Lugn ljuva lugn…

Lugn ljuva lugn…

Idag har jag vaknat upp på en riktigt lugn och skön plats, nämligen i naturreservatet Neptuni Åkrar på Öland? På fotot ser du hur det såg ut när jag yrvaken och sömndrucken tittade ut genom fönstret.

För en gångs skull har jag lyckats sova gott (när jag väl somnade) för det var svalt i husbilen och alldeles tyst.  Ljuva lugn säger jag bara!! Inget prat och ingen musik eller radio hördes utanför fönstret, utan det kändes nästan som att vara ensam i världen?

Morgonkaffet avnjöts i lugn och ro, och förmiddagen har ägnats åt att läsa, promenera lite på stranden och fotografera. Det är väldigt varmt i solen, men i skuggan och en svagt fläktande vind är det hyfsat skönt. Än har jag inte börjat känna mig klistrig som ett flugpapper, men det lär jag väl bli av att promenera in till Byxelkrok?Snart ska det nämligen letas upp nåt gott att äta till lunch. En smarrig buffé skulle sitta finfint!?

Jag önskar alla en härlig sommardag!?

0

13 svar på ”Lugn ljuva lugn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *