Livsnjutning hemma på gården

Livsnjutning hemma på gården

Finns det något underbarare än att se naturen och trädgården vakna till liv efter en lång och mörk vinter? Ja det finns förstås många saker som är minst lika underbara, men här och nu är det just den livsnjutningen som står till buds. Idag vaknade jag upp till en strålande dag fylld av solsken och fågelkvitter. Så efter att hästarna hade blivit ompysslade, gav jag mig ut på gården med mobilen för att se om det fanns några blåsippor att fota. Det tittar fram allt flera blommor i trädgårdens gräsmatta och i skogshagen.

Idag känner jag mig extra lyckligt lottad. Jag behövde inte gå så många steg innan jag hittade blåsippor. Det fanns mest små knoppar, men några hade slagit ut. Jag lyckades också hitta ett par tussilago. Solen slösade med sitt sken över den ännu ganska färglösa naturen, och den klarblå himlen speglade sig i bäckens strömmande vatten. Trots att det förutom gräsmattan och sommarhagen ännu inte är grönt ute, så var det så oerhört vackert att jag kände mig helt lyrisk. Livet må vara välfyllt av svårigheter och utmaningar, men det finns också så otroligt mycket att njuta av och glädja sig åt.

Idag hade jag inte endast lust att fota, utan jag fick också till min stora glädje äntligen lust att skriva. Jag vill dela med mig av det vackra som finns hemma på gården. Kanske kan mina bilder förmedla lite av den frid jag känner när jag befinner mig i naturen i min egen lilla värld.

24 thoughts on “Livsnjutning hemma på gården

 1. Nej det finns nog inte det. Det är något speciellt med att se våren vakna till liv i Sverige. Alla ljud och dofter. Älskar det! ca 3.5 vecka kvar sen får jag förhoppningsvis uppleva lite av det 😀

  Men du, då har jag goda nyheter till dig! Filmen handlar om Mötley Crue 😀 Namnet The Dirt kommer från titeln på deras biografi som släpptes på bok för flera år sedan 🙂 Hela filmen är alltså om Mötley 😀

  Om du inte har testat på gratistiden på Netflix ännu så kanske det kan vara något?

  1. Ja våren är helt underbar på så många sätt!😄 Det blir härligt för dig om du förhoppningsvis får uppleva den svenska våren snart!😄

   Jaha, så filmen handlar om Mötley Crue!😆😂 Där ser man! Jag ska kolla upp Netflix! Både gratismånaden och hur det funkar, för det har jag ingen aning om😄

  1. Tack så jättemycket snälla du! Så roligt att du tycker om bilderna! Det glädjer mig verkligen att dom lyckades förmedla ett inre lugn till dig!❤️

 2. Du förstår nog inte hur glad man blir utav att kika in här och se dom här vårtecknena!! Alltså den energin det sprider – TACK!!! Ha nu en helt otrolig helg vännen!! KRAM <3

  1. Tack så jättemycket vännen! Det glädjer mig så mycket att du blev glad, och att bilderna spred energi till dig! Ha en fortsatt underbar semester! KRAM!❤️

 3. Jag kan inte annat än hålla med dig om att det inte finns något roligare än att se allt vakna till liv efter den mörka årstiden.Så vackra bilder du har tagit med din mobil.Yes det ser ut som ni äntligen har blivit av med dom hala väggarna.

  1. Tack så jättemycket! Ja det är fantastiskt roligt! Nu är det färdigt med hala vägar – hoppas jag iallafall😄

 4. Åååå gud blåsippor, underbart! Tänk vad vädret gör med oss! Idag skiner solen här och det vaknas barnkalas här.
  Svar: Ja gud ja, Dubai det var så himla underbart! Ush då sänder mina tankar till dig. När man är mitt upp i det så känns det som att det aldrig skall lösa sig. Mitt rasande i slutet av 2018 men det förde också med sig något gott då jag träffade mitt livs kärlek 🙂

  1. Ja solsken och vårblommor blir man verkligen glad av! Hoppas att ni får ett riktigt roligt barnkalas idag!😃

  1. Tack så jättemycket! Ja det är sååå härligt!😃
   Tack själv, det var bara sanningen jag skrev!❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: