Så svårt att bestämma mig

Så svårt att bestämma mig

Jag har alltid varit lite som åsnan mellan de två hötapparna. Det är ofta svårt att välja mellan olika saker, både i smått och stort. I grunden handlar det nog ofta om att jag inte vill välja – eller kanske rättare sagt att jag inte vill välja bort något som jag faktiskt vill göra eller vill ha. En sak som ska väljas i närtid är vad det ska hittas på i sommar. Jag vill resa till något exotiskt land långt bort i fjärran, eller till ett varmt land som det inte är så långt  att resa till. Eller så vill jag åka husbil. Inläggsbilden är tagen inifrån husbilen på kvällen vid havet (bortse gärna från den smutsiga rutan). Men det vore heller inte dumt att hyra en stuga i vacker natur, och med tillhörande beteshage. Jag vill ha något roligt att se fram emot, skriva planeringslistor och räkna ner dagarna! 😀

En annan sak jag velar om är om jag ska skaffa ett växthus igen. Jag älskade det stora växthuset jag hade för ett antal år sen, då jag odlade väldiga mängder trädgårdsväxter. Det var underbart att vara därinne och pyssla med de växande plantorna, och en ren njutning att sitta och dricka kaffe bland alla dofter och färger. Det sved i hjärtat att flytta ifrån min prunkande oas, men under åren som följde jobbade jag så mycket att saknaden förträngdes.

Efter några år som jag inte har odlat några växter, utan köpt färdiga plantor till trädgården så kliar det i odlingsfingrarna igen. Så efter dagens läkarbesök kunde jag inte motstå att köpa några fröpåsar och lite såjord. Nedan finns mina fem fröpåsar att beskåda! Odlingslådorna hittades tillsist undanstuvade i ett förråd i flygeln. Tyvärr var jag för trött idag för att göra mer än så, men jag hoppas få ork att så några frön imorgon.

Det är iallafall helt underbart att det äntligen är vår nu! Blåsten har varit hemsk även idag, men solskenet gör verkligen livet ljusare. Jag har också börjat fota solnedgångar på kvällarna igen. Telefonen har varit lite olydig, men jag delar ett par bilder ändå! Jag önskar alla en härlig onsdag! 😀

12 svar på ”Så svårt att bestämma mig

 1. Så mysigt med växthus!
  Och jag brukade vilja resa mycket under somrarna, men nu när jag bor utomlands och ofta åkt långt bort i början av året så vill jag spendera mina somrar i Sverige 😀 Har ett sommarställe som jag vuxit upp på under somrarna som jag bara älskar! Det är verkligen mitt smultronställe

  1. Jag kan verkligen förstå att du vill spendera somrarna i Sverige, när du tillbringar resten av året utomlands. Så skulle jag också kunna tänka mig att lägga upp mitt boende under året!? Det låter underbart att ha ett riktigt smultronställe sen barndomen att åka till!<3

  1. Ja det är verkligen härligt att packa alla möjliga små förnödenheter och rulla iväg i fullständig frihet!?

 2. Förstår att du har svårt att bestämma sig om du vill göra så mycket i sommar. Allt låter helt underbart 🙂 åh skulle så vilja ha hus och trädgård så man kan odla mycket. Blir ju inte allt för mycket på balkongen även om jag älskar det ? sista bilden på solnedgången vår riktigt fin ❤

  1. Tack så jättemycket!? Det är så fascinerande att himlen kan se så olika ut varje kväll!?
   Ja om man har odlingsintresserade blir det lätt fullknökat med växter på balkongen, och det ser så mysigt ut!❤️

 3. Känner igen mig såååå mycket! kanske inte direkt i varken husbilen eller växthuset (not really my cop of tea, haha), men i det här att vilja massor och ha svårt att bestämma sig. Min beslutsångest är så brutal, fram tills det att jag på något sätt bestämt mig. Då kan jag väldigt enkelt släppa saker. Hoppas du med kan komma fram till något bra vännen =) STOR KRAM <3

  1. Tack vännen, det hoppas jag också!?Liiite skönt är det att jag inte är ensam om denna otroliga beslutsvånda? Lyckligtvis kan jag också enkelt släppa saker när jag äntligen har tagit ett beslut. STOR KRAM tillbaka!❤️

  1. Då hoppas jag att det blir så för dig 🙂 Jag lär nog odla en del grönsaker nästa säsong, för det går inte att betala affärernas ockerpriser i längden. Kram!!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: