En dag med undersökningar

En dag med undersökningar

Denna soliga och varma dag har tillbringats på olika vårdinrättningar. Efter ett par mycket smärtsamma dagar i viloläge efter min skumpiga tur nerför trappan, tog jag mig idag iväg till Vårdcentalen. Där skrevs omedelbart en remiss till lasarettet för akutröntgen. När röntgenplåtarna var klara var nästa anhalt akuten. Lyckligtvis är ingenting brutet, utan det rör sig om stukningar. Men skador på ledband syns ju inte på röntgen, så onsdag morgon – dvs imorgon – ska jag infinna mig tidigt i ottan på ett annat lasarett för att undersökas av en specialist. Min högra hand är värst skadad och en av fingrarna funkar inte som den ska. Så jag ska åka in fastande ifall det blir att operera. Specialisten avgör det imorgon, och jag hoppas verkligen att det inte behövs.

Eftersom jag är högerhänt ställer det till sig en hel del i mitt dagliga liv. Men jag är så tacksam för all hjälp jag har fått idag. Alla tre läkarna har varit så snälla, trevliga, rara och omtänksamma, och det har all annan personal också varit. Omhändertagandet har verkligen varit fint, och det är jag tacksam för?

Ikväll har jag tvingat upp min onda lekamen ur soffan en stund, och bara varit ute lite med Lilla Mannen. När jag kom hem från lasarettet kom han genast fram och studerade mig nogsamt. Så luktade han mig på handen och smekte den mjukt och försiktigt med överläppen. Så när jag ätit och vilat mig ett tag gick vi till ridbanan, där Lilla Mannen sprang runt och motionerade sig själv medan jag bara var sällskaplig. Han älskar att springa runt och göra sig fin, och ju mera beröm han får desto stiligare gör han sig?

Jag tog några foton också, och ljuset var lite för svagt för att det skulle bli bra bilder med mobilen. Men här kommer några ändå?

0

40 svar på ”En dag med undersökningar

  1. Åh vilken otur men tur att inget var brutet. Men stukningar och dragna ligament kan göra fruktansvärt ont?en som vet.
    Hops din smärta går över snart så du slipper ha så ont kram kram

  2. Vad skönt att du kom till läkare så snabbt, och att inget var brutet! Hoppas det går bra nu på morgonen och att du inte behöver opereras. 🙂

    Tycker det blev fina bilder. 🙂

  3. Saknar verkligen hästlivet när jag ser en bild på din Pålle. Fick tyvärr sälja min häst i december och inte varit nära någon sedan dess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *