En annorlunda påsk

En annorlunda påsk

Som jag skrev i förra inlägget blev den här påsken inte riktigt som jag hade tänkt mig. Istället för att göra sånt som jag hade planerat, ägnar jag mig åt att försöka vila mig frisk. Det ”påskigaste” som har hänt här är att jag har ställt fram lite påskpynt på bordet på en gul duk. Men det lilla är iallafall trevligt att se, och ger lite påskkänsla. Dessutom är vädret helt underbart, så jag har legat och vilat mig i solstolen i lä intill husväggen. Tack och lov så har synstörningarna gått över, men jag är fortfarande väldigt trött och yr, det känns lite tungt att andas, och lite huvudvärk är kvar. Men det är bara att fortsätta vila sig frisk, och medan jag gör det får jag rentav lite färg på kinderna. Nedan har jag blivit serverad en god kopp kaffe att avnjuta i solen.

Jag har också roat mig någon minut med att försöka ta en bild på min keps. Den är väl fin?;) Det kändes som att jag behövde skydda mitt snurriga  och värkande huvud lite mot solen.

Nu ska jag vila vidare, och jag önskar alla en härlig fortsättning på påskhelgen! 🙂

 

Om någon undrar varför påsken blev så annorlunda, så länkar jag inlägget om det här:

Påsk på lasarettet

0

24 svar på ”En annorlunda påsk

 1. Ta hand om dig och ta det försiktigt, viktigt att tänka på hur man mår och ta det lungt i första hand, låter ju ändå som något man vill förstå lite mer varför du mått så – hoppas du får svar på det. Spenderat hela påsken på sjukhus med men mamma som ligger på IVA ♥️ tycker du gör helt rätt som njuter av solen och vilar och en keps är nog inte fel att ha i den starka solen

  1. Tack så mycket!<3 Ja jag vill verkligen veta vad de här konstiga symtomen beror på. Men jag får vila och hoppas att dom försvinner och aldrig kommer tillbaka.
   Jag hoppas innerligt att din mamma mår bättre nu <3

 2. Bra att det har blivit lite bättre, så skönt att slappa i solen och ta det lugnt. Kepsar kan vara bra att ha i solen oavsett om det är snyggt eller inte,

 3. Vi har inte heller något direkt påskpynt hemma. Lite ris och någon gul blomma bara. Klart du ska vila dig då det är så här. Njuta av värmen bara.

 4. Ibland blir inte det som tänkt. Skönt att synstörningarna har försvunnit. Så fin kepsen är, det är bra att du skyddar huvudet mot den starka solen. Själv ska man på bio idag! Hoppas din vecka blir bättre än den förra.

  1. Tack så mycket! Ja det är skönt, och hoppas att resten av symtomen också försvinner. Jag hoppas att biofilmen var bra, och jag önskar dig en fin fortsättning på veckan.

 5. Tråkigt att du inte mår bra, men skönt att du vilar nu så du får må bra. Kroppen kan ju agera olika vid olika mående och för mig är det stressen som spökar nu en massa

  Ha en bra måndag och krya på dig fortsatt

  1. Tack så mycket! Ja kroppen kan bevisligen överraska en ordentligt. Jag hoppas att stressen slutar att förstöra ditt mående, och att du känner dig bättre.
   Ha det så bra!<3

 6. Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Allting kan hända. Skönt att du börjar må bättre ????. Skönt åxå att sitta i solen. Ska jag med göra i eftermiddag ????.

  Krya på dig! ????

  1. Tack! Ja det är verkligen så att allt kan hända, möjligen utom att vinna på tipset. Ja det är skönt att det är lite bättre, och jag hoppas jag mår bra snart.
   Hoppas att du hade det skönt i solen:)

 7. Så ledsen för att du haft det så jobbigt och förstår att du vill veta vad det beror på. Ja, det blir inte alltid som man tänkt sig men skönt att du är hemma och kan återhämta dig. Var rädd om dig och vila nu ordentligt. Hoppas du får alla svaren och bra hjälp så du snart mår bra och kan njuta av den härliga tid som väntar. Fin bild på dig i din snygga kepa.

  Massor av kryapådigkramar

  1. Tack så jättemycket kära du för dina värmande ord!<3 Ja jag vill verkligen veta vad måendet beror på, och nu när den så efterlängtade våren stundar vill jag ha ork och energi. Jag får fortsätta att vila och hoppas på att må bra snart.

   Många kramar!!<3

 8. Så jobbigt! Hoppas Du mår bättre nu<3 Hälsan kommer alltid först, ta hand om dig och var snäll mot dig själv<3
  Mysigt att du kunnat njuta av lite sol ändå 🙂 *ler*

  Massa krya-på-kramar!

  1. Tack så jättemycket snälla du!<3 Jag mår lite bättre, men är tyvärr inte bra än. Så jag får fortsätta att vila, och det är ju tur att vädret har varit fint nog att ligga utomhus och vila.

   Många kramar!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *