Så är den här…

Så är den här…

Som jag har spjärnat emot!! Mentalt alltså. För det finns ju faktiskt ingenting man kan göra åt att tiden går. Nu är hösten här. Men när jag drog undan gardinen på morgonen såg det fortfarande somrigt ut, och det är jag nöjd med. Det var rentav lite mysigt att höra flyttfåglarna skräna. Det är helt otroligt vad dom snackar med varandra när dom flyger! Själv skulle jag bli andfådd om jag snattrade så oavbrutet under fysisk ansträngning!?

Idag var det tanken att jag skulle få sovmorgon, men jag vaknade ändå tidigt. Känner att jag fortfarande har vad det nu är i kroppen, men hoppas få orken att räcka till för att ta mig ut på en ridtur. Skrivandet går supertrögt, för min internetuppkoppling är inte alls med i matchen, utan går segare än ett forntida ringmodem? Det har varit minst sagt tålamodsprövande att skriva idag, men äntligen har jag lyckats få detta lilla inlägg på print. Bilderna är tagna från sovrummet av mig i yrvaket tillstånd?

Jag önskar alla en härlig lördag!

0

48 svar på ”Så är den här…

 1. 1 september helt galet..känns som igår man låg i vågorna i timmar nere i Falsterbo Skanör..på ett naivt sätt trodde man aldrig att sommaren skulle få ett slut

  1. Nej det var exakt så det kändes!! Jag var också där för Falsterbo Horse Show, och det var så underbart vid havet!?

 2. Oh, vilken grönska! Så lyxigt det ser ut med den fina gröna, själ-läkande grönskan! Haha, ja, fåglarna, att de kan kvittra så oavbrutet och flyga samtidigt! Snacka om bra kondition! :-). Ha en härlig dag du med, finis! <3

 3. Älskar att hösten är här, så mysigt. Brukar i vanliga fall hata hösten då det lätt blir en depression pga mörkret. Men denna höst ska bli annorlunda. Ska tänka & försöka leva bättre ?

  1. Ja jag hoppas att det räcker att tänka positivt, för jag kan bli nedstämd av att det blir så mörkt. Hoppas att du lyckas hålla modet uppe!?

  1. Jag håller med dig om att det finns både bra och dåligt med hösten? Färgerna älskar jag och mörkret avskyr jag.

 4. Men så fint! Älskar allt det gröna! Saknar hösten jag, här i Tunisien har vi 2 årstider, den varma och den kalla.. 😛 Ingen vidare skillnad på dem annars förutom att det blir lite grönare på ”vintern”.

  1. Tackar så mycket!? Ja jag kan förstå dig, för en liiiten variation i årstiderna kan ju vara trevligt! Bara det inte blir mörkt och iskallt!?

 5. Åh, jag spjärnar fortfarande emot med all min kraft jag. Så otroligt onödigt egentligen då man ju, som du skriver, inte kan göra någonting åt att tiden går. Så onödig sak att må dåligt över, men det går ju inte att kontrollera. Riktigt mysig utsikt du har från sovrummet för övrigt 🙂

 6. Åh jag har också spjärnat emot, haha! Jag hade kunnat haft tre månade med sommar till. Eller ja, en hel livstid med sommar till! Men det är ju mysigt med hösten också så man får väl fokusera på det positiva haha 🙂 Hoppas du får en underbar helg! 😀 // Petra Elisabeth

 7. Jag tänker på dem tjusningen som kommer med hösten, att mysa inne med tända ljus, alla härliga färger ute och att det stundar en vinter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *