Två av årets efterlängtade premiärer

Två av årets efterlängtade premiärer

Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge – så tycker jag iallafall. Men nu har två av årets efterlängtade premiärer infallit samtidigt. Min sedan igår mindre goda hälsa sammanföll med en synnerligen fin dag. Så för att undvika att få feber som tillskott till min onda lekamen, valde jag att göra minsta möjliga av tungt fysiskt arbete, och vila så mycket jag kunde. Vilan fick bli i en solstol placerad i lä.

Så till premiär nr 1, nämligen att sitta utomhus och teckna. Vid lunchtiden var det såpass varmt att jag inte behövde ha handskar på mig, och då åkte block och pennor fram i solskenet. Jag har haft en teckning vilande i blocket sen förra året, och nu kände jag för att fortsätta med den.

Premiär nr 2 var att sitta utomhus och dricka kaffe i solen. Jag drack kaffet medan jag tecknade, och det smakade underbart gott! För att få till den där ultimata premiärkänslan flyttade jag campingstolen till paviljongens trägolv. Den är förstås inte påklädd ännu, men bara att sitta under den nakna ställningen med kaffet och ritgrejerna och lyssna på fågelsången var ett riktigt balsam för själen. Det har varit tufft ett tag, så det gäller att ladda sina batterier.

Som ni ser på bilderna blev det att skissa på lite blommor. Än är det mycket kvar att göra med teckningen, så tro inte att den är färdig i detta skick. Men den blir klar så småningom. Tills dess bidrar den med avkoppling.

Jag önskar alla en härlig helg! 🙂

0

26 svar på ”Två av årets efterlängtade premiärer

 1. Men å vad ljuvligt att kunna sitta ute och göra både det ena och andra! Bor precis vid havet, vid ett promenadstråk, så många sitter utanför fönstret och bara tittar ut över havet. Det är så härligt nu så fort solen visar sig och himlen är blå, då dyker det upp folk tidigt på morgonen som bara sitter och njuter! Underbart att se att folk tar sig tid och inte bara stressar vidare.

  1. Ja det är verkligen ljuvligt! Så härligt att du bor vid havet. Det är en av mina drömmar att göra det nån gång. Ja det gäller att ta vara på de njutbara tillfällena, även om det bara är för en liten stund.

  1. Ja årets premiärer är alltid efterlängtade, och det var tur att jag tog mig en stund att njuta igår. Imorse vaknade jag till snö igen.

 2. Kaffet smakar så mycket godare utomhus. Att det är lite kyligt gör ingenting alls. Helt klart bästa. Fin teckning du gjort också. Känns som en bra dag för dig helt enkelt

  1. Tack så mycket! Ja stunden i solen var riktigt bra, och tack vare att jag tog det lugnt igår så känner jag mig lite bättre idag.

  1. Ja det var 100% vårfeeling den där stunden ute i solen. Så underbart att vitsipporna blommar där du bor.

 3. En sån fin teckning! Jag älskar fjärilar (vem gör inte det..) och deras färger. Fina premiärer båda två också. Det gör mig glad att du hittat platser för återhämtningen där hemmavid.

  1. Tack så jättemycket! 🙂 Ja fjärilar är underbara. Ja återhämtning är så viktig så det gäller att hitta platser som är lättillgängliga.

 4. Det är för mig med vår tecken. Att kunna sitta ut. Känna solen värma i ansikte ☀️ utan att frysa. Mm mat & dryck smakar alltid bäst ute. Å det är avkopplande med.
  Vad fin teckning som du målade på.

  Ta hand om dig och va rädd om dig ❣️

  1. Tack så jättemycket! 🙂 Ja att kunna sitta ute utan att frysa är underbart, och det är verkligen så mycket godare att äta och dricka ute i friska luften 🙂

   Ta hand om dig och var rädd om dig!<3

 5. Så otroligt fint du ritar. Härligt att kunna sitta ute och rita för att sedan sitta ute och dricka kaffe. Smart av dig att göra så lite fysiskt som möjligt för att inte riskera få feber.

  1. Tack så jättemycket!<3 Ja det riktigt härligt. Ja jag hade rätt strategi igår, för idag känner jag mig lite bättre.

  1. Tack så jättemycket! Ja jag känner så jag också. Men imorse vaknade jag till snö igen, så vårkänslorna har falnat för dagen.

  1. Ja det lönade sig att ta det så lugnt jag hade möjlighet till, för nu mår jag bättre 🙂

 6. Så underbart att kunna sitta ute med kaffekoppen i hand. <3
  Och vilken vacker teckning, du är verkligen en konstnär!
  Jag väntar också på kaffepremiär utomhus, men än så länge är det lite för kallt här. 🙂
  Kram!

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!<3 Så glad jag blev! Ja det var tur att jag tog vara på en stund av den fina dagen, för nästa morgon vaknade jag upp till snö. Så nu får jag som du vänta ett tag på att det ska bli skönt att dricka kaffe utomhus igen 🙂

   Kram!

 7. Det där måste vara det absolut perfekta sättet att ladda upp sina batterier. Ser helt fantastiskt ut. Både den framkallande bilden samt kaffe bland snödroppar.

  1. Tack så jättemycket! Ja det var verkligen en batteriladdning och ett balsam för själen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *