Det vackraste i livet är gratis…

Det vackraste i livet är gratis…

Det brukar sägas att allting har sitt pris, och för det mesta är det faktiskt så. Men lyckligtvis finns det mycket livsnjutning som är alldeles gratis, och en sådan är att betrakta när solen går upp och ner. På sommaren får jag väl bekänna att det mest är solnedgångar jag ger mig ut och beskådar. Om man vill se soluppgångar måste man ju vara uppe före tuppen, och nån morgonmänniska är jag inte. Jag stiger upp tidigt för att jag måste, men i semestertider blir dygnet lätt lite förskjutet.

Det som är så fascinerande är att trots att solen passerar samma himmel och stiger och sjunker vid samma horisont varje dag, så är ingen soluppgång eller solnedgång den andra lik. Det enda man kan vara säker på är att man får beskåda en hel kaskad av färger, och att det kommer att vara vackert. Jag fotograferar med mobiltelefon, och då jag använder olika telefoner blir fotona av en och samma solnedgång ibland ganska olika. Jag kan faktiskt känna mig lite exalterad om jag lyckas få till nån riktig pangbild – åtminstone enligt min uppfattning!😄

Det är så oerhört viktigt att man har intressen, och att man får möjlighet att ägna sig åt sånt man mår bra av. Livet ska inte bara vara slit och släp 😉 Jag har flera intressen och vill att dom ska få ta sin rätta plats i livet.  Att fotografera sånt som jag tycker är vackert är en livsnjutning för mig, och sen jag blev sjuk har jag fotat ännu mera än jag gjorde innan. Jag har blivit ordinerad av doktorn att göra sånt som jag tycker är roligt, och när det gäller fotandet är jag jättelydig.

Här delar jag med mig av några solnedgångar till dig så att du också får ta del av min lilla livsnjutning!

18 thoughts on “Det vackraste i livet är gratis…

  1. Helt underbara solnedgångsbilder, det är verkligen något alldeles speciellt!
    Svar: Ja, han är jätteduktig och fort går det. Ja vi är med i gokart klubben 🙂 Oj häftiga sporter du provat på!

  2. Men alltså gud vilka vackra bilder, man blir så glad av dom! jag verkligen älskar att fota solnedgångar, det är så sjukt vackert. Månen har även blivit en favorit för mig att fota, så facinerande att få bild på . Det är livsnjutning på hög nivå 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: