är klart att du känner hur de känner sig. 🙂 Har du nån gång testat att kommunicera telepatiskt med dem?

    1. Åh tack så mycket!❤️ Ja det har jag gjort i åratal? Lilla Mannen är oerhört kommunikativ, och vi är liksom ”uppkopplade” på varandra. När jag köpte honom som ung visade det sig att han led av smärtor. Det fanns tränare som tyckte att han borde få smaka på spöt för att han var istadig och osamarbetsvillig. Men jag sa bestämt ifrån till detta. Jag såg i hans ögon att han hade ont, och på något sätt fick jag veta var också. Jag skrev ner det jag fick från honom och skickade till en klinik för att boka en undersökning. Det visade sig att allt stämde, och det blev en lång resa att få honom bra. Jag kommunicerar på samma sätt med dom andra, men LM är mest öppen!?

 2. Tycker att bilderna är super fina och ”in the moment”.
  Så roligt att se så stora djur leka med varandra 🙂
  Men jag blir nervös att de ska skada sig, trampa snett eller så, de är ju så tunga. Men deras kroppar och ben är kanske mer anpassade till tyngden med.. haha!

  Underbart!

  Kram kram

  1. Tack så jättemycket snälla du!❤️ Ja dom är ju anpassade för sin storlek och vikt, men om dom busar vilt där det är dåligt underlag – t ex gropigt, knöligt, isigt – kan det finnas en skaderisk. Jag jobbar också mycket med att stärka hästarna allsidigt och göra dom säkra på hovarna genom att dom rids i varierande och ofta ganska utmanande terräng?

 3. Jag kan förstå den glädje de skänker dig. 🙂 Djur överhuvudtaget har en förmåga att sprida glädje och kärlek med sina bus och nyfikenhet.

  Just nu skulle jag väl säga att min son för det mesta får mig att skratta och gör mig glad vad än han hittar på. 🙂

 4. Det är så ljuvligt att se hästar leka, det är så äkta på något vis❤ Växte upp på en hästgård med en drös trav hästar. Gillade att se dem i hagen när de va glada, annars höll jag mig undan?

 5. Åh man blir glad av att bara se bilderna, så himla goa som sprider så mycket kärlek. Djur är verkligen det bästa som finns 🙂 <3

 6. Vad söta! Älskar när djur visar sina personligheter, man blir verkligen glad oavsett hur man mår så blir man lite gladare i stunden av dem!

 7. Håller med om att hästar gör en glad, dom är lugna men samtidigt busiga och har sina personligheter. För mig ger hästar även ett lugn 🙂

  1. Ja dom ger även ett lugn, och allra mest lugn får den som själv är lugn. Så du måste vara en lugn person!❤️

 8. Ååh vad glad jag blir, saknar mina små fyrbota kompisar hemma i Sundsvall. Mina hundar är precis så, egna så individer, berättar vad de vill, när de vill, är de hungriga hämtar de matskålarna, vill de ut skäller dom. De är ju smarta <33

  1. Åh så roligt att du blev glad!❤️ Jag förstår verkligen att du saknar dina fyrfota kompisar! Är det inte fantastiskt hur duktiga djur är på att kommunicera utan ord!?

 9. Men så härliga. Lek och bus kan lätta vilket tungt hjärta som helst. så mycket kärlek i de bilderna att jag blir alldeles varm.Och det finns ändå något charmigt i att bilderna inte är så -”perfekta”, det känns mer som att man faktiskt är med på plats då.

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!❤️ Det som är så fantastiskt är att jag känner hästarnas kärlek när jag fotar dom! Dom utstrålar en varm energi som går rakt in i hjärtat!❤️

 10. Man blir bara så glad över att se bilderna och jag kan tänka mig att man blir ännu gladare när man befinner sig på plats.Ja djur är verkligen underbara induvider som kan få en att må bra och skratta.

  1. Tack så mycket!? Ja dom ser så lyckliga ut när dom har roligt och trivs! Hästar har så tydliga ansiktsuttryck, och visar känslor precis som vi gör med sitt minspel?

 11. Kvaliteten är hur bra som helst. Du ser ju hur bra hästarna mår och hur roligt dom har tillsammans. Det är ett bra foto och jag förstår att dom gör dig glad.

 12. Hehe ja det minns jag med vår vovve vi hade, man fnissa ofta åt honom, ex då de nyser till och dunker hela huvudet i govlet, och ser sådär ut som vad gjorde du matte, som ex =D

  Djuren kan göra mycket =D

  1. Ja jag minns när vi hade hundar hur dom kunde göra något som dom blev förvånade av, och titta frågande på mig som om det vore mitt fel!?

 13. Haha, det var kul att se. Det ser så lekfullt ut. Förstår att du blir glad. Och det är absolut inget fel på bilderna. ?

 14. Du beskriver hästarna så fint, jag blir så ledsen av att veta att det är allt för få som tänker som oss – att djur är individer med en personlighet. Tänk om alla hade tänkt så om grisar och kor. Skönt iallafall att du har något i ditt liv som gör dig så glad 🙂

  1. Tack så jättemycket snälla du!❤️ Ja det är tyvärr inte alla som tänker så ens om de djur som dom lever med, utan djuren ska bara fylla ett syfte eller en funktion. Själv är jag så van att leva med djur att jag knappt ens tänker på dom som djur längre?

 15. Hästar är så fina. Tyvärr är jag lite rädd för dom, då min mamma skrämde upp mig lite. Däremot är jag glad för att jag inte lyckats överföra det på mina tjejer, och de två yngsta är lite av hästtjejer. Ena barnbarnet älskar också hästar, och är så lycklig varje gång hon får umgås med dom trots att hon bara är 1,5 år.

  1. Ja hästar är verkligen fina och så otroligt genomvänliga!❤️ Det är synd att du blev skrämd som barn, men jättebra gjort av dig att inte föra rädslan vidare till dina barn och barnbarn!?

 16. Wow, vilka fina bilder vännen! 🙂 Hästar är verkligen speciella familjemedlemmar. Dom har något fantastiskt sätt att få en må bra! 🙂 Saknar verkligen tiden nu när man spenderade med hästar 😀

 17. Djur har nog aldrig fått mig att skratta så , kanske lite men inte mycket ! Däremot får mina barn mig att skratta 🙂 varje dag

 18. Vad glad kah blev av dessss bilderna. Superfina ju!
  Det som alltid gör mig glad är mina barn, trots att de kan få en att slita håret många gånger så är det ändå dem som kan få bort alla dåliga tankar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *