Så var olyckan framme igen

Så var olyckan framme igen

Jag hade egentligen förberett ett inlägg om hur vacker våren är, med solsken och spirande grönska – trots att täckjackan har tagits fram igen. Men så var olyckan framme igen, och återigen slog jag mig något så förskräckligt. Jag befann mig på en parkeringsplats, och blev rammad av en bil som kommit i rullning, och rullade på mig i all tysthet. Det blev ett bryskt möte med både bilen och den hårda asfalten, och naturligtvis tog jag emot mig med min opererade hand. Nu ligger jag på soffan och känner mig allmänt mörbultad, och fingret som var mest skadat sen tidigare fick ett stödförband på lasarettet. Suck och stön, men jag får väl vara glad att jag bara har onda skrapmärken och svullnader. Det kunde ju ha gått värre. Oavsett hur jag mår, så är det ju i vilket fall som helst vackert ute. Så jag delar ändå bilderna som skulle ha illustrerat ett lite trevligare inlägg.

Jag önskar alla en bättre dag än vad min har varit!😊

26 thoughts on “Så var olyckan framme igen

  1. Tack snälla du! <3 Ja jag blev nog lite chockad, men som tur var hade bilen inte mycket fart när den kom rullade baklänges i sin ensamhet. Jag har fått diverse blessyrer, och hoppas att det inte har ställt till sig för mycket med handen.

 1. Fy sjutton vad otäckt att bli påkörd och dessutom bakifrån.Vilken tur i oturen att du inte blev mer skaddad.Hoppas att du inte behöver göra om op nu med handen.Såg inte bli chauffören dig eller?

  1. Ja jag hoppas verkligen att jag inte måste göra om operationen, eller gå med fixerade fingrar igen… Det var sån otur att bilen var tom och hade kommit i sakta rullning på parkeringen.

  1. Ja det är helt otroligt typiskt! Jag har ännu ondare idag, och naturligtvis känns handen värst!😬

  1. Ja fy sjutton! Skrapsår och blessyrer försvinner ju så småningom, så nu hoppas jag att handen inte är alltför illa skadad.

  1. Tack så jättemycket! Ja jag hoppas att allt det onda går över snart.
   Bilderna är tagna i närheten av gården, men det är som en liten by och vi bor längst in. Så det är mest grannarnas byggnader som syns😊

  1. Tack så mycket! Ja jag får väl vara glad trots allt som gör ont, för jag hade ändå tur att jag slogs omkull åt sidan och att inget hjul rullade över mig.

  1. Tack så jättemycket! Det var en tacksam dag att gå ut och fota.
   Ja jag tänkte just att hur mycket otur kan man ha?! Det är nästan otroligt. Frågan är om jag ska stanna inomhus invirad i nån vadderad skyddsdräkt😬 Hoppas att handen återhämtar sig i närtid.

  1. Tack så jättemycket snälla du! <3 Jag får väl erkänna att jag tycker det får vara nog med otur nu. Men snart måste jag väl ha fått min livsranson, så att det vänder och jag får tur resten av mina dagar. Stora kramar vännen!❤️

  1. Tack så jättemycket vännen!❤ Ja fy tusan så hemskt det var. Jag har fått flashbacks hela dagen av vad som hände, men är så tacksam att ingen del av mig blev överrullad iallafall.

 2. Men åh sån otur du har!! Trist att detta händer dig, olyckor upprepande gånger. Tur att det inte blev värre än några svullnader och skrapsår, men trist att det skedde 🙁 ♥

  1. Tack!❤️ Ja det är det ena efter det andra som händer. Hur är det ens möjligt att ha så mycket otur?! Det gör ännu ondare överallt idag, men jag hade ändå tur för det kunde ha gått ännu värre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: