Dagens stora kontraster

Dagens stora kontraster

Dagens inläggsbild är väl ingen inkastarbild direkt. Men tanken när jag halade fram telefonen ur fickan vid dagens morgonpromenad, var att dokumentera frosten på träd och buskar. Det var kallt och ruggigt ute, och fingrarna kändes snart som istappar.

Jag försökte mig på att ta en närbild på frosten, men blåsten fick grenarna att flaxa omkring så att det nästan var omöjligt. En stackars eländig bild blev det på en grenände som redan var på flykt ut ur bilden.

Men lyckligtvis blev dagen finare, och vid lunchtiden blev det plötsligt strålande solsken. Då gjorde jag ett försök att fota vårblommorna. Det var inte ett dugg lättare än att fota frosten, för blåsten fick även dom att flaxa omkring. Men skam den som ger sig. Mobilkameran protesterade som alltid (vilket den lär göra tills jag byter mobilen nån gång). Men nu har jag dokumenterat dagens stora kontraster, och delar med mig av dessa till mina läsare.

Nu ska jag vila en stund innan kvällssysslorna tar vid. Jag känner mig nämligen inte frisk idag. När jag vaknade hade jag spränghuvudvärk, och ont i musklerna. En Ipren på eftermiddagen mildrade det onda, men allt har gått väldigt tungt idag. Jag får mjölksyra i musklerna när jag jobbar fysiskt, men jag har inte valet att låta bli. Så jag hoppas på en bättre dag imorgon. När jag ändå är i farten och hoppas saker, så hoppas jag på god sömn inatt också.

Jag önskar alla en fin fortsättning på veckan!

0

20 svar på ”Dagens stora kontraster

 1. Det såg kallt ut med all frost. När snödropparna kommer då är helt klart våren på väg. Man blir så glad av att se det. Försökte fota vårtecken idag, men fanns inte så mycket.

  1. Ja morgnarna och kvällarna är riktigt kalla, men på dagen känns det att våren är på väg.

  1. Tack så mycket!<3 Ja jag hoppas verkligen det. Ja det är nog stora kontraster på många ställen i vårt avlånga land:)

   Kram!

 2. Va fina frost bilder du fick till. Kan inte se något tokigt med din kamera 🙂 Än så länge har jag inte sett några knoppar här hos oss, men jag hoppas de dyker upp snart och skvallrar om vårens ankomst!

  1. Tack så mycket! 🙂 Så bra för mobilkameran är helknäpp. Den har tre kameror som byter fokus hela tiden så jag blir nästan galen på den. Hoppas att du också får uppleva vårens ankomst snart.

 3. Jag tycker du fick till fina bilder på din promenad. När jag var ute på min morgon promenad så var det sol här. Men det var frost här med. Jag försökte med att fota frosten ❄️.
  Det är kul att se att vädret förändras under dagen tycker jag.
  Hoppas att inte du är på väg att bli sjuk ❤️.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  1. Tack så mycket! 🙂 Ja det är iallafall roligt att se när det förändras till det bättre 😀 Ja jag hoppas att jag iallafall inte blir sämre än vad jag känner mig nu, för det är dåligt läge att vara sjuk när dessutom min man har gjort sin jätteoperation och inte kan eller får göra något.

   Ta hand om dig och var rädd om dig!<3

 4. Ja mitt på dagen idag så var det varmare, men i morse och nu på kvällen hade vi kallt. I morse var de minus 8 ute. Fint att du fota och visa oss

 5. Här i söder har vi haft det riktigt fint i dag, blå himmel och sol! Fast nu ikväll blev det väldigt kallt igen. Men bara att solen visar sig ger mig såå mycket energi!
  Hoppas att du piggnat till igen och kan njuta av diverse vårtecken! Bilderna var väldigt vackra!

  1. Tack så jättemycket! Ja i skrivande stund känns det som att det kanske går åt rätt håll. Ja solen ger så mycket energi och glädje.

 6. Du lyckades ju fånga det magiska i kontrasterna jättefint! Blir riktigt glad av bilden på snödropparna. 😀
  Kram!

  1. Tack så mycket! Så roligt att du tycker det 😀 Jag önskar att jag kunde fota som du, för dina bilder är helt fantastiska.

   Kram!

 7. Hoppas du snart mår bättre. Man vill inte vara sjuk om man har saker man måste göra. Ja nu börjar vårblommorna komma fram igen. Här har vi fint väder men det är fortfarande kyligt i luften. Krya på dig.????

 8. Jag tycker ändå att det var en intressant bild och fin på sitt sätt! Men så härligt, vad mycket fina vårtecken du har hos Dig<3
  Här uppe kommer nog sånt dröja lite *ler*

  Hoppas Du får en fin och mysig helg<3
  Kramar!

  1. Åh tack så jättemycket!<3 Jag hoppas att du också får uppleva lite vårtecken snart 🙂
   Jag önskar dig också en riktigt mysig och fin helg!<3 Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *