Så otroligt vackert!

Så otroligt vackert!

Om det är något jag älskar så är det starka färger! Jag har aldrig varit något för det milda och nedtonade, utan även en pastellfärg ska innehålla mycket pigment i min värld? Trots att jag egentligen inte är en höstmänniska, kan jag ändå känna mig smått euforisk när jag ser färgerna i naturen. För när solen lyser genom trädkronor vars löv sprakar av flammande färger, glöms mörka kvällar, regn och blåst bort för en stund.

Hösten är speciell på så sätt att när vädret är vackert är den helt underbar, och när det är dåligt är den verkligen hemsk. Jag vill antingen vara ute hela tiden eller inte alls. Så det gäller verkligen att passa på att njuta av de bra stunderna.

Idag delar jag med mig av den lysande färgprakten här hemma. Än är de flesta träden gröna, och det ser fortfarande mest ut som en riktigt lummig och skön sommar här. Men där löven har skiftat färg har jag redan min vana trogen varit och fotat?

Har träden skiftat färg där du bor?

0

64 svar på ”Så otroligt vackert!

  1. Tackar så mycket!? När färgerna väl börjar att skifta brukar det gå fort, så snart är det nog färgsprakande hos dig också!?

  1. Tackar!? Ja när det regnar hela tiden är det tummen ner för mig också. Idag är det riktigt pinkväder.

  1. Tackar, ja just på det här stället av tomten är det riktiga höstfärger, och så är resten så grönt det kan bli!?

  1. Javisst är det!? Även här är ju nästan allt grönt fortfarande, men det går fort när färgskiftningen väl börjar!?

 1. så fina bilder ,jag älskar hösten ska verkligen ut och fota till min blogg när jag är frisk igen så ta för din inspiration ha en underbar helg <3

  1. Tackar så mycket!?❤️ Så roligt att jag kunde ge dig inspiration att ge dig ut och fota!
   Ha en underbar helg du också!?

 2. Jag tycker om hösten med alla färger och den rena klara luften men tyvärr så går det mot vinter och det gillar aldrig jag, men håller verkligen med dig om alla dessa fantastiska färger 🙂 Önskar dig en fin helg 🙂 Kram <3

  1. Ja färgerna är vad jag gillar, men jag avskyr när det går mot vintern?
   Ha en fin helg du också! Kram❤️

  1. Ja det verkar som att hösten är lite på efterkälken, men det är jag bara glad för? Hoppas att du hinner fota lite!?

 3. Nu när du frågar det inser jag att jag inte tänkt på det men jag har för mig att det fortfarande är rätt så grönt! Hm… det blir det första jag ska göra imorgon, titta ut genom sovrumsfönstret 🙂

  1. Ja du får ta dig en titt, men jag gissar att det är rätt så grönt för man brukar ju verkligen märka när det skiftar färg?

 4. Nu blir jag väldigt avundsjuk över att du redan har sätt dessa härliga färger på löven.Våra här hemma är fortfarande gröna/gula.Du har verkligen lyckats med att få till bilderna. Ha en fortsatt trevlig kväll

 5. Här har träden faktiskt inte skiftat färg helt än. Det är fortfarande mycket grönt kvar vilket gör mig glad. Hösten är vacker när alla löv är färgglada och sitter kvar, men när löven faller blir ju världen bara så grå och färglös.

  1. Jag håller med dig fullständigt! Färgskiftningen får gärna vänta länge, för när löven är borta är det bara färglöst och trist ute!

 6. Visst är starka färger trevliga ? Jag älskar att ge foton extrafärg när de redigeras bara för att färgerna ska bli starkare. Höststarten är underbar med sina vackra färger❣☀️ Här i Stavsnäs är träden gröna ännu, men sakta börjar de nog att snart skifta färg?

  1. Ja höstfärgerna är verkligen underbara!!? Jag fotar med mobilen och vet inte hur man gör för att ge bilderna lite extra färg. Men det kanske man måste ha nåt program i datorn för att göra? Har mycket att lära mig ännu…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *