Loppisfynden kommer till användning

Loppisfynden kommer till användning

Milde tid vad jag har känt mig mörbultad idag!  Det har inte varit lätt att ta sig ur soffan. Jag vet inte om det är så för dig, men det onda brukar börja kännas värre någon dag efter att jag gjort mig illa. Gårdagens möte med bilen och asfalten var inget undantag. Men trots min onda lekamen fick jag lust att pyssla med något en stund, och beslutade mig för att låta ett av loppisfynden komma till sin tänkta användning. Jag var ju på loppis i slutet av mars (jistanes vad tiden går fort?) och letade ytterkrukor till farstukvisten. Men i brist på krukor köpte jag kopparkärl: https://varapavag.se/2019/03/31/nya-loppisfynd-och-ett-framsteg/

Idag fyllde jag ett av kärlen med blommor? Förutom Petunia och Lobelia blev det även Tagetes, men knopparna på dessa är så små att dom knappt syns ännu. Sen ställde jag ut blommorna en kort stund. Det blåste ordentligt, och kallt var det. Solen gömde sig ovan de mörka molnen, och det var verkligen inget fotoväder. Jag gissade att blommorna kände sig lika frusna och vindpinade som jag gjorde, så vi återvände in i värmen tillsammans.

Blommorna fick flytta till vedspisen i väntan på skonsamt väder, och jag återvände till soffan och mina lurviga filtar. Jag har varit yr i huvudet idag, och mitt ena öra är lite missfärgat. Så jag har förmodligen slagit i lite mer än jag minns. Hoppas att det känns bättre imorgon.

Jag önskar alla en fortsatt bra vecka!?

 

Ifall någon undrar vad jag råkat ut för den här gången, så berättar jag här: https://varapavag.se/2019/05/06/sa-var-olyckan-framme-igen/

0

30 svar på ”Loppisfynden kommer till användning

 1. Snyggt 🙂

  Man kan verkligen fynda på loppis! 🙂

  Sv: Jag känner igen mig där! Jobbar ju ibland i Halmstad, och det är inte helt enkelt att cykla 5 mil för att komma till jobbet, så därför blir det bil!

  In till stan är det i alla fall bara 15 km, så det är lite enklare!

  Samhället skulle tjäna på att bygga fler cykelbanor, för många vill cykla – men vill samtidigt inte att bilar och lastbilar dundrar förbi med 1 meters marginal!

  1. Tack så mycket!? Ja det kan man verkligen, och till minsta möjliga kostnad dessutom?

   Nej det är riktigt otäckt att cykla längs vägar med smal vägren, och både snabb och tung trafik. Alla förare är ju inte så uppmärksamma på sin omgivning heller, utan rattsurfar medan dom kör. Så finns det förare som är jättetrötta eller rentav påverkade. Så jag väljer att hålla livet kärt.

  1. Tack så mycket!? Ja nu har jag konstaterat att koppar och blommor passar fint ihop.

 2. Men alltså åhh! Det blev ju verkligen så sjukt fint hjärtat!! Är så imponerad över hur du kan göra det enkla så vackert!! Skickar alla kramar och hoppas verkligen att du mår bättre hjärtat! Alla kramar <3

  1. Åh tack så jättemycket snälla rara du! <3 Jag hoppas att allt det onda ger med sig snart. Stora kramar hjärtat!❤️

 3. Ja det är de verkligen!
  Så fint! Jag ser verkligen fram emot alla loppisar jag planerar att besöka i sommar i Sverige 😀

 4. Du får verkligen ta hand om dig efter den otäcka olyckan. Visste du att din blomsterodling har smittat av sig på mig? Samt loppis.

  Där ser man men vad fint du fick till det dock är det kallt som tusan.

  1. Tack så mycket snälla du! <3
   Så roligt att höra att jag smittat dig med mina intressen!? Här är det verkligen inget trevligt väder att vara ute i. Kallt, hård blåst och regnstänk i luften.

  1. Åh tack så jättemycket!? Ja det var kul att testa något annat än vanliga krukor!

  1. Det låter ju jättebra!? Jag ska nog ta mig en titt på vad det kan kosta att åka.

  1. Tack så jättemycket!? Det är alltid kul när någon gillar det man gör, så det är bara att härma så mycket du vill?

 5. Trist att känna sig mörbultad, men blir väl så efter en olycka :/ hoppas det känns bättre nu!
  Roligt när loppisfynden får sin användning!! 😀 ❤️

  Sv; ja, häst postern är himla fin och min brorsdotter älskar den! 😀

  1. Tack!❤️ Det känns lite bättre, men det kommer nog ta sin tid innan jag är helt fri från svullnader, skrapsår och blåmärken.
   Ja det är roligt att börja använda loppisfynden så som jag tänkt mig?

 6. Sv; jo tack, det var en himla bra månad i april. Hände mycket spännande och var ändå en lugn och trevlig månad. Hoppas, utöver olyckan, att du haft en toppen april månad också ❤️

  1. Tack snälla du!❤️ Ja april var en lugn och skön månad, som bjöd på många soliga och vackra dagar?

 7. Usch, så trist att du råkat ut för en olycka igen. Förstår att du känner dig mörbultad efter en sån sak, hoppas du mår bättre nu. Det blev verkligen jättefint med kopparkärl till blommorna, synd att det är så kallt så man knappt kan ha blommorna ute ännu. Önskar dig en fin dag och en fin vecka framöver, kram ❤️

  1. Tack så jättemycket snälla du! Ja det går så sakteliga åt rätt håll, förutom med handen för den var ömtålig och tålde inte smällen den fick.
   Javisst passar det bra med koppar och blommor tillsammans!? Det är tyvärr lika illa här med kylan. Har inte vågat sätta plantor i rabatterna än, och vågar inte ha några blomkrukor ute om nätterna ännu.
   Ha en fortsatt bra dag, och en fin vecka! Kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *