När olyckan är framme

När olyckan är framme

Just nu ligger jag i sängen och försöker hitta en position som inte gör ont. Men vartefter timmarna går gör det bara mera ont i kroppen istället för mindre. Igår satte jag foten fel på nåt sätt när jag skulle nerför trappan, och innan jag hann blinka ramlade jag handlöst hela vägen ner. Det var många hårda steg att slå i innan jag var nere, och mitt försök att bromsa fallet med ena handen resulterade i fingrar som böjde sig åt fel håll. Det gjorde ondare än vad jag kunnat fantisera om att dunsa ner, och förutom att jag är mörbultad så är mina värkande fingrar missfärgade och stela som korvar. Lillfingret är krokigt. Men pekfingret klarade sig hyfsat, så jag kan knappa pekfingervalsen på telefonen.

Tyvärr har jag sen jag blev sjuk bl a drabbats av balansproblem, yrsel och en del svårigheter med avståndsbedömning. Då kan bevisligen saker hända.

Hursomhelst blev söndagen inte alls vad jag tänkt mig. Jag hade förberett allt för en ridtur, och var bara inne en sväng för att byta till ridbyxor och gå på toa. Men efter toabesöket grusades planerna på en stunds livsnjutning i skogen, och förbyttes i intensiva smärtor. Hoppas att sviterna efter denna rejäla mörbultning går över snart…

60 thoughts on “När olyckan är framme

 1. Fick ont i magen av att läsa det här, hoppas du inte brutit/vrickat foten annars måste du in och kolla!! jag HAR fobi för att ramla,men tyvärr händer det.. när jag och min vovve var borta så ser jag att han sätter sig i hallen för att bajsa. Då har jag en lång klänning, springer ut och flyger framlänges med näsan rakt i golvet för att jag trampade på klänningen. Jag var en cm från kanten av diskbänken, skulle kunnat få ett hål i huvudet om jag stöp där..

  1. Oj det kunde ha gått illa för dig också! Jag hade änglavakt som klarade mig från att slå i huvudet. Kunde ha slagit ihjäl mig om jag haft ännu mera otur. Men nacken tog stryk,

 2. Usch så hemskt att du ramlade. Hoppas det snart blir bättre och att du slipper smärtorna. Jag har också balansproblem och är jätterädd för att jag ska ramla eftersom jag äter blodförtunnande så kan det ju vara jättefarligt. Du får krya på dig. Kramar <3

  1. Tack så mycket snälla du!
   Ja jag förstår verkligen att du är rädd att ramla om du både har balansproblem och äter blodförtunnande.
   Kramar!❤️

 3. Gud vad läskigt har du varit hos läkaren för att se efter så inget är brutet ?Har du något alarm på kopplat på dig om du skulle bli liggades någonstans?

 4. Men kära du, vilken smärta du måste haft och har. Och så synd att ridturen inte hann bli av innan (om nu olyckan skulle ske ändå, jag tror du förstår vad jag försöker skriva). Men krya på dig och låt dig läkas i lugn och ro <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: