Något välbehövligt

Något välbehövligt

Tänk att idag fick jag äntligen uppleva ett litet framsteg. När det har varit uppförsbacke och motvind hur länge som helst gäller det att kunna glädjas åt de små sakerna i livet – hur små de än är. För om man väntar på att stora under ska komma och lyfta ens dag, kan man få vänta tills helvetet fryser.

Idag när jag ställde mig på vågen hade den äntligen rört sig åt rätt håll!! 😀 Inte mycket – bara drygt ett ynka kilo. Men efter att den stått stilla dag ut och dag in efter husbilsresan då den istället rörde sig uppåt, känns det fantastiskt! Någonting har äntligen hänt. Jag har inte ätit onyttiga saker eftersom jag inte handlade några sist, och jag har ökat på promenaderna lite. Inte mycket, för om jag anstränger mig för mycket så blir jag väldigt yr. Världen snurrar som en karusell omkring mig, och det vill jag gärna slippa. Så jag har gått lite längre tid men i ett långsammare tempo. På bilderna kan ni se ännu en av mina promenadkompisar, nämligen Lillkillen. Fantasifulla namn jag har på hästarna, eller hur? 😀 Han är yngst i gänget, och även han är en snäll och rar arabhäst som också är störst av hästarna. Så förvuxen att jag knappt tar mig upp på honom. Jag berättar mera om honom i ett annat inlägg 🙂

I övrigt ska då gudarna veta att jag behövde detta lilla miniframsteg. Gårdagen var riktigt jobbig, för jag tvingades återigen ha med en person att göra som jag har skrivit om tidigare i inlägget https://varapavag.se/2018/08/27/ett-samtal-som-forstor-en-dag/, och den här gången tog det dessutom extra mycket tid. Jag hade ett antal saker som skulle ha blivit gjorda igår, men kraften rann ur mig totalt. Idag ska jag försöka klara av ett par saker som tar emot som att rulla ett stenblock uppför ett berg, så jag får väl se hur det går. Nu har jag iallafall druckit en rejäl balja kaffe, och gör mig redo för dagens utmaningar.

Jag önskar alla en härlig dag!

0

56 svar på ”Något välbehövligt

 1. Vad kul att det går på rätt håll ?
  Är inte så lätt alla dagar att göra smarta val..men att inte köpa hem är ju helt klart en bra start.
  Måste sluta med det..tänker att familjen måste ju få .men nej det måste dom inte. Är ju inte bra för någon att äta trams ofta ?
  Jag har letat efter dig på bloglovin tänkte att vi kunde följa varandra där igenom men hittade inte dig ?/Jenny

  1. Ja verkligen – äntligen! 😀 Har jag inget onyttigt hemma så är jag i regel för lat för att göra nåt, typ baka så det är ju tur på sitt sätt! 😀 Att handla för att nån annan ska få äta nåt gott går inte för mig, för då äter jag också.
   På Bloglovin kan man söka på bloggens namn:
   Vara på väg. Annars går det att fylla i e-post rutan till höger om inlägget i bloggen. Så kul om vi kan följa varandra!! 😀 Jag följer din blogg nu! 😀

  1. Tackar!? Ja vissa diskussioner skulle jag verkligen vilja slippa, och om jag någonsin gör det ska jag fira storslaget!
   Ha en fin dag du också!??

 2. Man känner sig ju så peppad när vågen visar resultat svart på vitt.
  Här visar vågen bara resultat åt fel håll.. haha… Måste ta tag i det snart 🙂

  Så fin Lillkillen är 🙂

  Kram kram

 3. Woopeliwoop 1 kg ner är bättre än inget kilo, heja dej! Haka på min 30 days challenge!
  Svar: Åh ja så himla kul att svara på alla grymma frågor jag fick med! Men eller hur, gillar bloggar med varitaion 😉

 4. När det väl går åt det hållet man vill, så blir motivationen jättehög! 🙂 Det är som jag alltid säger, i alla lägen, ett kilo är ändå ett kilo, det är bara positivt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *