En väldigt speciell dag!

En väldigt speciell dag!

Den här dagen kommer att bli oerhört spännande. Idag ska jag åka och rösta när stallpysslet är färdigt. Det ska bli så skönt när valet är avklarat. Det var längesen jag tröttnade på den pajkastning och smutskastning som präglar valtider i tidningar, radio, TV, på nätet – ja överallt.

Men nog om detta. Idag ska jag försöka få ork att ta mig ut i skogen och njuta av naturen. Jag skulle egentligen ha tagit en tur igår men det gick bara inte. Så nu måste söndagen vara vänlig och bjuda på lite livsnjutning.

Huset badar i solsken som letar sig förbi molntussarna på himlen och in genom fönstren. Jag har försökt att fånga solljuset på bild. Utanför fönstret sjunger fåglarna lika muntert som alltid, och jag hör små dunsande ljud då och då. Det är äpplen som faller till marken. Det är makalöst att det har blivit så mycket frukt efter denna torra sommar! Hästarna är jätteglada för äpplena, och såsmåningom kommer rådjuren också att bli det. Jag måste bara använda några i köket också?

0

60 svar på ”En väldigt speciell dag!

 1. Som du skriver alla bli skönt när det är över ?

  Ohh jösses vad mycket frukt..blir avundsjuk.
  Kul att djuren får njuta av den ?

 2. Ja pajkastningen är så trist ?
  Känns som detta året har varit värre än vanligt?
  Aja förhoppningsvis så har vi ett parti som tänker lösa problemen och bygga på samhället och inte sälja av det❤️

 3. de bli så fruktansvärt spännande o se vem de blir men de kommer oxå vara skönt när allt e över och all pajkastning

  skönt att vara i skogen 😀

 4. Jag är också sjukt trött på pajkastningen. Att landet skulle delas om SD vann är ju inte riktigt rätt då landet redan delats innan valet ens blivit av…

 5. Vad bra att det blir mycket äpplen i år. Då kan man både baka med paj och djur får äpplen 🙂 jag gjorde nyss äppelpaj med äpplen som kommer från min mamma. Hur gott som helst 🙂

 6. Ja det är sjukt hur mycket drama det är inför valen alltså.. Ska bli skönt att det är över snart 🙂 Jag förtidsröstade innan jag åkte till Spanien 🙂

 7. Förstår precis, är så trött på valet och tyvärr kommer detta nog fortsätta i några månader till… Tror att många tror att valet är över imorgon, men tyvärr så kommer det nog bara ha börjat ikväll :(, det kommer bli minoritetsregering åt båda håll med SD som vågmästare och de har ju lovat att sänka budgeten så länge ingen samarbetar med dem. Det kommer bli en turbulent tid framöver, jag tror inte många förstått det tyvärr :(.

  Men roligare saker, äpplena måste vara fantastiska att ha hemma :D. Kul att kunna göra lite eget och sedan ge till djuren 🙂

  1. Ja det är fantastiskt att ha något att äta som kommer från ens egen trädgård!? Djuren är överlyckliga. Dom tycker att det är fest varje gång dom blir bjudna på äpple. Lyckan strålar i ögonen!❤️

 8. Även om jag inte sett några debatter och sådant gällande valet på tv så har jag hört andra berätta och dessutom när jag hör vänner diskutera valet så är det mycket pajkastning sinsemellan för de tycker sitt parti är bäst och alla andra skit.. Så trött på detta nu!

  Så härligt att solen lyser in på det där viset, du verkar bo väldigt vackert!

 9. Håller verkligen med om det här med valet. Jag är ju rätt gammal men har aldrig varit med om ett val där det har varit så mycket pajkastning och en massa ”fake news” som har delats via sociala medier m.m. Skall bli väldigt skönt när det är över men samtidigt tycker jag det är spännande att följa valvakan för att se hur det går i valet. Det ser ut som att du bor fint på landet precis som jag gör. Här har vi också mycket äpplen i år, men dom är väldigt små 🙂 Önskar dig en fortsatt fin söndag!

  1. Tackar så mycket!? Ja jag bor på landet, och det är det mysigaste jag vet.
   Ja jag har hunnit rösta ett antal gånger, och den här valrörelsen tar verkligen priset…
   Ha en jättefin dag!?

 10. Hoppas du kom ut på en tur! Här var det i alla fall äntligen skön luft ute så en promenad var riktigt härlig.

  Är det bild från ditt hus? Såg så jättefint ut!

 11. Jag var också och röstade idag! Jag förstår dig verkligen. Är också trött på all pajkastning och att de inte verkar kunna bestämma sig hur de ska göra efter valet. Men jag tror faktiskt att det kommer bli ännu värre efter valet 🙂 // Petra Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *