Lite smått och gott!

Lite smått och gott!

Tror ni att bacillerna lämnade mig ifred under torsdagen? Nej minsann, sån tur hade jag inte, men jag trodde det först eftersom jag inte frös när jag vaknade.

Jag är väldigt glad över alla goda råd jag fick i kommentarerna till förra inlägget om min usla kondis!? Jag har inte kunnat prova råden än, för jag har varit helt slut, men det kommer! Återigen tack!?

Det blev iallafall en stillsam promenad med Lilla Mannen, och jag tyckte att han kunde hjälpa mig att bära tidningen från postlådan. Det tyckte inte han för det fanns så många goda äpplen att sukta efter? Så han fick bära tidningen på ryggen istället. Tyvärr försvann solen ett tag när jag skulle fota, men jag tog några bilder ändå.

Efter promenaden mådde jag sämre igen, så det blev att kura ihop mig i soffan ett tag under ett par tjocka och lurviga filtar. Av det jag hade tänkt göra blev det mycket gjort. Men det kommer ju flera dagar.

0

46 svar på ”Lite smått och gott!

 1. Har man varit sjuk tar det lite tid att komma tillbaka dit man var, tyvärr. Nu hoppas vi på att basiluskerna ger sig och lämnar dig ifred snart.

 2. Fint med bärhjälp! 😀
  Hoppas du mår bättre idag. Ibland kan det ju dock vara skönare när något bryter ut ordentligt istället för att man hur länge som helst ska gå och undra om det ska bli något.

  1. Tackar! 😀 Ja jag håller med dig! Det är mera praktiskt om en sjuka bryter ut ordentligt så att man kan bränna bort den fort! 😀

 3. Jag vill också ha en häst som bärhjälp ?? eller nej det vill jag nog inte…är lite rädd för hästar faktiskt..dom är så stora ?
  Hos att du mår bättre snart och att du får en mysig fredag ?

  1. Tackar så mycket!? Ja men det är väl praktiskt med en stor bärhjälp som orkar bära tungt och mycket??
   Jag önskar dig en härlig lördag!??

  1. Ja det är så himla mysigt att gå ut och gå med Lilla Mannen! 😀 Han är som en stillsam och förvuxen hund. Äpplena var absolut tusen gånger bättre än tidningen! 😀

  1. Ja det är jättemysigt att umgås med sin lille Pålle! 😀 Ja nu är det verkligen smittornas högtid känns det som 🙁

  1. Tackar så jättemycket!❤️ Du har så rätt – det gäller att vila och kurera sig!
   Ha en härlig helg!❤️?

 4. Typiska hösten som bär med sig smittor, krya!? Vad härligt med en generös häst som hjälper!? du anar inte vad avundsjuk jag är, älskar hästar så mycket! om jag HADE möjlighet skulle jag ägt en?

  1. Tackar så mycket!❤️ Javisst är det härligt!? Jag hoppas att du får möjlighet att äga en egen häst nån gång!?

  1. Tackar så mycket!❤️ Ja dom är verkligen charmiga, och såna underbara vänner! Hoppas att du får möjlighet att ha en egen!❤️

  1. Tackar!? Jag får nog ha tålamod lite till, för än har inte bacillerna velat ge sig av helt och hållet.

 5. Hos mig finns det också envisa baciller som inte vill gå hem till sig. Var iväg en sväng i vid lunch och tänkte att jag ger mig väl ut på min promis men jag blev helt slut och orkade knappt tillbaka hem. Febern var tillbaka. Krya på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *