Äntligen tapetsering!

Äntligen tapetsering!

Gissa om jag har längtat efter att få upp ny tapet i detta rum! Den gamla tapeten var också också blommig, men hade sett sina bättre dagar. Rummet har fyllt olika funktioner genom åren. När jag och min hund flyttade till gården hade vi det här rummet som sovrum. Men sen valde vi att sova på övervåningen, och då blev det en förlängning av köket att ställa köksmöbler i. Det gick nämligen inte att möblera köket i sitt ursprungsskick, för föregående ägare hade fyllt hela utrymmet med köksskåp. När köket renoverades gjordes plats för möbler, och rummet blev ett gästrum. Men vi har sällan övernattande gäster, och när två personer ska sova över räcker inte en enkelsäng. Så tillsist blev rummet ett slags ”reservrum”.

Jag trivs väldigt bra härinne, så nu är det bestämt att det ska bli mitt arbetsrum. Jag vill egentligen ha ett bibliotek, men är inte sugen på att täcka hela väggarna med hyllor just härinne. Så det blivande biblioteket får bli i ett annat rum. Nu ska jag hitta ett passande skrivbord att ställa framför fönstret, så att jag kan njuta av att se ut över gården när jag sitter vid datorn.

84 thoughts on “Äntligen tapetsering!

  1. Tack så jättemycket!😄 Så roligt att du vill se mera!💕 Jag har visat lite i några tidigare inlägg, och jag lägger ut en glimt då och då!😊

 1. Men du, någon lägre vit hylla i.. heter det shabby chic-stil(?) skulle kunna vara fint. Täcka hela väggarna med hyllor skulle bara sorgligt nu när det är så fint så där har Du mitt medhåll totalt!

  1. Tack så jättemycket snälla du!😃 Ja det är fint med ett bibliotek, och för mig skulle det vara praktiskt. Jag har samlat på böcker i många år, och nu är dom utspridda i överbelamrade hyllor lite här och där!😆

 2. Ser verkligen toppenfint ut och så fint med blommig tapet ihop med bröstpanel, lite inne på liknande blommig tapet till vårat sovrum och göra om till våren =D

 3. MEN vad fint!! Tapeten, fönstret, kakelugn, allt! Det där rummet skriker verkligen efter ett redigt skrivbord där framför fönstret. Kommer bli jättefint och mysigt. 🙂

  1. Åh tusen tack snälla du!😄 Ja jag trivs så bra i rummet, och ett redigt skrivbord blir verkligen toppen framför fönstret!😄

  1. Tack så jättemycket!😃 Ja det är väldigt bra att ha! Jag har fått med mig arbete hem regelbundet under många år, och måste sitta ostört för att koncentrera mig. Men så är det bra för inspirationen att skriva att sitta där man trivs. Det är ju inte längre väder att sitta utomhus!😆

 4. Det ser jättefint ut. 🙂 Tyckte det passade bra in i rummet. Härligt att ha plats och kunna göra om det till ett arbetsrum. Förstår också att du inte vill att hyllor ska vara i vägen.
  Kan du inte berätta lite mer om gården? Tycker det ser så vackert ut, och skulle gärna bo i ett liknande hus. 🙂

  1. Tack så jättemycket! 😀 Ja det är verkligen skönt att ha plats för ett arbetsrum så att man kan gå undan och sätta sig. Jag berättar gärna mera om gården! Det får bli ett litet inlägg då och då! 😀

 5. Vilken snygg tapet! Det ser ut att bli ett jättefint arbetsrum. 🙂

  Jag gillar att du är sådär flexibel med dina rum och syftet med dem. Tar saker som de kommer bara, och anpassar dig därefter. En mycket beundransvärd egenskap. 🙂

  1. Tack så jättemycket snälla du! 😀 <3 Ja jag är nog ganska flexibel i grund och botten. Jag försöker känna in vad som passar i nuet och gå på det. Man kan ju alltid ändra sig om det inte blev som man hade tänkt sig 😀

  1. Tack så jättemycket! 😀 Ja riktigt gamla hus är ju ofta mysiga! Det finns så många detaljer, vinklar och vrår som inte existerar i nyproduktion 🙂 Jag älskar verkligen gamla hus, och det här huset har så mycket bevarat från förr. Vi har till och med hittat gamla fotografier från förr i tiden så vi kan se hur våra företrädare såg ut! 😀

 6. Nu är jag inget mindre än riktigt avis! Det är så himla fint! Älskar tapeterna! Så mysigt med ett arbetsbord vid fönstret och utsikt över gården. Vill ha fler bilder på huset 😩😩😉

  1. Åh tack så mycket snälla du! 😀 Ja det kommer att bli så härligt när jag lyckas hitta mitt drömbord, att sitta där vid fönstret och låta fingrarna smattra på tangentbordet! 😀 Jag får göra lite flera inlägg med bilder från gården vartefter! 😀

  1. Tack så jättemycket snälla du! 😀 Efter att ha kommit tomhänt ur varenda tapetaffär i hela bygden, så hittade jag denna tapet på Rusta! Där fanns ett antal jättefina tapeter, och jag fastnade för denna så fort jag såg den! 😀 Jag kan lägga ut flera bilder så småningom 😀

 7. Åh vad härligt att det äntligen är klart 👌 Jag är själv inte direkt förtjust i blommiga tapeter men måste erkänna att dom verkligen passar in i det rummet med eldstaden 🤗

 8. Men wow vilken fin tapet. Älskar den!
  Ska bli spännande och se hur rummet ser ut i sin helhet när det är helt färdigt med möbler och allt 🙂

  1. Tackar så jättemycket! 😀 Ja jag får erkänna att det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg den! 😀 Det kommer nya bilder när jag lyckats hitta möbler och allt annat som ska vara i rummet!

 9. Vilket underbart rum och tapeten, WOW! 😀 Jag vill också väldigt gärna ha skrivbordet placerat framför fönstret så jag kan titta ut när jag arbetar/skriver. Får bli så när maken och jag en vacker dag flyttat till hus 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: