Kan det bli mera mättande och ekonomiskt?

Kan det bli mera mättande och ekonomiskt?

Varje gång jag äter pizza tänker jag först att ”Åh vad gott!” Men vartefter sugenheten övergår i mättnad som avslutas i en outsläcklig törst, tänker jag alltid att ”Nu får det dröja länge innan jag äter pizza igen!”. För det finns ju verkligen inget sätt att dricka sig otörstig – åtminstone inte utan att den vätskestinna buken nästan spricker.

MEN nu har jag kommit på ett sätt att leva hyfsat ekonomiskt under minst två dagar. Man äter helt enkelt max en halv pizza till frukost. Sen släcker man törsten så mycket man kan och håller sig stinn av mättnad ända tills nästa dag. Då klämmer man i sig en bit till. Så kan man hålla på, och får då ner dygnskostnaden för föda ganska rejält!

Vad tycks om mitt lilla kombinerade kost & ekonomitips?😬😆😂

 

63 thoughts on “Kan det bli mera mättande och ekonomiskt?

  1. Hahaha tycker det var ett perfekt tips. Så har jag också känt den sista tiden att jag kan dricka ihjäl mig när j jag ätit pizza. Går liksom inte att släcka den törsten 🤦‍♀️

  2. Vi åt pizza här i söndags. Jag var verkligen sugen på det och åt ganska mycket så jag kände mig äckligt mätt. Jag kände också att nu får det dröja länge innan det blir pizza för min del!

    1. Haha, ja man kan ju undra hur kroppen mår om man äter så😂 Som tur är skrev jag inlägget som ett litet skojinlägg för jag lever egentligen ganska nyttigt!😄

  3. Ekonomiskt jo, men vet inte om jag skulle orka mig igenom hela dagen med så lite mat, behöver äta varm mat åtminstone 2 gånger om dagen för att hålla humöret uppe.

    1. Haha ja matilskan ska man akta sig för!😂 Men jag får bekänna att inlägget skrevs på skoj, för jag är egentligen en storätare som helst äter husmanskost😂

  4. Pizza till frukost lät lite äckligt tycker jag. Ofta är ju pizzorna så stora att man kan göra som du och spara hälften. Jag brukar dela med dottern som gillar samma sort som jag.

  5. Min syster skulle nog älska ditt förslag 😂 Jag har inte ätit pizza på flera år, men hade jag gjort det nu så hade nog även jag uppskattat din idé ^^; (av hälsoskäl kan jag inte äta pizza!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: