Några tuffa dagar

Några tuffa dagar

De senaste dagarna har jag inte haft lust att skriva. Jag har – om jag ska vara ärlig – inte haft lust med någonting alls. Inte ens att måla som jag verkligen älskar att göra. Det har varit några riktigt tuffa dagar. Anledningen är att Lilla Mannen plötsligt blev riktigt dålig i helgen, och medicineringen har hittills inte hjälpt så nämnvärt mycket. Jag kommer inte gå in på några detaljer, för det orkar jag inte göra. Jag väntar bara på att hans tillstånd ska bli bättre. Det har tagit mig väldigt hårt att han så plötsligt – från att ha varit helt frisk och pigg – blev så dålig. Jag inser att jag fortfarande har i alltför färskt minne hur min kära gamla Busfröken hastigt insjuknade allvarligt och fick somna i somras. Det var en chock, och hon somnade in samma dag som vi skulle fira våran bröllopsdag.

Den som aldrig har haft djur kan nog inte föreställa sig hur svårt är när dom blir sjuka, eller när man förlorar en kär fyrfotad vän – oavsett vilken sort det är. Det gör så ont att hjärtat nästan brister. Så jag blev nästan lamslagen av rädsla att Lilla Mannen inte ska bli bra. Men idag har jag bestämt mig för att inte släppa fram mera rädsla.  Jag ska inte tänka det värsta, utan bara fokusera på att han ska bli bra igen. För inget annat är tänkbart för mig. Nedan är en bild som jag tog på min vackra själsfrände i höstas.

0

22 svar på ”Några tuffa dagar

 1. Åh… Så jobbigt och inte kan man göra något mer än att vänta och hoppas. Håller med dig, den som aldrig har haft djur kan inte förstå. Det är ju en familjemedlem.

 2. Så ledsen när jag läser att din älskade häst inte mår bra. Jag förstår din rädsla och förtvivlan och vet hur maktlös man känner sig. Barnbarnets älskade häst blev sjuk och vandrade över regnbågsbron på försommaren. Jag har skött den så ofta och ett tag bodde jag nästan i stallet. Det har varit en svår tid för alla i familjen och till våren ska vi sprida askan i hans favorithage. Han är så saknad.

  Jag lider med dig och önskar av hela mitt hjärta att din vackra vän snart blir bra igen ??

  Varma kramar ?❤️

  1. Tack så jättemycket för dina värmande ord! Jag beklagar sorgen att ditt barnbarns älskade häst gick bort. Man fäster sig så otroligt starkt vid sina fyrfota vänner, att saknaden kan kännas närmast outhärdlig. Det är väldigt svårt för alla som stått nära när man förlorar en fyrfota vän.
   Lilla Mannen har nu två-tre veckors behandling framför sig, och inatt visade han äntligen ett tecken på en liten förbättring. Så nu känns det äntligen hoppfullare?

   Varma kramar!❤️

 3. Verkligen tråkigt att höra, hoppas han blir bättre. Vi miste vår hund för 3 år sedan nu tror jag det är, det gjorde satans ont i hjärtat. :/ ❤️

 4. Massa StyrkeKramar till dig❣️??. Skickar massa med lycka till önskningar! Hoppas ?? att din fyrbenta vän återhämtar sig & snart blir bra.
  Jag har dock inte varit med om det än att ha djur som går bort. Men kan bara tänka mig hur det är. Lika jobbigt som att förlora någon människa i familjen eller närmsta. Är nog bra att inte tänka det värsta. Utan fokus vad är nästa steg att göra. Vara där så det går.

  Tänker på dig. StyrkeKramar??❤️

  1. Tack så jättemycket snälla du!❤️ Ja fyrfota vänner blir verkligen som familjemedlemmar, och personligen tänker jag knappt på dom som djur längre.
   Ja nu försöker jag att bara fokusera på vad jag kan och ska göra. Inatt visade Lilla Mannen äntligen ett litet tecken på bättring, och det var en otrolig lättnad?
   Kramar❤️

 5. Ja som du skriver kan någon som aldrig haft djur kan veta hur det är när ens djur blir sjuk. Jag själv har haft djur och gick hästhållning i gymnasiet. Hoppas verkligen att lilla mannen blir frisk och som sitt vanliga jag. Bilden du delade är så fin bild! ❤

  1. Tack så jättemycket snälla du!❤️ Ja han har två-tre veckors behandling framför sig, men inatt visade han äntligen ett litet tecken på bättring? En enorm lättnad!❤️

  1. Tack! Ja det är en otroligt stor sorg. I skrivande stund är han bättre, men långt ifrån bra än. Han har åtminstone ett par veckors medicinering kvar, så mycket bättring kan ske på den tiden.

   Så konstigt att fördröjningen är tillbaka igen…Hoppas att den var tillfällig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *