En sömnig start…

En sömnig start…

Milde tid så segt det är att vakna till liv idag! Låg och tittade på valvakan sent igårkväll, men tittade är kanske inte rätta ordet. Jag måste ha slumrat bort mycket tid till och från, för jag minns nästan ingenting av vad jag såg förutom det något absurda att alla partier lät ungefär som att dom hade vunnit valet innan rösterna ens var färdigräknade. Vaknade av att en envis fluga högljutt krävde sällskap mitt i natten. Dessa envisa flugor…

Jag har iallafall trots min sömndruckenhet njutit av att från balkongen betrakta när solen steg upp över stalltaket. Morgonluften var behagligt sval, och fåglarnas kvitter var lite stillsammare. Kanske är dom också sömniga idag? Nu ska jag dricka en rejäl kopp kaffe, och hoppas att den lättar upp morgondimman i kontoret😆

Jag önskar alla en fin ny vecka!😊

48 thoughts on “En sömnig start…

  1. Ja det var riktigt fridfullt och rogivande! 😀 Ja vi får väl se hur det går. Känns som att det kvittar vad folk har röstat på för partierna kan koka ihop vilka konstellationer som helst…
   Ha en fin dag du också! <3

  1. Tackar!😃 Jag älskar också ”glada” mönster med fåglar och blommor. Jag känner det som att det inte finns några vinnare. Det verkar bara rörigt och krångligt😬

 1. Hahaha… åh vet precis vad du menar när du skriver om envisa flugor.
  De ska alltid vara i ansiktet på en när man sover oxå och ger inte upp förrän man är klarvaken!!

  Kram kram

 2. Jag tittade också ganska länge på valvakan igår och har följt rapporteringen på TV idag också. Hoppas vi får en bra regering när alla röster är räknade!

 3. Gick faktiskt och la mig, och kände nog en besvikelse då inget var klart i morse. Känns som om vi kommer ha ett par år med kaos nu. Vilken härlig mugg du har. Den gjorde mig glad.

 4. Trevligt med flugan haha! Det låter inge vidare, ungefär som min natt till måndagen. Men tråkigt att vi inte fått veta vad valresultatet är beslutat. Imorgon iallafall! 🙂

  Sv; tack snälla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: