Ännu ett par premiärer

Ännu ett par premiärer

Jag och mina premiärer. Den som känner mig vet att jag håller koll på såna beträffande lite alla möjliga saker. Särskilt under våren och sommaren då det enligt mig finns mera av det behagliga att checka av. Det handlar inte om några storartade händelser att rulla ut röda mattan inför. Nej det är väldigt alldagliga saker som kanske rentav går obemärkta förbi i en del människors liv. Men eftersom jag håller koll på dom så får jag väl betrakta dom som storartade för mig 🙂

Premiär nummer ett var att gå ut i skogen utan jacka. Det låter kanske inte så märkvärdigt, men jag har ända fram till nu ofta använt vinterjackan. Dessutom har jag använt mina tjocka vinterhandskar och ändå varit stelfrusen om fingrarna. Så att vara utomhus i bara lurvtröjan var både angenämt och rentav överraskande, efter alla långa månader av frusenhet 😀

Premiär nummer 2 var att ställa fram några utemöbler. Den här tiden förra året var paviljongen på plats och möblerad. Men i år har vädret inte uppmuntrat till att ställa fram någon utemöbel förrän nu. Att klä på paviljongen får dock vänta lite, tills våren känns lite mer stabiliserad. Det har tyvärr blåst bort ett antal paviljonger för oss genom åren. Men nu håller vi iallafall tummarna att Moder Jord har vattnat färdigt och låter solens strålar värma oss 😀

Jag önskar alla ett härligt framåtskridande av våren! 😀

0

18 svar på ”Ännu ett par premiärer

  1. Ja när det är hett ute kan jag också tycka att det är jobbigt, men sån värme blir det ju sällan i det här landet:)

 1. Tycker allt att bägge premiärerna är väl värda att nämnas. Nu har vi ingen balkong men så gott att sitta ute på jobbet även om det inte var premiär. Känns som om vintern har varit lång och vi har fått vänta på våren ett tag.

  1. Ja den här vintern har varit väldigt lång, så skönt väder är så välkommet.

 2. Tog också fram utemöblerna i helgen! Underbart att nu enkelt kunna sitta ute en stund och njuta! Och här blev det också jacka av för första gången igår. Men galet, vinterjacka ena dagen och noll jacka andra dagen!

 3. Jag förstår vad du menar med premiärer ????. Jag har såna jag med nästan året om. Å det är roligast på våren att ha premiärer tycker jag. Därför det är då allt får nytt liv. Nytt hopp. Från dyster vinter till härlig vår ????????.
  Kanske att vår premiär i veckan blir att grilla ????.
  Härligt att gå i skogen utan tjock jacka ????. Det är en mil stolpe när vår & värme är på g att komma.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  1. Ja jag känner också så för vårens premiärer. Man har den bästa tiden av året framför sig istället för bakom sig. Vintern är verkligen inte kul. Grillpremiär låter gott och härligt! 😀

   Ta hand om dig och var rädd om dig!<3

 4. Vilka härliga premiärer! Jag är lite likadan faktiskt. Idag var första dagen då jag hade jeansjacka som enda jackan och jag behövde inte ens ha den på mig på vägen hem.
  I helgen var det balkongpremiär för då fixade jag ordning balkongen och kunde inviga den direkt. Underbart!

  1. Så härliga premiärer du också har haft! Såg i din blogg hur fint du har gjort på balkongen. Jag ska nog också ta fram jeansjackan snart. Det är lite svalt/småkallt i vinden än.

 5. Så härliga premiärer! Jag brukar också uppmärksamma sådana, som t.ex. gå utan jacka, första fikan utomhus, första vilda buketten. Älskar sådana guldkorn i vardagen.

  1. Ja det är verkligen guldkorn i vardagen, så det är tur att det finns så många saker att uppmärksamma.

 6. Ja nu har det blivit så varmt här också att man kan hänga undan vinterjackan. Däremot gjorde jag misstaget att ta vinterjackan igår. Ja nu känns det som det verkligen är vår. Här har man väldigt kort vecka då jag tar helg redan idag.

  1. Så skönt med kort vecka och lite mera ledighet. Ja nu verkar våren ha kommit ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *