Vilken höst alltså!!

Vilken höst alltså!!

När något verkar för bra för att vara sant så är det oftast inte det heller. Men nu är det minsann det! Hösten har börjat på bästa tänkbara sätt med vanlig hederlig högsommarvärme!? Jag fotade termometern för att föreviga hur varmt det var mot husväggen igår. Söndagen badade i solsken, och måndagen har börjat på samma sätt! Grönskan är grönare än vad den var i somras, och rosorna blommar fortfarande – om än en smula skräpigare.

Igår gjorde jag något så ovanligt som att åka och handla bara nyttiga matvaror. Inte en enda godisbit, kaka, glassbytta eller snackspåse fick följa med hem. Istället blev det påsvis med frukt och bär, och andra nyttiga saker som är goda. Nu ska jag banne mig komma i form!! Lönnfettet efter veckor av stillsamt husbilsleverne då endast tuggmusklerna fick jobba hårt ska fördrivas!!?

På kvällen blev det en ridtur. Lat som jag var kom jag iväg alldeles för sent, och Lilla Mannen försökte ett tag övertyga mig att det lurade monster i snåren. Men efter en stund knatade han på i friskt tempo, och turen blev inte så lång men trevlig ändå.

Idag har jag vaknat utan extrem huvudvärk, och hoppas få något vettigt gjort. Jag önskar alla en bra ny vecka!?

 

0

60 svar på ”Vilken höst alltså!!

 1. Haha fler än jag som bestämmde mig för att ni får den här mjuka vaderingen man har skaffat sig bytas ut mot något lite hårdare. Ser faktiskt fram emot att äta bättre ??

  1. Ja nu attans får det vara nog med mumsandet! 😀 Jag ser också fram emot att äta bättre och återgå till bättre form! 😀

 2. Så varmt ni hade det mot husväggen. Visst känns det bra när man kommer hem utan sötsaker? Men det blir jobbigt varje gång sötsuget kommer på kvällen för mig ?

  1. Haha, ja när sötsuget kommer om kvällarna blir det jättejobbigt om det inte finns nåt gott att rota fram ur skåpsgömmorna! 😀

 3. Vad duktigt att du fick med dig frukt och grönt hem. Jag var duktig ett tag under sommaren och nu har jag fallit tillbaka dock inte lika allvarligt som sist, men jag köpte energidricka och munkar idag, inte bra….

  1. Tackar! 😀 Ja det är betydligt lättare att falla tillbaka än att hålla sin goda vana – åtminstone för mig! 😀

 4. Det har verkligen varit ett par underbara dagar nu med denna sommarvärme 🙂 Så trevligt att komma ut och rida i detta vädret. Jättefina bilder 🙂 Önskar dej en fortsatt fin vecka!

  1. Tackar så mycket! 😀 Ja det fortsätter att vara underbara och somriga dagar! 😀
   Ha en jättefin vecka du också!

  1. Ja det är extra skönt att rida på kvällarna för då är det svalare 😀 Jotack, han har lite livlig fantasi ibland den Lille! 😀

  1. Ja när det är vackert väder jobbar man så gärna utomhus! 😀 Ja huvudvärken börjar bli min ständiga följeslagare…

 5. Vad är det med denna måndag alltså? Jag har också haft ont i huvudet hela dagen och hhar nu läst om flera bloggare som haft skallevärk just idag. Imorgon måste vi alla få en bra dag. Krya på dig.

  1. Tack! Ja jag vete sjutton om det inte går nån huvudvärkssmitta nu? Hoppas att du blev av med din huvudvärk för jag blev det inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *