Middag med fantastisk utsikt!

Middag med fantastisk utsikt!

Tänk att få bo vid havet! Jag menar verkligen nära havet – sådär så att man kan se det när man tittar ut genom köksfönstret. För mig är det nog det viktigaste fönstret om jag skulle få en fin utsikt, för det är där jag dricker mitt morgonkaffe? Nedan har jag länkat en liten film av havsvågor som jag njutit av idag:

72A62CE0-3418-4A40-A8A0-5F690AA96AD2

Igårkväll hade jag kvicknat till så det blev grillbuffé på en restaurang med rena drömläget för en solnedgångsfantast som jag?

Jag väljer att visa upp den minst pinsamma portionen, för den första skymde verkligen det vita porslinet?? När jag hade stillat den värsta hungern (vilket gick ganska fort) blev det att fota massor.

Det finns inte mycket som är mäktigare att se än en solnedgång över havet. Synd att mobilkameran inte kan återge till fullo hur vackert det var.

Efter buffén var jag plågsamt mätt så det fick bli en promenad med den utspända magen?

Tänk om jag ändå kunde lära mig att äta lite måttligt nån gång istället för att proppa i mig tills jag nästan spricker!!? Men men, är man livsnjutare så är man, så jag antar att njutningen att proppa i sig överväger känslan av proppmätthet och paltkoma? Hursomhelst ska jag skärpa till mig – vilket år som helst…?

0

25 svar på ”Middag med fantastisk utsikt!

  1. Tack Viktor!? Jag känner precis som du skriver? Hur skulle man känna att man lever om man inte unnar sig att njuta ibland☺️

  1. Tack så mycket Benita! Det låter verkligen underbart att ha en sjö utanför köksfönstret? Så skulle jag vilja bo!?

 1. Så vackert!! Att ha en sån utsikt varje dag, JA TACK! ? Jag är likadan med det där att proppa i mig mat trots att jag egentligen är jättemätt ?
  Kraam

  1. Tack så jättemycket!? Sån tur att det finns någon annan som är som jag!? Jag är sanslöst bra på att proppa mig!?
   Kram!?

  1. Jag önskar verkligen att jag bodde så, men tyvärr var jag bara där på semester!? Men lära dig att äta rejält kan jag göra!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *