Jag har skapat en present!

Jag har skapat en present!

Ibland undrar jag om det bara är jag som är fantasilös när det ska köpas presenter. Visst, när någon önskar något särskilt är det ju enkelt. Men när någon önskar sig ”inte nåt speciellt”, eller säger ”köp nåt bara, det är inte så noga” – då blir det svårare. För i regel är det dom som har nästan allt som säger så, och vad man än köper så blir det undanstuvat bland alla andra liknande saker. Därför blev jag riktigt glad när jag blev ombedd att göra ett smycke. Ett killsmycke av halvädelstenar som jag älskar! Det har jag aldrig gjort förut. Det är förvisso så att det mesta i smyckesväg har jag inte gjort förut, men jag har gjort halsband och armband åt mig själv. Jag länkar till ett halsband för den som har missat mina kreativa bravader?

https://varapavag.se/2019/06/28/nar-skaparlustan-vaknar-igen/

Hursomhelst blev armbandet till belåtenhet, så det känns jätteroligt. Jag kommer att tillverka ännu en födelsedagspresent såsmåningom, för svärmor har i god tid önskat sig ett kristallhalsband i present. Så ska jag göra ytterligare ett sånt åt mig själv. Inte hade jag kunnat ana att det är så roligt att göra smycken. Frågan är om det inte är beroendeframkallande??

Tycker du om att göra presenter att ge bort?

0

56 svar på ”Jag har skapat en present!

 1. Alltså jag kan tycka det är SÅ svårt med presenter ibland, inte alls det lättaste! Men armbandet är ju himla fint 😀 Gillar när man gör något själv och ger bort! KRAM <3

 2. Men vad roligt att du också har hittat förtjusningen med smyckestillverkning! Det ÄR beroendeframkallande. Jag lovar. ? (ps. Mitt senaste inlägg innehåller en rabattkod på 20% till fina pärlor. Passa på att handla lite nya pärlor. ❤)

  1. Ja det är verkligen roligt!? Fortsätter beroendet såhär kommer jag att ha flera smycken än jag hinner använda snart!? Jag tittade in men pärlorna jag ville ha var slut. Så jag hoppas rabattkoden gäller ett tag så jag kan använda den när det kommer in nya.

 3. Köp vad du vill är lite som att hen inte bryr sig och då köper jag hellre inget utan bjuder på en fika eller något

  Alltså dina armband är så jäkla snygga

 4. Jag suger också! Haha verkligen så sjukt svårt haah! Jag vill bli bättre men när man väl ska handla strål huvudet still haha!

  Så fina armband!

 5. Sådant här älskar jag, så fint! Jag är ganska pysslig så gör nästan alltid saker. Virkar eller sätter ihop korgar och liknande.

 6. Det är alltid ”roligare” att få nåt som någon har gjort själv. Inget som är köpt & klart. Känns mer personligt men OM man nu VET va man vill ha & önskar sig det är ju det såklart också kul att ge & få.

  1. Ja det känns väldigt personligt att få något som någon har gjort. Men håller med dig om att det är roligt att ge och få om man vet vad som önskas också!?

 7. Det där armbandet va ju snyggt. Vem säger att man måste köpa presenter det uppskattas nog mer om man har gjort det själv. Jag skulle älska om jag fick ett sånt vackert armband när jag fyllde =)

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!? Nej du har så rätt i att man måste ju inte köpa presenter, utan man kan ju göra själv också?

 8. Vet du hur mycket jag skulle vilja vara din nära kompis när jag hör och ser om din fantastiska present? Hade haft det högst upp på önskelistan nu i September när jag fyller 23. Kram!

  1. Men tack, åh så gullig du är!!? <3 Du skulle absolut vara en av dom jag knåpar ihop presenter åt!? Kram!

 9. Så fint det blev, perfekt till en kille! Jag gillar att köpa presenter men ibland finns inte riktigt tiden till att fundera & hitta något bra och då kan det ju vara jobbigt…

  1. Tack så jättemycket!? Så roligt att du tycker det, för jag har nära nog noll erfarenhet av killsmycken?
   Ja när man har bråttom och fantasibrist samtidigt är det jobbigt.

 10. Så fint armband du gav bort!! Ett sådant skulle jag själv vilja ha. Jag skapar inga presenter själv, men jag skulle uppskatta att få.

  1. Tack så jättemycket!? Så roligt att du tycker om det! Ja det är roligt att få presenter som någon har gjort.

 11. Jag önskar jag va såpass kreativ att jag kunde skapa en present. Har dock en liten bok som jag skriver små kärleksbrev till min sambo i

  1. Det låter ju väldigt fint, romantiskt och gulligt!? Kan tänka mig att han uppskattar breven väldigt mycket! <3

  1. Tack så jättemycket!? Jag kan annars tipsa om att det ger ro att skapa smycken. Det ger en väldigt fridfull känsla att pyssla med kristaller☺️

  1. Tack så jättemycket!? Så roligt! Jag får erkänna att jag har riktigt dålig koll på vad som är trendigt?

 12. Tyvärr inte, men de beror nog på att jag har så dålig fantasi och inte är så himla kreativ! Min sambo är dock och älskar att rita och teckna. Så fint armband! 😀

  1. Tack så jättemycket!? Det kan ju också vara så att det finns kreativitet inom dig, men att du inte har hittat din grej?

 13. Åh, det där blev ju riktigt snyggt 😀 Skulle lätt ha köpt ett sånt till min son nu när han fyller år 😀

 14. Jag älskar att köpa presenter och saker. Ofta får jag uppdraget att köpa något. Några av mina vänner säger att jag borde bli personlig shoppare. Det hade ju varit kul. Visst är det fint att ge bort något som man själv skapat

  1. Åh den talangen skulle jag vilja ha!? Jag kanske kan rådfråga dig nästa gång fantasin tryter??

  1. Åh tack så jättemycket snälla du? Så roligt att du tycker det!

   Ha det gott du också! Kram <3

 15. Super fint armband! Precis min stil, inte för plottrigt men ändå detaljer. Duktig du är

 16. Wow vilken härlig och fin present! Det smycket hade min sambo älskat att få ha. Det är alltid roligt att ge bort något man själv har gjort och vet att det är uppskattat.

  Jag brukar själv ge bort väldigt personliga saker. Speciellt under mor- och fars dag. På födelsedagar försöker jag alltid köpa det jag vet att dem behöver (fiskar flera månader innan så att de inte misstänker något mohaha). Det känns bäst än att bara köpa något som man vet inte har något värde 😛

  1. Tack så jättemycket!? Ja visst känns det så mycket bättre att göra eller köpa något som man vet blir uppskattat, än att bara köpa något för sakens skull. Jag önskar bara att jag vore lite bättre på att fiska i god tid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *