Amoröst på gården

Amoröst på gården

Idag tänkte jag berätta om gårdagens liv och lustar på gården. Jag hade värsta betongkepsen, och ville bara ha lugn och ro, men…

Medan jag helst ville ligga och vila, fanns det andra som var desto piggare. Lilla Busfröken började brunsta dagen till ära, och då blir det livat på gården. Hon är ensam tjej bland grabbarna, och bjuder skamlöst ut sig till vem som helst som inte flyr undan😆 Grabbarna är valacker allesammans, men det begriper ju inte hon.

Plötsligt i den tysta lantliga friden la jag märke till att det skrek och pep högljutt utanför. Det tog inte lång stund att inse vad det var för oljud, och jag kände att ”Åh neeej!!” Även om det inte kan bli oplanerade föl på gården, så vet den ena killen hur momenten går till för han har varit hingst mycket längre tid än de andra. Som tur var gick Busfröken ihop med Lilla Mannen som inte alls förstår vad alla flirtiga och påflugna – ja rentav promiskuösa – inviter innebär. Men nöden har ingen lag sägs det, och jag såg på avstånd hur den envisa fröken instruerade Lilla Mannen på de mest kreativa sätt, och tillsist verkade han förstå syftet med uppvaktningen. Så det var bara att lägga benen på ryggen och dela på de tu – innan det hela hann gå för långt.

Så nu får Busfröken gå med Tempis som tycker att hon är en rätt så läskig tjej. Förhoppningsvis lyckas hon inte övertyga honom om motsatsen, för idag vill jag ha lugn och ro på gården!

På bilderna ser ni lilla yrvädret Busfröken (hästen med gröna fransar på grimman) och Tempis som är lugnare än en filbunke. Ha en fin dag!😊

50 thoughts on “Amoröst på gården

    1. Haha, slutet på kommentaren fick mig att brista ut i skratt!😂 Nej det är inte lätt för henne!😂 Hon är en eldig spanjorska och vill verkligen väcka intresse. Men tyvärr finns det ju skaderisk om hon lyckas😬

  1. Haha hon vägrade allt ge upp tösen din!! ^^,

    Sv; tack snälla! Ja, i december firar vi fem år tillsammans, längtar faktiskt dit redan nu!
    Ja, vi är oerhört nöjda över att ha varandra faktiskt 🙂
    Ja, hon är en gullig liten hund!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: