Var tog jag vägen?

Var tog jag vägen?

Vid det här laget borde min blogg ha självdött pga glesa uppdateringar, men det värmer i hjärtat att se att det ändå nästan dagligen tittar in en och annan. Jag har helt enkelt inte haft ork att skriva, utan har lagt min lilla energi på sånt som kan hjälpa hälsan på traven. Friskluft, umgänge med mina lurviga vänner, göra ett och annat smycke och att meditera har varit högst placerat på priolistan. Sociala medier har det blivit minimalt av i hopp om att komma ur hjärntröttheten. Men visst har jag saknat att skriva ibland.

Så vad har hänt sen senast? Ja förutom att årstiderna har växlat hit och dit, så har det mest varit ”som vanligt”. Effekten av medicineringen stannade av och började backa, och nya provtagningar visade att ett värde rentav är lägre än när jag började med medicinen. Så i förrgår fick jag besked att jag ska dubbla dosen, vilket känns sisådär med tanke på att jag har fått biverkningar. Men men, det tar väl sin tid att ”få till det” med inställningen av doseringen.

Hursomhelst har det även varit behagliga stunder mellan stormar, skyfall och allmänt oväder. Nedan visar jag hur en mysstund kan gå till här på gården när vädret är som vackrast☺️

En liten sällskaplig vilostund. Det är lätt att bli sömnig i solskenet.

Lilla Mannen ville lukta på kisse som först såg lite tveksam ut?

Kisse är väldigt kelsjuk och njöt av att bli dubbelt ompysslad.

Det är så mysigt och härligt att se vänskapen mellan djur❤️

Kisse tyckte att man kunde använda longerspöt till andra saker än löslongering?

Så tillsist en vardagsfin lustigkurrebild på mig i min fina hästhåriga stallmössa? Jag är nog en av de sista i Sverige att upptäcka Snapchat, och hade nog fortfarande inte gjort det om inte syster hade visat mig hur kul man kan ha med den appen. Så här poserar jag i stalldörren i strålande solsken med fina, lurviga och kärleksfulla öron?

Jag önskar alla en riktigt härlig dag! Snart är det vår gott folk även om det inte ser ut så längre?

0

60 svar på ”Var tog jag vägen?

 1. Så tråkigt att du får biverkningar på en medicin som du nu också måste dubbla, jag hoppas du snart mår bättre❤️ vilka härliga bilder på katt och häst. Ha en fin❤️

 2. Så roligt att du är tillbaka! Du har gjort helt rätt i att bara fokusera på saker som gör dig glad och tänka på ditt mående.
  Så härliga bilder!
  Väkommen tillbaka

 3. Välkommen!
  Vad jobbigt med det beskedet, hoppas att du inte får uppleva några jobbiga biverkningar när du dubblar dosen. Sådant låter inte alls roligt, men i slutänden blir det nog bra =)

 4. Ibland får man prioritera hälsan och lik väl har jag också varit frånvarande. Vilka underbara bilder på katten och hästen, så sann vänskap de är de fyrbenta.

  Ta hand om dig!

 5. Esch det låter som du lagt din tid på något vettigt. Att ladda energi med det man trivs bäst med. Tråkigt med medicinen, hoppas det vänder.
  Me snap är sååå kul har dock inte kvar de längre haha.

  1. Tack! Ja det ska ju vara energigivande att göra sånt man trivs med. Det lär väl bara ta lite tid innan det vänder?
   Ja jistanes så kul det är med alla dessa öron och nosar och annat?

  1. Åh tack <3 Ja det var som vår, och så kom snön helt plötsligt. Nu är den nästan borta igen. Februari har inte varit normal här heller, men nog borde det vara vintrigare i Falun?

  1. Tack!? Ja jag kan tänka mig att det känns svårare att ta ett break om man har en massa jobb som ska publiceras.
   Ha en fin dag!

 6. Ja medicinering är inte alltid lätt att få till, hoppas de hittar en dos så du känner dig bättre snart igen. Sjukt att ett värde var lägre trots medicin ändå. Bloggen kan vänta, hälsan går först men ibland är det skönt att skriva sv sig också

  1. Ja jag blev verkligen förvånad av resultatet även om jag kände att det inte funkade som det skulle. Men det får ta sin tid. Ja ibland kan man ju rentav behöva skriva av sig lite.

 7. Men du är ju här nu och det är så härligt! Jag gillar ju din blogg <3. Vad tråkigt att inte medicinen hjälpte dig som du behövde. Jag hoppas att biverkningarna kan vara värt det om du får må bra på annat sätt. Stor KRAM till dig

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!? <3 Ja med lite tur kanske biverkningarna rentav klingar av när dosen är inställd.
   Stor KRAM tillbaka!

  1. Ja så är det ju❤️ Ja när det gäller avkopplande livsnjutarsysslor finns det mycket man kan göra?

 8. När man inte mår bra orkar man inte vara så mycket på sociala medier Helle. Sån är jag. Vädret har verkligen varit konstigt det senaste.

 9. asså men jösses så söt att kissen och hästen gosar med varandra?? haha ja snap-chat är verkligen underhållande att ta bilder genom ?❤

  1. Ja dom var så gulliga ihop att jag nästan smälte?
   Ja tänk vilken kul grej jag har missat i flera år!!?❤️

  1. Tack så mycket!? Ja det värmer verkligen, för då blir det tydligt att det faktiskt finns någon som verkligen vill följa en och se vad man skriver och gör.

 10. Men åh vilka härliga bilder på pållen och katten. Vad gäller vänskap finns det inga gränser. Bara sådana som vi själva skapar.
  Vad jobbigt med medicinerna att de inte hjälper. Hoppas att doshöjningen gör nytta. Måste vara hemskt jobbigt att inte ha någon energi. Tråkigt också med biverkningarna. Hoppas att det blir för dig iallafall. Kanske att kroppen bara behöver en inkörsperiod. ?

  1. Tack så mycket!? Ja du har så rätt i att det inte finns några gränser för vänskap, även om människor ofta är flitiga att skapa såna.
   Ja jag tänker att det måste vara en inkörningsperiod, för man vill ju inte byta tröttheten mot värk i kroppen. Men det gäller att ha tålamod och låta inställningen av dosen ta sin tid?

 11. I bland behöver man bara pausa från allt och fokusera på det viktiga i livet. Kul att du är tillbaka och vilka härliga bilder du delar ❤ Snapchat är en rolig app och jag tycker du är väldigt fin i mössan. ?

  1. Tack så jättemycket snälla du!❤️ Ja det har du helt rätt i.
   Ja tänk att jag har missat denna roliga app i åratal?

 12. Usch vad tråkigt att läsa om det mående.. och att det liksom inte blir bättre…
  Däremot väldigt fint att se katten och hästens samspel. Tycker att det är väldigt häftigt när man ser sånt – stora och små som liksom kommunicerar trots att det är två helt olika djur. Häftigt!

  1. Ja det tycks ta sin tid, men bara det blir bra i slutänden så är jag nöjd.
   Javisst är det häftigt att helt olika djur kan ha ett samspel och kommunicera med varandra! <3

 13. Har saknat dig på bloggen och kikat in hos dig lite då och då! Men det är så viktigt med måendet och att det går först, absolut ❤️ Jobbigt att doseringen behövs höjas men jag hoppas verkligen det kommer hjälpa dig och att det är för ditt bästa. Blir helt varm i hjärtat av att se bilderna, så otroligt söta och saknar verkligen känslan och umgänget med dom. Helt underbart! ❤️ Snapchat bjuder på en hel del roliga filter, haha! Men du är fin vadsom ? stor kram och ta hand om dig! ❤️

  1. Åh tack så jättemycket snälla gulliga du!❤️ Dina ord värmer alltid så mycket!
   Ja visst blir man varm i hela hjärtat av djur och deras vänskap. Det är ett riktigt balsam för själen att umgås med dom❤️
   Ja i slutänden ska det bli bra även om det tycks ta sin tid. Det är tur att jag har hyfsat gott om tålamod?
   Stor varm kram till dig och ta hand om dig du också!❤️

 14. Roligt att du är tillbaka, fast du gör helt rätt i att göra det som känns bäst. Hoppas att det ordnar sig med medicinen. Bilderna hå häst och katt är helt underbara.

  1. Tack så jättemycket!? Ja det var omöjligt att låta bli att fota när dom var så gulliga mot varandra! <3
   Ja i slutänden ska det ordna sig även om det tar sin tid att komma dit?

 15. Man kan inte bli annat än varm i hjärtat när man ser det fina bandet mellan djuren, så himla söta.
  Hoppas du mår bättre snart, och att du fortsätter göra sådant som ger dig energi.

  1. Tack så mycket!? Ja jag får fortsätta så. Javisst blir man varm i hjärtat av att se hur gulliga djuren är mot varandra. <3

 16. Skönt att du kunde lägga undan bloggen och fokusera på dig själv en stund. Det behövs verkligen! ♡
  Vilka fina bilder på katten och hästens kärlek till varandra! 🙂

 17. Mår jag dåligt eller att ångesten tar över osv så orkar ja inte ens att kliva upp, då skiter ja i bloggen o orkar knappt svara på meddelanden av vänner.. bara avskärmar mig helt från alla och det är okej ❤️ Kraaaaam 🙂 ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *