Ett av mina favoritnöjen

Ett av mina favoritnöjen

Milde tid vad dagarna rusar fram fort nu. Det känns som att jag nyss skrev ett inlägg, men så var det visst inte. En fullmåne har hunnit passera, och den påverkade mig väldigt starkt. Jag har haft hur många tankar som helst i huvudet, samtidigt som jag har känt mig allmänt ofokuserad. Det är faktiskt förvånande att tankarnas karusell orkar snurra så snabbt, när sömnbristen håller i sig i flera dagar. Men hursomhelst känns det lugnare nu, och jag har äntligen  kunnat koppla av. Solen har strålat, och i lä har det varit hyfsat varmt.

Så jag har äntligen kunnat ägna mig åt ett av mina favoritnöjen, nämligen att sitta och läsa på balkongen. Det är helt underbart att sträcka ut sina kritvita ben i solsängen, och njuta av en intressant bok medan fåglarna sjunger. Som inläggsbilden visar så njöt jag även av en rejäl mugg kaffe samt doften av en Dragonsblood rökelse. Det är en av mina favoritrökelser.

En av anledningarna till att jag trivs så bra på balkongen är också att jag tycker om utsikten. Det är trevligt att komma upp en bit och se ut över trädgården. Nedan kan beskådas blommor som växer i blickfånget. Men jag ska vara ärlig och säga att jag fotade dom från marken, för det finns gränser för vad telefonkameran kan prestera 😉

Ja det var allt för den här gången, och när andan faller på så dyker jag upp här igen.

Jag önskar alla en ny fin vecka! 🙂

34 svar på ”Ett av mina favoritnöjen

 1. Mysigt att kunna ta sig den där stunden och njuta av solen. La jag mig på vår takterrass och bara blundade en stund. Pillade inte på telefonen, läste inte, lyssnade inte på något utan bara VAR. Såå välbehövligt!

  1. Åh det lät riktigt skönt! Ibland behöver man bara vara, och göra absolut ingenting:)

 2. Ibland är tankar överallt & ingenstans. Hoppas att tankarna lugnar sig snart.

  Vad skönt att sitta ute & läsa bok i solen & dricka kaffe. Jag älskar att lyssna på bok & njuta i min solstol i solen. Hoppas att boken är bra?
  Fina bilder du fick till

  Önskar dig med en fin vecka Ta hand om dig och va rädd om dig❣️

  1. Tack så mycket!:) Så kul att du tycker om bilderna. Ja nu har tankarna lugnat sig.
   Boken är väldigt intressant och skriven på ett sätt som är väldigt trevligt att läsa.

   Jag önskar dig en fin fortsättning på veckan! Ta hand om dig och var rädd om dig<3

 3. Jag har nog också påverkats av fullmånen för Gud så dåligt jag har sovit. Natten till lördag sov jag inte en blund.
  Jag trivs också på balkongen, skönt att vara ute men ändå inne eller vad man ska säga. Balkongen blir ett extra rum på sommaren.
  Kram

  1. Det låter som att fullmånen påverkade dig också. Jag somnade lite framåt morgonen.
   Ja balkongen blir som en förlängning av bostaden, men man är ändå utomhus:) Kram

 4. Låter härligt att sitta ute på balkongen och läsa i solen. Ja tiden försvinner ibland väldigt fort. Fullmåne påverkar mig också då jag sover extremt dåligt då. Hoppas du får en bra vecka och att veckan börjar på ett bra sätt.

  1. Ja veckan började riktigt bra. Ja det är så härligt att sitta läsa i solen:)

   Hoppas att du får en bra fortsättning på veckan!

 5. Jag längtar tills våren kommer hit, värmen också såååå pass att vi kan sitta ute vi också. Vi är inte där riktigt än, men det kommer. Kraaaamis

  1. Jag kan förstå att du längtar, för vi har ju hunnit en bit in i maj nu. Men den som väntar på nåt gott…:D Kramar!!

 6. Så härligt då värmen kommer och man kan sitta ute och läsa. Har köpt hem en del rökelse jag med, men har lite svårt för det inne 🙂 Vädrar samtidigt 🙂

  1. Javisst är det 🙂 Ja det gäller (för mig iallafall) att det är milda dofter om man ska använda rökelse inomhus 🙂

 7. Åh läsa en otroligt bra bok och bara njuta av vädret var ett av mina favoritnöjen förr, innan jag skaffade barn. Nu har jag inte haft så mycket tid över för det tyvärr..

 8. Så härligt det låter! 🙂
  Underbart med finvädret som är här och hälsar på 🙂
  Jobbigt med sömnbrist, mycket fungerar ju dåligt då tyvärr när sömnen uteblir. Hoppas det blir bättre<3

  Kramar

  1. Tack!<3 Ja det är verkligen härligt när solen skiner och äntligen värmer dessutom 🙂
   Ja sömnen är så viktig för att man ska fungera, och min är väldigt ömtålig. Men nu är det lite bättre igen 🙂

   Kramar!<3

 9. Tänk att det är de små sakerna som kan betyda det allra mesta. För vissa är ju läsning på en balkong inget, men för andra så är det som en annan värld. Jag känner precis som du. En bok i solen är det mest underbara återhämtningsmetod jag vet. Jag kan även tycka att soffan är okej, men inget slår solen!

  1. Ja för mig känns det som att det är de små sakerna som livet bygger på. Många är bra på att se små negativa saker och sånt som dom är missnöjda med. Men det finns otroligt många små saker som ger en tillfredsställelse på olika sätt. Att läsa en bra bok i solen är ett underbart balsam för själen!

 10. Åh vad härligt det låter! Jag måste erkänna att jag för sällan tar med mig boken ut och bara njuter 🙂

  Vilket fint staket ni har!

  1. Ja det är verkligen underbart, och det kan nog inte bli så mycket mera avkopplande 🙂

  1. Tack, det glädjer mig att du tycker det 🙂

   Ps! Jag besökte din blogg och försökte lämna en kommentar, men det gick inte för man måste logga in för att kommentera. Tänkte att det kan vara bra att veta eftersom bloggen ser ut att vara ny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: