Vårens utställning närmar sig

Vårens utställning närmar sig

Så är det snart är dags att visa upp mitt skapande igen, dvs både tavlor och smycken. Dagarna går med stormsteg mot deadline, och om jag ska vara helt ärlig så känns det både superroligt och lite läskigt samtidigt. Det sistnämnda för att jag egentligen skulle ha behövt ha mera tid på mig. Det kan man förvisso säga om det mesta. Men det har inte blivit så mycket målande sedan förra hösten. Det har varit mycket annat som jag måste prioritera för att få livet att rulla vidare.

Men målandet är också min avkoppling och återhämtning i livet när saker är tuffa, så visst har jag målat. Jag har behövt lugnet jag känner inombords när jag slår mig ner vid staffliet, med penslar och färger och sakta låter ett motiv växa fram.

Detsamma gäller smyckena som jag gör. Jag får ro i själen när jag sätter mig med pärlorna och låter mina skapelser ta form. Så har det varit ända sen jag var ett litet barn. Jag har skapat på ett eller annat sätt sen jag kunde hantera en penna, krita, sax eller synål mm. Skapandet är en del av mig. Nedan kan en näve Rosenkvartspärlor beskådas.

Nu börjar iallafall några tavlor bli klara, och planeringen är gjord med ramverkstaden. Lokalen hemma på gården gjordes iordning till förra höstens utställning, så den ska bara städas innan allt riggas upp. Jag skulle behöva snygga till lite i blomrabatterna också, för de ser bedrövligt rufsiga ut. Inläggsbilden är tagen när lokalen höll på att göras iordning förra året.
Det kluriga är att bestämma sig för hur tavlor och smycken ska hängas och läggas fram. Presentationen är en viktig del i det hela. Men jag får suga på den karamellen lite. Om två veckor är det dags och det ska bli så roligt och spännande att visa upp resultaten av min kreativitet 🙂

Nedan kan den som vill se hur min förra utställning såg ut:

https://varapavag.se/2023/09/27/min-utstallning-av-tavlor-och-smycken/

Ha det så bra tills vi ses igen!

2

30 svar på ”Vårens utställning närmar sig

  1. Ja det blir roligt. Nej inte för att bjuda hem människor till sitt hem och visa upp sina saker. Men vill man stå på t ex torget så måste man det.

 1. Vad kul att du ska ställa ut dina tavlor & visa upp dina smycken =).
  Bra att ni har ett utrymme på eran gård där du kan ställa upp dina tavlor & visa upp dem.
  Bra att du har hittat något som du får vara kreativ med.
  Jag är ingen kreativ person. Tror jag inte.
  Du kommer fixa det där att ställa upp dina tavlor & lägg ut dina smycken snyggt till utställningen.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️Kram

  1. Tackar så mycket!<3 Ja det ska bli roligt! Ibland märker man av sin kreativitet på ett område först när man provar. Så testa något kreativt så kanske du överraskar dig själv 🙂

   Ta hand om dig och var rädd om dig!<3 Kram!

 2. Men så kul alltså. Synd att du bor så långt ifrån mig, annars hade jag nog gjort ett besök. Helt klart är du riktigt duktig.

  1. Åh tack så jättemycket!<3 Ja det är synd att det är så långt att åka, för det skulle vara roligt.

 3. Så spännande! Håller med dig om det kreativa<3 Får ro i mig själv och är helt inne i min bubbla när jag skapar 🙂
  Verkligen mindfullnes! 🙂
  Så spännande med utställningen<3

  Lycka till och massa kramar<3

  1. Tackar så jättemycket!<3 Ja det är så spännande:D Ja man är verkligen inne i sin skaparbubbla, och det är som en slags aktiv meditation 🙂

   Många kramar!<3

 4. Så spännande! Vad duktig du är!

  Tänk så olika vi människor är. Vissa kopplar av med pyssel, andra med en löptur och jag när jag fotar eller tar en promenad.

  Det finns många sätt, man måste bara hitta sitt.

  1. Tack så jättemycket!<3 Ja det finns hur många sätt som helst, och det är ju tur för då kan alla hitta sitt eget sätt:D

 5. Åh vad kul med en utställning! Förstår att det är lite nervöst och mer tid skulle man väl alltid vilja ha men tror det kommer gå jättebra????

 6. Kul att du snart ska ha utställning igen. Hoppas det blir bra till slut. Ibland är det så att det övriga livet kommer emellan.

 7. Vad spännande med egen utställning och hoppas att du får många som kommer och tittar och om också köper av dina verk. Du gör ju jättefina alster.

 8. Så kul det låter med en utställning igen. Tror säkert att du kommer hinna klart. Jag har också gjort smycken och vet precis hur avkopplande det är. Visst är presentationen viktig, gör allt för helhetsintrycket. Men det fixar du tänker jag.

  1. Tack så mycket! Ja det ska bli jättekul. Det kommer bli tight med att få till det, men det får lösa sig:)

 9. Men va roligt med utställning 😀 Önskar dig all lycka till! Trollhättan (staden som jag bor i) brukar ha mycket konstutställningar vilket är så roligt att besöka.

  1. Tackar så mycket!<3 Så rå roligt att du tycker om att titta på konstutställningar :)

 10. Åh vad spännande med din kommande utställning! Är så imponerad av dina tavlor och vackra smycken. Rosenkvart är för övrigt en av mina favoriter – har en stor trumlad sten hemma som jag tycker är så där extra trevlig att ha framme. <3
  Kram!

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!<3 Dina ord värmer verkligen<3 Så roligt att du också tycker om Rosenkvarts. Det är en härlig sten. Kan förstå att du gärna har den framme 🙂

   Kram!

 11. Så himla spännande<3
  Hoppas du har en bra vecka och en fin kväll! 🙂
  Tack för dina varma och fina ord hos mig<3 Jag mår bättre nu.

  Massa kramar!

  1. Åh tack själv för dina alltid så fina och värmande kommentarer<3 Det glädjer mig att du mår bättre nu<3

   Många kramar!

  1. Tack så jättemycket! Nu är den över och jag pustar ut 😀
   Jag önskar dig en härlig fortsättning på veckan! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *