En förskräcklig morgon, men tur ändå!

En förskräcklig morgon, men tur ändå!

Ibland kan man bli riktigt förskräckt över något som händer. Efteråt – när man inser vilken tur man hade – kan tankarna börja snurra om hur illa det kunde ha gått. En sådan morgon hade jag igår.

Efter stallsysslorna tog jag en dusch och skulle föna håret. Jag stod framåtböjd och fönade mitt ganska långa hår underifrån, när fönen började varva ner och blåsa svagare. Jag hann inte ens fundera på varför, innan det gnistrade till och fönen började brinna. Jag fick snabbt bort den från håret, och det luktade förfärligt illa. Först förstod jag inte vad det var för äcklig lukt, men så insåg jag att det luktade bränt hår! Som tur var strök inte hela håret med, utan det verkar bara vara luggen som har blivit lite drabbad. Jag hade verkligen tur att jag inte blev helt skallig, men jag kände mig rätt så omskakad ett tag. Bild blir det ingen.

Tur att det blev en bra dag i övrigt iallafall. Det var jätteskönt ute, och det finns mycket att göra i trädgården. Tyvärr blev den vanvårdad förra året, för jag var för sjuk för att ens se det som behövde göras. Växterna skötte sig själva och blev inte ens vattnade. Men dom flesta ser ut att ha överlevt iallafall. Idag har jag klippt hallonbuskarna, för jag såg att dom har börjat växa redan. Jistanes så vildvuxna dom var! Hallonen blir iallafall stora och söta. Det blev också lite rosbeskärning – med handskar den här gången! Vinbärsbuskarna är också i skriande behov av att friseras, men nu har den opererade högerhanden sagt ifrån. Det blev för mycket för den att klämma på sekatören. Fy tusan så den värker!

Nakna buskar och torra grenar är väl inget att se, så jag visar krokusar och snödroppar istället! 😀

Nedan en bild på termometern. Nog för att den sitter nära husväggen, men den visade många plusgrader för att vara i slutet av mars. Jag var på tok för varmt klädd, och som grädde på moset var kläderna svarta. Softshelltyg i byxorna var definitivt inte nödvändigt.

Jag önskar alla en härlig torsdag med en bild från förra sommaren ! 😀

0

14 svar på ”En förskräcklig morgon, men tur ändå!

  1. Ja fy sjutton! Det har man ju inte en tanke på att det kan hända. Men jag hade verkligen tur i oturen.

 1. Men oj vilken otäck händelse! Tur att hela håret inte försvann och att du inte blev skadad! ❤ Det är riktigt skönt idag vi har 17 grader i solen ? ha en fin torsdag ❤

  1. Ja jag hade verkligen tur! Usch så illa det kunde ha gått. Så härligt att höra att ni också har det riktigt soligt och skönt? Ha en fortsatt härlig torsdag❤️

 2. Men fy sjutton vad obehagligt!!! Tur det gick bra!!
  Svar: Åh vad roligt att höra. Jag har också en ansiktskräm från Åkerberg, extra kul när det är svenskt o eko också. Grymma produkter i alla fall 🙂

 3. Nämen guuu vilken panik!! Det om något är ju verkligen en total mardröm! Tackar gudarna för att det inte verkar ha blivit någon brutal skada i alla fall =) KRAM hjärtat och lova mig nu att njuta lite extra utav denna Fredag! Kram <3

  1. Tack så mycket hjärtat! <3 Ja fy tusan!! Jag kände mig omskakad ett bra tag efteråt! Men jag hade ju en himla tur i oturen.
   Ha en underbar dag och njut så mycket du bara kan av det som återstår av semestern! Kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *